Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak odehnat napadniky
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:13
- Nahlásit

birma
Ale zapametal si to aj na druhy den?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:16
- Nahlásit

pigie
my jí druhej den neviděli....

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:17
- Nahlásit

birma
Sakra. To je skoda. Mna by to zaujimalo, preco len moj pes je taky sprosty

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:05
- Nahlásit

pigie

já mám tu zkušenost, že když se setkáme s voňavou fenkou, tak musím pejsu sundat při každém setkání párkrát znovu a vždycky pak dá pro ten den pokoj......Na mého pejsu taky docela platí, když je "nalezlý na čubě", stoupnu si tak, abych mu viděla do očí udělám z prstů na ruce takové "véčko", zle se na psa dívám, těma prstama mu jdu jakoby k očím a syčím povel "dolů".....pejsa po tomto "zákroku" ochotně slézá sám.....

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:10 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik
Dik za radu, vyskusam to zariekavanie

Vladus
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:10
- Nahlásit

fromeli
Ja mam prave podobny problem, fenku mame mesic, sice posloucha, je strasne hodna, ale taky jeste neni uplne v pohode a nebrani se dost razantne, aby ji vytrvalejsi jedinci dali pokoj a to pak na me bezmocne kouka, pomoc panicko pomoc!!!

fromeli
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:14
- Nahlásit

Vladus
ten pohled znám.

evina
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:32
- Nahlásit

Evik:to ti poradil krokodýl Dundee?To jsem sice nezkusila ale myslím,že mému je v tu chvíli celkem jedno co použiju...hlavně vymýšlí jak to obejít.Jinak nechápu proč naskakuje i na psí kamarády.Nevypadá to jako dominance,musí přece vědět ale,že pes nevoní...

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:44
- Nahlásit

evina
Aj moj si niekedy skoci na kamarata alebo mladsieho psa

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:53 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

evina

a krokodýl Dundee je kdo?
nikdo mi to neporadil, podobné gesto jsem jednou viděla u pana Desenského, ale ne v souvislosti s naskakováním na čubu.....Určitě to není přesně to, co používá Ruda D. asi jsem si to nějak upravila nebo já fakt nevím, ale na toho mýho úchyla to zabírá.... Jinak můj pes na ostatní psy za účelem se spářit nenaskakuje....

evina
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:57
- Nahlásit

a krokodýl Dundee je kdo?To je z filmu...mě napadá,že tímto gestem by bylo nejlepší znehybnit fenku i s majitelem.A pejsek ať si užije!Omlouvám se všem majitelům psích slečenAle musím hájit zájmy svého nevybitého puberťáka,ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:59
- Nahlásit

evina

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Mám psa-vychovaného a řádně sexuálně poučeného-to znamená,že fenka čekala u nás na zahradě,vyšli jsem ven a začla na mého psa dotírat,že už chce.Zadek mu cpala před hlavu,kroutila se nastavovala,prostě dělala všechno aby ho dostala. Pes jenom hodil pohled na stranu a dělal že nic.Tak na něj skočila a začala ho píglovat sama- mezitím mi místní lidi vyčinila,že jsem nezodpovědná,takhle psy připouštět.Řikám možná,ale nahoře je fena,dole pes...už byli ticho. Fena to po půl hoďce vzdala a šla si najít jiného amanta-výkonějšího.Přišli jsme domů,já pochválila psa jak odolával zkouškám a jak je dobrých mravů a erotiku si nechává až na večer a on mi skočil na nohu a začal piglovat mě...tak nevim,kde se stala chyba...

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 14:55
- Nahlásit

Anu
To asi preto, ze sa mu pacis viac nez akakolvek fenka!

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 15:07
- Nahlásit

NO jo ale jsou už na mě dva-přítel a pes to nemám šanci.Když mám krámy tak mě chce pes,když nemám krámy tak mě chce přítel-jak to ty ženský maj nespravedlivý

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

pigie

To asi preto, ze sa mu pacis viac nez akakolvek fenka!

tahle "přeorientovaného" psa mám já....náš pejsa z útulku už se sice k fenkám začal chovat vcelku slušně, ale jako sexuální objekt je vůbec nevnímá....tím jsem pro něho právě jenom já...Když ho chytne "vášnivá nálada", tak mám fakt "problém"....musím mít oči všude a hlavně vzadu nemůžu se pro nic ohnout, sednout si. Musím nahodit strašně autoritativní výraz, abych ho odradila......no psovi holt nestačí říct "bolí mě hlava"

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:42
- Nahlásit

Evik
To znám. Na mně se vrhají dva (ten třetí chce fenku nebo nic). Korálek sedí vedle mně na lavici a snaží se mi ojet ruku, ve které držím myš.
Naštěstí jen když cítí háravou fenku, takže občas stihnu něco udělat.
Asi zkusím příště darovat sousedovi takový ten sprej, co po něm prý háravka není cítit.

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:45
- Nahlásit

aren
my měli teď na horách tenhle sprej od Trixie a NEFUNGUJE to !!!!!!!

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

wensday
Ale fuj. Musíš mi zkazit celý den?

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

wensday
Ale díky. Ono je lepší, podívat se pravdě do očí.

dorfa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Anu

Jo i psi mohou mít menšinovou orientaci

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

aren
No, já to diskutovala se slečnou ze zveráku a ze všech jsme vybíraly tu značku, která by mohla zabrat a trixina má fajn výrobky. Ale Anču jsme nasříkali, než jsme vyrazili na běžky, u rozsestníku a parkoviště jsem si obě labiny pro jistotu chytřě připla na jedno vodítko - na každej konec jednu - pak přiběh nějakej zlaťák a já se k pobavení všech okolo za chvíli válela i s lyžema omotaná tím vodítkem se 2 psama vě sněhu...... Přítel zlaťáka odváděl celkem 3x. tak teda usuzuju, že sprej je na prd. Tak.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

sisi
Zavolej adminovi. Nebo mu napiš na pes@cz-pes.cz.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:10
- Nahlásit

aren
aren
Prosím tě, to je ten prudič chvd.

aki
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:13
- Nahlásit

Ketrin
aren
A už je chvd i na dalších fórech (např. Šíblová). Prosím aren, neraď mu, jak tam žádá....

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:13
- Nahlásit

Ketrin
Ach Bože. Fakt. Já měla dojem, že jsem tady sisi viděla už dřív.

Vladus
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:15
- Nahlásit

sisi
Zmizni, jsi tezce OT!!!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání