Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co je to Jirikovo? (téma pro zasvěcené)
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:30
- Nahlásit

A co takhle letní přechod Kérkonoš?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:49
- Nahlásit

Ketrin
tolik snehu, to bude tat i v lete ... a proto nas tam zves, vid. chces abychom pri prechodu byli zavaleni lavinou a zhynuli bidnou smrti .... jenze jsi zapomnela, ze ®onie je i lavinovy pes, tudiz by nas vsechny vyhrabala ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:52
- Nahlásit

Jirikovo
Tak zase nic ach jóóó tak já du chystat plínky a zavinovačky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

Ketrin
mimochodem, jak jsi psala, ze do Brna to mas 200 km, tak si zkus tipnout, kolik to mam z Prahy ja ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:55
- Nahlásit

Jirikovo
Ketrin

No nejdál to mám samozřejmě já z Brna do Prahy. To je logický.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:56
- Nahlásit

VlastaK- tak ti nevím, jestli my- holky v nejlepším věku jsme to s tou závislostí na nás nenatrénovaly nějak víc, než jsme chtěly),ale neboj se, nejsi tu sama ! A je fakt, že občas si tu nepřečíst nějakou tu veselou hlášku,asi bych se taky tak často nezasmála!

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

Garfield
s tvym orientacnim smyslem je to skutecne prilis logicke ....
ono zabloudit na D1 je fakt uz umeni

wami
Člen
- Nahlásit

Teda, ja tech 200 km Brno - domov jezdim skoro kazdy tyden a vlakem k tomu... A tady se kvuli toho nadela reci...

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:58
- Nahlásit

Jiříkovo-pak je vidět, že nemáš to správný nadání-zabloudit kdekoliv a kdykoliv je tak jednoduchý.........hlavně, že všechny cesty vedou do Říma)

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:58
- Nahlásit

Garfield
Mohla bych na tebe mit prosbu - soukromou a tykajici se tveho oboru...? Prosim prosim? Predpokladam, ze by ti to nezabralo mnoho casu (par minut)...
Jestli muzu, dej prosim vedet na wami@seznam.cz ... Diky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:59
- Nahlásit

wami
jdes se s nekym soudit a potrebujes za kazdou cenu prohrat a nevis jak na to? nebo proc se obracis zrovna na Garfielda?

žanda
no tak to by odpovidalo. jestli pojede z Brna do Prahy pres Rim, tak to bude mit skutecne ze vsech nejdal ....

VlastaK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:02
- Nahlásit

Ketrin
Jirikovo
Tak původně to bylo pozvání do hospůdky na něco dobrého k pití a už z toho zase někdo dělá pochoďák

žanda
Dík za podporu. Člověka to potěší, když ví, že v tom není sám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:03
- Nahlásit

Jirikovo
Ne že by mi jednou za čas vadilo 200 km. Myslela jsem jako že na to každodenní společné venčení je to, ehm, trochu z ruky...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:03
- Nahlásit

Jirikovo
ne, spis neco hledam a nevim, kde to najit...
Na klasicke pravni spory mame bohudik znameho, uz me jednou tahal z prusvihu (kreten v aute mi srazil psa a pak po nas chtel nahradit skodu - 10.000 za skrabance na kapote ), ale tohle je opravdu zalezitost na par minut a tak potrebuju nekoho na netu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:05
- Nahlásit

Ketrin
kdo tady mluvi o kazdodennim venceni? proboha nestras! videt Garfielda kazdy den, tak me fakt povezou k Chocholouskovi ....

wami
tak to jo, ja se bal, ze by nekdo kdo na prvni pohled vypada ze je pri smyslech touzil po odborne Garfieldove rade ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:06
- Nahlásit

VlastaK

Trasu pochoďáku vždy volím tak, aby míjela dostatek příjemných hospůdek, kam mohou psi!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:07
- Nahlásit

Ketrin
a v pripadech, kdy to nejde dodrzet mas v batuzku zeleznou zasobu lahvacu ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:09
- Nahlásit

Nikoli. Pak nezbývá než pít z potůčků.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:11
- Nahlásit

Ketrin
u vas tece v potuccich zlatavy mok?? to u nas bych tedy radeji z potucku nepil a zcela vyjimecne bych se tedy spokojil s nejakym nealkoholickym napojem ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:14
- Nahlásit

Jirikovo
No jo, z Botiče bych se asi taky nenapila.
Jinak - mně ten "pochoďák" docela chybí. Bresta s bříškem už jednak nemůže nikam daleko, jednak už s blížícím se porodem nelibě nese naše vzájemné odloučení, takže se ji snažím moc neopouštět. Včera jsem pekáčovala s neteří, ale musela jsem toho nechat, protože B. si nedala vysvětlit, že má čekat nahoře na kopci, ale lítala vedle nás z kopce dolů a to už v jejím stavu není zrovna to nejlepší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:18
- Nahlásit

Ketrin
no dokud nepouzivala to bricho misto sani .... jinak my v Praze mame vic potoku nez jen Botic, ale je pravda ze co se kvality tyka, jsou si vsechny rovny ....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:23
- Nahlásit

Garfield
Zkousim, prave jsem to odeslala...

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:31 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jé.. já jsem se fakt zasmála..otázka je kdo to podal správně??Garfield nebo Jirikovo???Mno stejně to musela bejt sranda...
Nám se v sobotu povedlo v Brně zabloudit a hledajíc útulek u OBI jsem se místních cca 500m od OBI ptala,kde je OBI a onen útulek Musím podotknout ,že jsem si už dlouho nepřipada tolik jako debil.. Tož na tom kopcu ne??Aha,pardon a děkuju Brněnští policisté nás neopomněli pokutovat 500kč,vypadalo to nejdřív,že za pražskou SPZ,ale nakonec to byly světla
Jsem pro udělat nájezd na nějakou pěknou restauraci...
nejlépe v Práglu....ale Brno se dá taky zvládnout

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:36
- Nahlásit

Hele, zaručeně nejdál to mám já... 227 km... tak se nehádejte...

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:38
- Nahlásit

Jandula
do Brna????to není tak hrozný

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:39
- Nahlásit

Jandula
No kdybych brala domov - Praha, tak to mam nejakych 380 km...

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:43
- Nahlásit

sarax
Pokud se to bere z Mníšku...

Když bych to brala z Chorvatska, tak do Brna je to nějakých 500 km....

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:45
- Nahlásit

Jandula
mno to je dost tak si myslím,že Praha by byla OK

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:02
- Nahlásit

rekl bych, ze zemepis jsme tedy jiz probrali poradne, vime, kdo to ma kam jak daleko a ted se vratme k puvodni otazce z dnesniho rana, zejmena pro brnaky: co takhle se tedy sejit?

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:04
- Nahlásit

Jirikovo
no to tedy neee, musíte počkat, až se vrátím... no zapomeň na to....!!!!!!!!!!!!!!!

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání