Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / bojím se, bojím Ukrajinců
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 15:16
- Nahlásit

dorfa
určitě ho znáš, mrkni na www.celysvet.cz/stredoasijsky-pastevecky-pes.php

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 15:27
- Nahlásit

Jo tak to znám.

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 12:19
- Nahlásit

bord
Panebože, to mi ani neříkej!! Jsem z Brna a bojim bojim..

bord
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 12:31
- Nahlásit

Syska
No bohužel to není sranda,chodím brzo ráno(4,40) to moc lidí ještě nechodí a večer jsem zvyklá až kolem 22,00.Snažím se dívat kolem sebe,větší strach mám o kluka,to víš děcka hned podobný věci zapomenou.Sice se netoulá nikde po večerech,ale ten první případ se prý stal kolem 17hod.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 12:33
- Nahlásit

Před několika lety jsme k nám do stavební firmy vzali na sezónu dva Ukrajince jako přidavače. Jeden byl lékař, druhý učitel. Byli šťastní a vděční, že si vydělají. Jejich chování odpovídalo jejich vzdělání. Styděla jsem se před nimi za ostatní zaměstnance-tuzemské vyučené i nevyučené zedníky, kteří se k nim chovali jako hovada.
Prosím, neházejte všechny do jednoho pytle podle národnosti.

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 12:44
- Nahlásit

Ketrin
Mám velmi podobnou zkušenost (jeden byl učitel a druhý stav. průmyslovku) a dodnes jsou to naši přátelé, občas se scházíme, jednen z nich si tady založil rodinu, jsou velmi srdeční a umí vynikající boršč.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

tak mi to nedá a musím něco napsat, já mám zas špatné zkušenosti s cigánama(romama), bez urážky. Chodíme každý ráno s malym a feňulí do školy asi třikrát už jsme potkaly zfetlýho cigoše, kterej otravoval, tak jsme se mu vyhly, co jen to šlo a pak potkáváme taky jednoho co když nás vidí a feňuly, tak říká steak, okamžitě beru malou na ruku a fofrujem pryč od něj, ale je to dost nepříjemný .nedokážu si představit pouštět ráno malýho samotnýho do školy, když vidím co se venku pohybuje za individua, ale hlavně, že jsem si koupila slzák, ale většinou jdu stejně bez něj a večer se ti divím, že jdeš sama někam takhle, myslím že jsi měla štěstí něco jinýho je jít s bernardýnem a něco jinýho s pidi psem, kterýho spíš musíš bránit ty.

dorfa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 13:23
- Nahlásit

Ketrin
výsledkem diskuse určitě nebylo paušální odsouzení nějaké rasy nebo národnosti. Mě samotné u baráku dělal výkop učitel (Ukrajinec).Je smutné když se vzdělaný a kultivovaný člověk musí živit jako lopata. Vadí mi ale také, jak je zde nastavená vízová politika pro Rusy a Ukrajince.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání