| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:52
- Nahlásit
nevím,zda uvidíte, pokud jo, je to ten menší pesan )
neumím tu fotku nějak zmenšit.....
on tahá sám až dost )) máš pravdu spíš chci klasiku,než jako přímo postroj na tahání....eventuelně aby postroj přežil obrany, než budu mít spešl. Ale s tím zase pak nechci normálně že....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:54
- Nahlásit
Leon-jak se ti osvědčil ? myslím jako na ty jejich záhyby? V rodině máme šarpíka taky,ale postroj na něj ne, majitel ho nechtěl tedy..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:55
- Nahlásit
žanda
A pockej, jeste ti ukazu jeho tatu Denyho, toho mam doma taky...
Jinak tou zarukou myslim hlavne to, ze ty tazne postroje vydrzi. Vsechny...
Jinak tohle pise manmat o guardu:
Postroj GUARD - je určen pro zapřažení psa ke kolu a pro skioring, caniscross, bikering i scootering. Tento postroj slouží i pro potřeby kynologie jako vodící,stopovací a obranářský postroj. Pro tyto účely se vyrábí i v černé barvě.
A takhle guard vypada: (To, co mi na nem vadi, je krouzek, ktery se obcas dostane na hrudni kost a nektere psy dre... )
No a na staforda myslim by sedela velikost L (obvod krku 45-50) - materialy jsou u vsech postroju tytez, takze res opravdu jenom velikost...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:03
- Nahlásit
wami,ten guard vypadá dost podobně -pokud dobře vidím,tomu co máme ted.....ten kroužek by nevadil,spíš jsem vymýšlela, co dám pod tu sponu na břicho,aby nebyl odřenej- tví hafí tam maj hodně chlupů,my jsme skoro holátko.......a je vidět, že to není občas uplně to ono......měla jsem takový filcový cosi,ale to se taky za jedničkovej nápad neukázalo-alespon ten můj.
Ale zase mě potěšilo,že by se s guardem dalo jezdit i na tý kolobrně )
ty asi máš zkušenost s jízdou...........jak dlouhý by mělo být vodítko,když pesan běhá před tebou? Chci to letos zkusit a pak už budu přispívat do diskuze jen z nemocnice )
Jo tatík je taky pěknej, ještě mě tedy chybí maminka do celý rodinky ))
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:08
- Nahlásit
žanda
ten zadní popruh není napevno přišitý, může se otáčet, tak můžeš mít sponu i na zádech
já jsem ho nijak nefixovala, takže většinou spona skončí kdesi na boku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:12
- Nahlásit
žanda
Vespod zadna spona byt nema - a ani u Polarackych postroju neni... Spony jsou nahore...
Co se tyka voditka - porid si canicrossovy, to ma amortizer. Opet - ja davam 100x radsi prednost polaru, nicmene dela je i manmat... (BTW - z kolobrndy je na zem bliz, nez z kola... )
Jinak jo, ja taham se psama hodne, ale nas hlavni "styl" je dogtrekking...
No a kdy jsi chtela maminku, tak tady je... Ale tu teda bohuzel doma nemam, ke mne patri jen Deny a Lump...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:24
- Nahlásit
wami, to se máš, já bohužel fotky rodičů nemám ( mamí je taky nynaná )
no na kolo já se už neodvážím snad ani sama,(je to už nějakej pátek,co jsem jela naposledy)natož se psem, natož s tím mým psem ) Proto si říkám,že kolobrndu snad ještě zvládnu, no až si prvně namlátím, ono mě to třeba přejde.
No je fakt, že jsem ty sportovnější roky "proflákala" s klidnými psy,tak si to holt užiju až letos,pokud tedy se zadaří.
Ale pořád je lepší asi začít někdy, než nikdy....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:33
- Nahlásit
žanda
no vsak Lumpik je taky vysnene stenatko...
Jo - lepe zacit nekdy, nez nikdy. Aspon mas vek, ze uz do tebe nikdo nerejpe. Ja vypadam tak na 17, s pejskarinou jsem zacala pozde, takze kam ted prijdu, tak tam vypadam jak hnup a patricne se tak ke mne i chovaji...
Aspon obcas nekoho zastavim v rozletu, kdyz ho nahodou upozornim, ze je mi prece jen o par vic, nez abych do sebe nechala rypat...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
wami- ale rejpe ) když si "hubená" holka pořídí staforda, každej si poklepává na čelo, navíc,když si ho pořídí a pak chodí na cvičák s lidma, který by mohla i adoptovat ) ale má to i druhou stránku věci, a já se pak zase cítím být docela jedna z nich,někdy )
pak je zase fakt, že když mě to nejde, je mi blbý, že těm dětem jo ) a já že jsem za blba. Jenže holt není "furt" jen posvícení a dřepět doma nad "křížofkama" se taky nedá pořád ))
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:46
- Nahlásit
žanda
hele, tak v principu jsme na tom stejne...
A zas si predstav tu uzasnou ostudu, kdyz jsme na voriskiade dostali cenu za "nejvetsiho rostaka" - me tehdy osmimesicni stenatko se rozhodlo, ze pri predavani cen (vyhrali jsme 2. misto) proste odejde za paneckem na druhy konec kruhu. Nechtene jsem tam byla odvlecena po p*deli... A nejlepsi bylo, ze to pak udelal podruhy pri predavani ceny za toho rostaka...
Ja ho udrzim, kdyz vim, ze zatahne. Ale kdyz to clovek neceka, tak Lumpik celkem spolehlive odvlece o par metru i naseho 120kg panecka...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:55
- Nahlásit
wami- hihi, ted jsi mě rozesmála........no má i odpovídající jméno, že ))
jo,když nevím,že zatáhne, taky je to hukot )) ze mě si většinou dělají legraci na obranách,kde že mám ten betonovej sloupek,abych se mohla uvázat-pak si to zkoušeli -tedy bez sloupku- a uznali,že to zase taková legrace není )
super to bylo ted na těch ledových chodnících ) ale už se snad blýská na suchý chodníky, tak to bude lepší.
|
leon
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:58
- Nahlásit
žanda
Nám se osvědčil suprově. Jsem s ním fakt moc spokojená. Oni šarpíci ty záhyby v dospělosti moc nemají, jestli myslíš tohle. Jestli jsem teď měřila správně, tak hrudník 72cm a krk 61cm(tam ty záhyby má)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:18
- Nahlásit
žanda
Jo, on se pro svy jmeno zkratka narodil...
Na obranach s sebou taky obcas pekne cukam... Akorat s tema chodnikama to jakztakz zvladame, proste kdyz se netaha, tak se netaha...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:43
- Nahlásit
leon-my máme v široké rodině dva, jeden je ale záhybovej víc )) a vím,že oba mají trochu potíže právě v těch záhybech a jeden trpí ještě na exém na pacinách,ale to už je starší pán. Paničce od mlaďocha to tedy doporučím,starší haf je rád že je rád.
|
leon
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:35
- Nahlásit
žanda
Našemu bude teď šest.Naštěstí náš nemá problémy s kůží vůbec. Máme ještě mladou fenku, tak snad to taky bude v pohodě.
Postroj jsem mu koupila, protože je to takovej náš "vyčůránek" a naučil se sundavat si obojek. Viděl kočku, prudce couvnul,stáhnul hlavu k zemi a obojek si přetáhl přes hlavu. A zase hodně těsně jsem mu to nechtěla zapínat, takže máme postroj.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:14 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
leon
mně se maliňačka vyvlíkne i z postroje, nedělej si iluze, nejlepší je polostahovák od rogzu, z otho se nevyvlíkne, my na něm i koušeme a drží fest, udrží na obraně i mého padesátikilového ovčáka, který mimochodem postroj od manmatu na obraně přetrhl
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:26
- Nahlásit
Ebony
Tyy jo, fakt...?
A zkouselas u Manmatu tu celozivotni zaruku...? Zajimalo by me, jestli to vzal a dal ti postroj jinej...
|
leon
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:25
- Nahlásit
Ebony
Tak vyvlíknout našemu chytrolínovi z postroje se ještě nepovedlo. Doufám, že na to nepřijde.
A to jsi měla ten polstrovanej od Manmatu? Ty jo!!To bych neřekla, že se to dá přetrhnout. A vyměnili tě ho?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:24
- Nahlásit
leon
jo vyměnili, ale prý se jim to ještě nikdy nestalo, a pořád se ptali: "fakt to byl ovčák?" - no oni neznají muminka
|
leon
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:33
- Nahlásit
Ebony
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:56
- Nahlásit
Ebony
Muminek je proste tank...
Koukam, ze posledni dobou co poradim, to hnedka nekdo neguje (Ebony je v poradi asi sesta )... Vede me to k uvaham typu: Na nic se me neptejte, stejne co odpovim, neni pravda...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:18
- Nahlásit
žanda
Já mám na 28kilovýho pitbula postroj od manmatu velikost L, ale používáme ho jenom teď v zimě na běžky a v létě budem na dogtrek. Na obrany mám radší koženej na klasický zapínání. Taky je to trošku silnej hafík a plastovým přezkám nedůvěřuju...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:44
- Nahlásit
wami
ale ne, vždyť víš, že Mumin je vyjímečný, ostatním ten postroj drží
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:50
- Nahlásit
Ebony
Jo, vsak pohoda, jen se to ted nejak proste nahromadilo...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:02
- Nahlásit
jinak, aby jste věděli, že za to Wami nemůže, že Muminek přetrhl postroj:
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:18
- Nahlásit
Ebony
musis poridit fotku s Jezinkou, jinak to nevynikne...
Ale krasna fotka!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:51
- Nahlásit
wami
ono by stačilo s Megy, je to polosestra, tam je vidět ten jeho tělesný "rozsah"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:57 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ebony
Jo, tak to je teda taky pravda - Muminek je proste skryty baskervillsky pes...
|