| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:59
- Nahlásit
Jirikovo
Mé vyjádření máš na str. 1
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:59
- Nahlásit
sarax
kdepak. na kazdeho dospeleho cloveka maximalne jeden nick. na dite do 150 cm pul nicku. slevy pro duchodce a vojsko jsou nepripustne ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:01
- Nahlásit
Garfield
zamitnout konstruktivni navrhy umi kazdy ... sama jsi s nicim poradnym neprisla a budes machrovat ... a jeste vpisujes sve texty do cizich prispevku ... fuj, fuj, fuj ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:02
- Nahlásit
Jirikovo
ale to není féééér moje holčičká má 13 let a 173 cm
jak k tomu příjdu??noo??
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:03
- Nahlásit
Garfield
já vím, že toho má Ruda na stránkách hodně, ale já myslela jenom to fórum - tedy např. to, že je tam možnost posílat soukromé zprávy, jsou tam ty ikonky u nicků, možnost řadit si příspěvky podle nejnovějších apod....prostě takové ty vychytávky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:12
- Nahlásit
sarax
smula, ma 173 cm a tudiz musi mit cely nick ... je mi lito, ale pravidla jsou pravidla ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:24
- Nahlásit
Jirikovo
mno ale kdo bude za její posty odpovídat??pokud jí bude přidělen celý nick,nechci převzít odpovědnost
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:31
- Nahlásit
sarax
za sve dite neses plnou odpovednost a na velikosti nezalezi. velikost je jen kriteriem pro pridelovani nicku, odpovednost z tebe timto nikdo nesejme ... pokud za ni nechces nest odpovednost, nepoustej ji k pocitaci ... promin, ale opravdu nelze menit pravidla jen protoze tva dcera ve svych 13 letech cni mezi svymi spoluzaky jako petrinska rozhledna v zastavbe rodinnych domku ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:34
- Nahlásit
Jirikovo
no dovol....dyť nejni tak veliká nee??já když si stoupnu na špičky i jí můžu jednu vlepit
a jak jí mám nepustit k počítači??to mám každej počítač doma zaheslit jo??při svý skleroze?????no to ne..požaduji vyjímku....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:36
- Nahlásit
Jirikovo
Já potřebuji pracovat a né tu vyprskávat smíchy. Vedle je šéf. Vypadám jak debil. Tvrdím, jak jsem vzteklá a řvu smíchy.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:36
- Nahlásit
sarax
to by neslo. pak by mohla prijit klidne Jandula se svym detskym vyrazem v obliceji a pozadovat rovnez polovicni nick. to proste nejde. prave pro takove vycuranky jako je Jandula jsme byli nuceni zavest i vyskovy limit. tudiz proste se s tim neda nic delat. ale zijeme v demokratickem svete, nikdo nenuti tvou dceru sem chodit ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:38
- Nahlásit
Garfield
kdyz neumis kontrolovat sve emoce, tak si v pracovni dobe necti zdejsi diskuzni forum .... jina rada pro tebe neni ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
Jirikovo
no nenutí..ale povinně musí nastudovat všechny věci o psech a toto mi přišlo jako neejlepčí zdroj informací nee??
a co potom moje máti??ta má 150 cm přesně..ha??
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
podle mě naprosto dokonalé fórum se všema vymoženostma má Ruda Desenský, tak se tam inspiruj, moderátorko
Bohužel p. Desenský používá phpBB fórum, které sice skýtá kvalitní uživatelské rozhraní a svělé funkce, ale zato vnitřní konstrukce databáze je naprosto šílená. Kdyby naše fórum jelo na phpBB, neměly by databázové tabulky 400MB, ale minimálně 400MB. A kolik by pak asi měly za takové tři roky?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:40
- Nahlásit
sarax
jsou dve podminky: vek a vyska. prekroci-li jedno z danych kriterii, automaticky musi mit cely nick ...
a s tou dcerou si to jeste rozmysli, o psech se sice mozna neco dozvi, ale mam obavu, ze hlavne ziska od nas uplne jine informace, ze kterych by pani ucitelka ve skole nemusela mit tolik radosti ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
Víťa
neměly by databázové tabulky 400MB, ale minimálně 400MB
Ja teda asi vim, na co narazis... Ale prece jenom si to prosim trosku oprav, tohle nedava smysl...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:42
- Nahlásit
Víťa
neměly by databázové tabulky 400MB, ale minimálně 400MB
ja jsem jenom hloupy ucetni, pocitacum nerozumim, ale nevidim v tom zas tak velky rozdil .....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:42
- Nahlásit
Jirikovo
mám obavy že informací má tolik,že by se mi to nelíbilo
paní učitelka už dáávno nemá radost...ona ta puberta nejde prej léčit..tak si nechám předepsat aspon Rohypnol pro sebe abych to prospala
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:45
- Nahlásit
sarax
muzu te uklidnit, ze u me trva puberta jiz dele nez 15 let a nekdy mam pocit, ze se me proste ta mrcha uz nikdy nepusti ... ja jen abys s tim pocitala a nakoupila si fakt poradne zasoby Rohypnolu ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:49
- Nahlásit
Jirikovo
neeeeeeeee...........já to nevydržím..
u chlapců to prej trvá o dost dýl oni jsou totiž pomalejší..víš???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:49
- Nahlásit
wami
Dava to zmysel, toto forum ma teraz 400MB, nove forum by malo ako nove minimalne 400MB a mozno aj trocha viac a stale by rastlo. Toto forum uz isty cas fici Aspon tak som to pochopila. Asi nie vsetky PHP redakcne systemy su rovnake objemovo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:50
- Nahlásit
Sice nevím o čem to tu mluvíte, ale jde vám to dobře. A se fším souhlasím.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:50
- Nahlásit
sarax
nekdy je dobry, byt pomalej ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:52
- Nahlásit
Garfield
a fšem nám to jde dobře????
Jirikovo
mno někdy jo,ale někdy né né,né né
a nevím kde sehnat dost Rohypnolu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:53
- Nahlásit
sarax
doporucuji vykrast lekarnu ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:54
- Nahlásit
sarax
...bo se objeví Rath a zavře vám krám...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:55
- Nahlásit
mne se libi forum www.okoun.cz,sjo utam ikonky, kdyz chchi odpovedet konkretnimu cloveku na dotaz dam odpovedet a pak se nechaji vsechny odpovedi, kteri se vazi k jedne otazce vyhledat bez problemu. ale je mozny, ze by nastal stejny problem jako p. Desenskeho, jsem laik v tomhle a nevim co a jak funguje. proste kdyz se nekdo zepta, jiny odpovi, tak kdokoliv treti si muze najit jen ty odpovedi a nemusi procitat ten balast okolo
garfield jako moderator je uzasna, ale navrhuji, aby zakladatel fora mel stejne moznosti. zalozim si forum, prijde narusitel, mam pravo ho vykazat, zakazat mu vstup do fora ci smazat jeho prispevky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:56
- Nahlásit
Garfield
mno Ráááth mě nerozhází bo sem fšecky prachy nechala za mladýho v lékárně a rozhodla se že ho nějak vygumuju nebo tak něco ...
Jirikovo
pomůžeš mi?sama se bojim...sraz ve 20:00 pod kopcem
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:56
- Nahlásit
Nějaké vychytávky obšlehnuté z jiných diskusních fór:
1) Ikonky ... už jsem to minulý týden psala do samostatného tématu ... zlepší orientaci mezi uživateli. Nevím jak vy, ale já si lépe pamatuji obrázky, než nicky. Třebas mi stále dělá problémy zapamatovat si, že ten-a-ten příspěvek psala wani, ale určitě bych si pamatovala, že ten-a-ten příspěvek patří k ikonce , na které je hlava ovčáka/vlčáka/vlka (I když mám menší obavy, že na tomto fóru budou mít všichni na ikonce psí hlavu, což problém zlepšení orientace mezi uživateli (aspoň pro mě) nejspíš zcela nevyřeší
2) Přidání soukromé pošty … párkrát jsem se tu setkala, že se dva uživatelé domlouvají na soukromých záležitostech v některé místnosti … vlastně spíše tématu. Soukromá pošta by takovému oftopikování předešla
3) Lepší označení toho, na který příspěvek odpovídající reaguje. Úplně ideální by bylo přidání tlačítka/odkazu „odpovědět“ s tím, že by se do příspěvku odpovídajícího přidalo například toto: Re: Jirikovo, 28 Úno 2006 14:36
4) Možnost vložení vzkazu uživatele … to je jenom taková vychytávka, která se mi hrozně líbí. Na většině fór se řeší tak, že se vzkaz objeví při najetí na ikonku uživatele, případně jako „vodotiskový“ řádek na konci každého příspěvku a v seznamu uživatelů. Občas je to velmi praktické, například pokud chcete někoho pozvat na nějakou akci, chcete někomu veřejně poděkovat, nebo prostě jenom dát najevo v jaké jste momentálně náladě. Ale, jak už jsem napsala, je to jenom taková srandička … ale celkem fajn.
5) Doporučit členům a moderátorům fóra navštěvovat kurzy jazyka českého
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:57
- Nahlásit
pigie
Jo, tak takhle potom jo....
Obecne receno - nevidim dovnitr, ale tenhle redakcni system mi prijde jednodussi, ja ty phpbb systemy (z hlediska koncoveho uzivatele) taky nijak zvlast neprozivam...
|