Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / postroj od rogz
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:52
- Nahlásit

nevím,zda uvidíte, pokud jo, je to ten menší pesan)

neumím tu fotku nějak zmenšit.....

on tahá sám až dost)) máš pravdu spíš chci klasiku,než jako přímo postroj na tahání....eventuelně aby postroj přežil obrany, než budu mít spešl. Ale s tím zase pak nechci normálně že....

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:54
- Nahlásit

Leon-jak se ti osvědčil ? myslím jako na ty jejich záhyby? V rodině máme šarpíka taky,ale postroj na něj ne, majitel ho nechtěl tedy..

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:55
- Nahlásit

žanda
A pockej, jeste ti ukazu jeho tatu Denyho, toho mam doma taky...

Jinak tou zarukou myslim hlavne to, ze ty tazne postroje vydrzi. Vsechny...
Jinak tohle pise manmat o guardu:
Postroj GUARD - je určen pro zapřažení psa ke kolu a pro skioring, caniscross, bikering i scootering. Tento postroj slouží i pro potřeby kynologie jako vodící,stopovací a obranářský postroj. Pro tyto účely se vyrábí i v černé barvě.
A takhle guard vypada: (To, co mi na nem vadi, je krouzek, ktery se obcas dostane na hrudni kost a nektere psy dre... )

No a na staforda myslim by sedela velikost L (obvod krku 45-50) - materialy jsou u vsech postroju tytez, takze res opravdu jenom velikost...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:03
- Nahlásit

wami,ten guard vypadá dost podobně -pokud dobře vidím,tomu co máme ted.....ten kroužek by nevadil,spíš jsem vymýšlela, co dám pod tu sponu na břicho,aby nebyl odřenej- tví hafí tam maj hodně chlupů,my jsme skoro holátko.......a je vidět, že to není občas uplně to ono......měla jsem takový filcový cosi,ale to se taky za jedničkovej nápad neukázalo-alespon ten můj.
Ale zase mě potěšilo,že by se s guardem dalo jezdit i na tý kolobrně)

ty asi máš zkušenost s jízdou...........jak dlouhý by mělo být vodítko,když pesan běhá před tebou? Chci to letos zkusit a pak už budu přispívat do diskuze jen z nemocnice)

Jo tatík je taky pěknej, ještě mě tedy chybí maminka do celý rodinky))

zuzka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:08
- Nahlásit

žanda
ten zadní popruh není napevno přišitý, může se otáčet, tak můžeš mít sponu i na zádech
já jsem ho nijak nefixovala, takže většinou spona skončí kdesi na boku

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:12
- Nahlásit

žanda
Vespod zadna spona byt nema - a ani u Polarackych postroju neni... Spony jsou nahore...

Co se tyka voditka - porid si canicrossovy, to ma amortizer. Opet - ja davam 100x radsi prednost polaru, nicmene dela je i manmat... (BTW - z kolobrndy je na zem bliz, nez z kola... )
Jinak jo, ja taham se psama hodne, ale nas hlavni "styl" je dogtrekking...

No a kdy jsi chtela maminku, tak tady je... Ale tu teda bohuzel doma nemam, ke mne patri jen Deny a Lump...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:24
- Nahlásit

wami, to se máš, já bohužel fotky rodičů nemám( mamí je taky nynaná)

no na kolo já se už neodvážím snad ani sama,(je to už nějakej pátek,co jsem jela naposledy)natož se psem, natož s tím mým psem) Proto si říkám,že kolobrndu snad ještě zvládnu, no až si prvně namlátím, ono mě to třeba přejde.
No je fakt, že jsem ty sportovnější roky "proflákala" s klidnými psy,tak si to holt užiju až letos,pokud tedy se zadaří.
Ale pořád je lepší asi začít někdy, než nikdy....

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:33
- Nahlásit

žanda
no vsak Lumpik je taky vysnene stenatko...

Jo - lepe zacit nekdy, nez nikdy. Aspon mas vek, ze uz do tebe nikdo nerejpe. Ja vypadam tak na 17, s pejskarinou jsem zacala pozde, takze kam ted prijdu, tak tam vypadam jak hnup a patricne se tak ke mne i chovaji...
Aspon obcas nekoho zastavim v rozletu, kdyz ho nahodou upozornim, ze je mi prece jen o par vic, nez abych do sebe nechala rypat...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:40
- Nahlásit

wami- ale rejpe) když si "hubená" holka pořídí staforda, každej si poklepává na čelo, navíc,když si ho pořídí a pak chodí na cvičák s lidma, který by mohla i adoptovat) ale má to i druhou stránku věci, a já se pak zase cítím být docela jedna z nich,někdy)
pak je zase fakt, že když mě to nejde, je mi blbý, že těm dětem jo) a já že jsem za blba. Jenže holt není "furt" jen posvícení a dřepět doma nad "křížofkama" se taky nedá pořád))

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:46
- Nahlásit

žanda
hele, tak v principu jsme na tom stejne...
A zas si predstav tu uzasnou ostudu, kdyz jsme na voriskiade dostali cenu za "nejvetsiho rostaka" - me tehdy osmimesicni stenatko se rozhodlo, ze pri predavani cen (vyhrali jsme 2. misto) proste odejde za paneckem na druhy konec kruhu. Nechtene jsem tam byla odvlecena po p*deli... A nejlepsi bylo, ze to pak udelal podruhy pri predavani ceny za toho rostaka...
Ja ho udrzim, kdyz vim, ze zatahne. Ale kdyz to clovek neceka, tak Lumpik celkem spolehlive odvlece o par metru i naseho 120kg panecka...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:55
- Nahlásit

wami- hihi, ted jsi mě rozesmála........no má i odpovídající jméno, že))
jo,když nevím,že zatáhne, taky je to hukot)) ze mě si většinou dělají legraci na obranách,kde že mám ten betonovej sloupek,abych se mohla uvázat-pak si to zkoušeli -tedy bez sloupku- a uznali,že to zase taková legrace není)
super to bylo ted na těch ledových chodnících) ale už se snad blýská na suchý chodníky, tak to bude lepší.

leon
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:58
- Nahlásit

žanda
Nám se osvědčil suprově. Jsem s ním fakt moc spokojená. Oni šarpíci ty záhyby v dospělosti moc nemají, jestli myslíš tohle. Jestli jsem teď měřila správně, tak hrudník 72cm a krk 61cm(tam ty záhyby má)

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:18
- Nahlásit

žanda
Jo, on se pro svy jmeno zkratka narodil...
Na obranach s sebou taky obcas pekne cukam... Akorat s tema chodnikama to jakztakz zvladame, proste kdyz se netaha, tak se netaha...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:43
- Nahlásit

leon-my máme v široké rodině dva, jeden je ale záhybovej víc)) a vím,že oba mají trochu potíže právě v těch záhybech a jeden trpí ještě na exém na pacinách,ale to už je starší pán. Paničce od mlaďocha to tedy doporučím,starší haf je rád že je rád.

leon
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:35
- Nahlásit

žanda
Našemu bude teď šest.Naštěstí náš nemá problémy s kůží vůbec. Máme ještě mladou fenku, tak snad to taky bude v pohodě.
Postroj jsem mu koupila, protože je to takovej náš "vyčůránek" a naučil se sundavat si obojek. Viděl kočku, prudce couvnul,stáhnul hlavu k zemi a obojek si přetáhl přes hlavu. A zase hodně těsně jsem mu to nechtěla zapínat, takže máme postroj.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:14 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

leon
mně se maliňačka vyvlíkne i z postroje, nedělej si iluze, nejlepší je polostahovák od rogzu, z otho se nevyvlíkne, my na něm i koušeme a drží fest, udrží na obraně i mého padesátikilového ovčáka, který mimochodem postroj od manmatu na obraně přetrhl

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:26
- Nahlásit

Ebony
Tyy jo, fakt...?
A zkouselas u Manmatu tu celozivotni zaruku...? Zajimalo by me, jestli to vzal a dal ti postroj jinej...

leon
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:25
- Nahlásit

Ebony
Tak vyvlíknout našemu chytrolínovi z postroje se ještě nepovedlo. Doufám, že na to nepřijde.
A to jsi měla ten polstrovanej od Manmatu? Ty jo!!To bych neřekla, že se to dá přetrhnout. A vyměnili tě ho?

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:24
- Nahlásit

leon
jo vyměnili, ale prý se jim to ještě nikdy nestalo, a pořád se ptali: "fakt to byl ovčák?" - no oni neznají muminka

leon
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:33
- Nahlásit

Ebony

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:56
- Nahlásit

Ebony
Muminek je proste tank...

Koukam, ze posledni dobou co poradim, to hnedka nekdo neguje (Ebony je v poradi asi sesta )... Vede me to k uvaham typu: Na nic se me neptejte, stejne co odpovim, neni pravda...

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:18
- Nahlásit

žanda
Já mám na 28kilovýho pitbula postroj od manmatu velikost L, ale používáme ho jenom teď v zimě na běžky a v létě budem na dogtrek. Na obrany mám radší koženej na klasický zapínání. Taky je to trošku silnej hafík a plastovým přezkám nedůvěřuju...

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:44
- Nahlásit

wami
ale ne, vždyť víš, že Mumin je vyjímečný, ostatním ten postroj drží

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:50
- Nahlásit

Ebony
Jo, vsak pohoda, jen se to ted nejak proste nahromadilo...

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:02
- Nahlásit

jinak, aby jste věděli, že za to Wami nemůže, že Muminek přetrhl postroj:

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:18
- Nahlásit

Ebony
musis poridit fotku s Jezinkou, jinak to nevynikne...
Ale krasna fotka!

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:51
- Nahlásit

wami
ono by stačilo s Megy, je to polosestra, tam je vidět ten jeho tělesný "rozsah"

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:57 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Ebony
Jo, tak to je teda taky pravda - Muminek je proste skryty baskervillsky pes...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání