| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:07
- Nahlásit
Jirikovo
Kvoli "TVOJIM" nadbytocnym centimetrom
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:09
- Nahlásit
Jirikovo
já ti dám nadbytečný centimetry..kdo jí má šatit ..ha???a víš co stojej malý parníky místo lodiček???
ti jí půjčím na týden a uvidíme...ona k tobě seběhne je tam hned....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:15
- Nahlásit
sarax
ja bydlim na druhym kopci, takze jestli ke mne sebehne, tak to jsem na to zvedavy ... jinak nemyslim si, ze by to byl dobry napad, chces ji jeste vic zkazit???
pigie
ne MOJIM, to jsou oficialni pravidla. ja za to nemuzu ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:18
- Nahlásit
Jirikovo
koho chci zkazit??tebe??jí??nerozumím.... OK tak seběhne a vyběhne..předpokládám,že někam směrem po tramvaji a bude u tebe ne????jak je ta Sázava nebo co je to tam...
a ty pravidla vymyslel kdo???takže TVÝ nadbytečný centimetry
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:22
- Nahlásit
sarax
ne, musela by prebehnout krizovatku rovne, smerem k hotelu Dum. a zkazila bys rozhodne ji, nepredpokladam, ze by me 13ti leta divcina mohla cemukoliv naucit ....
pravidla jsou pravidla a byla prijata sborem volenych zastupcu. ja je jen zverejnil tak, aby o tom vedela siroka verejnost. rozhodne se nejedna o ma pravidla ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:24
- Nahlásit
Jirikovo
no u hotelu DUM tráví víc času než se mi líbí a moooožná na tebe vidím...máme barevnej panelák na kopci
hele a nepodceňuj dnešní mládež,oni jsou fakt jiní
někdy se nestačím divit,když vyslechnu děti před barákem..to pak dělám,že hledám psa,abych se nečervenala
a k pravidlům..kdo přesně je zvolil a na jakým sjezdu??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:29
- Nahlásit
sarax
no jestli dcera travi cas u hotelu Dum, tak ji poradne prohlidni tasku. ja tam chodim casto vencit a trava je samozrejmost, dost casto i neco silnejsiho ... to ted myslim fakt vazne, v zadu za hotelm se schazi pekna svoloc tak ve veku tve dcery ....
a pravidla: sjezd? o cem to mluvis? zijeme v demokracii, ted uz nejsou zadne sjezdy ustredniho vyboru, ted jsou normalni zasedani ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:33
- Nahlásit
Jirikovo
ježííš já se spletla..zasedání,jak se mi to mohlo stát
mno na kopci čas tráví ale ne venku..na kroužkách,já jsem totiž matka hyena..kontroluju,hlídám,doprovázím a tím si ohromně "zvyšuju"popularitu..héééč
jo ale teda zasedání,ze kdy a kdo zasedal???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:40
- Nahlásit
sarax
na krouzkach v zakladce Mrackova?? no tak ja bydlim hned v tom novym baraku, co je vedle skoly ...
k zasedani. nemam bohuzel presne informace. jak ses jiste docetla, mel jsem tu cest setkat se o vikendu v Brne s Garfieldem. ta mi predala zapis ze zasedani vyboru pro udrzeni cistoty psiho fora, kde byly dva body. jeden byl jeji jmenovani do funkce moderatora a druhy bod obsahoval podminky pridelovani nicku, vcetne tech, ktere jsem zde napsal. a byl jsem jsmenem vyboru pozadan, abych to prezentoval na verejnosti. bohuzel na zapise chybi kdo a kde zasedal, takze nemuzu slouzit ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:43
- Nahlásit
Jirikovo
No, ale niekto ich musel spravit oficialnymi, nie?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:45
- Nahlásit
pigie
videl bych to na Brnenskou kliku. rekl bych, ze na svych spolecnych prochazkach se na tomto usnesli, delali mrtve brouky a zneuzili me naivity k tomu, aby to tady nekdo odprezentoval. jsem v tom fakt nevinne, za vse muze brnenska odnoz zdejsiho fora a ja byl vyuzit ve sve duverivosti pouze jako poslicek .... takovy bily kun ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:49
- Nahlásit
Jirikovo
no takže víme jen že na zasedání byl Garfield????to vypadá na samozvanost nebo co?
a do Mráčkovky chodí a ještě do DDM tam mají moooc pěknou stěnu na lezení
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:15
- Nahlásit
To jsem si myslela,že tady to zas tak vtipné nebude
sarax
No já mám 153cm a 12 let,ale tož dalo by sa vyměnit,bohužel nemám zájem
Jináč bych tu ještě dala ikonky,SZ (soukromé zprávy) by se taky hodili,,,,pááááák,,,,,,,,,už to bude OK
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:17
- Nahlásit
Jéje! Já zapomněla pogratulovat Garfieldovi k postu moderátora! Tak gratuluju
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:35
- Nahlásit
Klárča
nevíš o co přicházíš
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:47
- Nahlásit
sarax
Radši ani vědět nechcu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:17
- Nahlásit
Klárča
no dovol ..mládě
tady se mají děti jako v bavlnce...přidušeně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:20
- Nahlásit
já mám jeden reálnej a snad i snadnej lepšovák - líbila by se mi lišta s odkazama na kynologickou diskusi i dole pod fórem, abych když ho dočtu dolu, nemusela rolovat zase zpátky nahoru....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:42
- Nahlásit
sarax
hele kde tam presne maji tu stenu? ta mela byt udelana primo ve skole, ne?
|