Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / bojím se, bojím Ukrajinců
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:17
- Nahlásit

Tak jsem včera večer měla pěkně nahnáno. Chodím každý večer s pejsinou cca na hodku ven a mám heslo, že pes se musí vyběhat na volno, jinak to nemá cenu. Takže chodíme po okraji města, světla tam svítí podle toho, jestli se jim zrovna chce, živou nohu potkáme tak 1 týdně. No a včera jako na potvoru se tam motali 2 přiopilí Ukrajinci, strašně se vtírali a chtěli konverzovat, protože já blbá jim chtěla pomoc a vysvětlit jim cestu - tvrdili, že jdou do blízké vesnice a neví přesně kudy. Když se k nám blížili, dala jsem pejsu na vodítko, což bylo štěstí, mám dojem, že by před nimi zdrhla a už bych ji neviděla - na vodítku se mohla uškrtit, jak od těch chlapů chtěla pryč. Nevím, co přesně jí na nich tak vadilo a proč chtěla za každou cenu pryč. Je fakt, že z nich táhl chlast (ale nebyli úplně na mol) a pak se chtěli pořád bavit a jít s námi, což mi bylo taky dost nepříjemné a dalo mi práci se jich zbavit. no , naštěstí jsme to obě ve zdraví přežily, ale pořád na to musím myslet a už fakt nevím, kam mám se psem jít aby tam bylo bezpečno.Kdyby mi chtěli něco udělat, tak vážně nemám šanci neb karate neovládám.
Dřív na prochajdu jít nemůžeme - z práce se vracím po 18 hod
Jediné řešení mě napadá pořídit si dalšího psa, ale něco na styl Maxipes Fík, aby se nikdo neodvážil příjít moc blízko. jenže to zas neprorazím doma - jsem se radši ani nepochlubila, to by byl vyrvál, že nemám s čoklem po tmě courat.........

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

Nevím, co přesně jí na nich tak vadilo a proč chtěla za každou cenu pryč
mno nejsem nějak zaujatá ale mě by vadily dvě věci:
chlast a to že ve tmě potkám UK,takže se pejse nedivím,ta kombinace obojího není dobrá,já na tvým místě bych šupajdila pryč a neradila jim...

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:43
- Nahlásit

sarax
no jo, když já jsem tak debilně vychovaná, že mám lidem pomáhat ať je to kdokoli
A pořád se to nemůžu odnaučit

bord
Člen
- Nahlásit

kokoška
To u nás (v Brně) ani nemusíš nikam chodit a zapíchnou Tě rovnou u baráku.Zrovna v sobotu,když jsem šla v 22,30 venčit,ležela v chodbě sousedka,měla 2 bodné rány do ledvin.Přepadl ji kdosi když otvírala hlavní vchod zezadu a rovnou bodal.Pak sbalil kabelku a zdrhl.Sousedka je v důchodu a váží asi 45kg.Nějaké násilí naprosto nebylo potřeba.
Takže teď chodím se staženou prckou a říkám si jaké jsem to měla štěstí,že jsem nešla o 10 min.dřív.
Varování pro Brňáky,tu noc údajně vyjížděli poliši ke 3 případům ,všechny směr Bohunice,ve všech byl použit nůž.Dávejte na sebe bacha.

dorfa
Člen
- Nahlásit

kokoška
Mě už by vadil jen ten prostý fakt, proč se mám na procházce se psem, v České republice potkat s rusky (ukrajinsky)mluvícím individuem. Neřekla bych někde na Václaváku, ale tam se nejdu procházet se psem, ale za městem nebo vesnicí. Těch ruskejch individuí je tady bohužel několikanásobně více než za Komančů.To byli aspoň separovaný jen v některých městech a ještě v kasárnách.Teď jsou holt všude a ještě jsou s nima jen problémy.Nechci tady na tomto foru vyvolávat nějaké xenofobní nálady, ale já je prostě nemám ráda.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:47
- Nahlásit

bord
to je síla teda
dorfa
jj..taky nemusím,at mažou domů
kokoška
sem chtěla napsat abys v noci zapoměla na slušný vychování ale to je blbost asi,takže na něj aspoň zapomeň,když potkáš úkáčka a mazej dom

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

ty jsi teda pěkný troufalec! Myslím, že můžeš děkovat osudu, že to takhle dopadlo, proč si alespoň nepořídíš nějaký sprey - např. tekutou střelu, je lepší než normální slzák, protože má větší razanci a když je vítr nehrozí, že budeš zasažena i ty. Nebo nůž. Myslím, že nejpotenciálnější násilník je právě ukrajinský dělník. Celý den těžce dře, společnost obvykle obstarává právě alkohol, vlastní žena daleko.....
Kdyžtak jukni na stránky www.nutnaobrana.cz

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

dorfa
jsou levná pracovní síla a podle nich mají velmi slušné platy o kterých si na Ukrajině mohou nechat zdát. Bydlím na Smíchově, Romové, kterých jsou plný ulice, mi vůbec nevadí a nic proti nim nemám, ale z Ukrajinců na mě jde hrůza. Máme poblíž ubytovnu a bojimbojim, když vidím jejich bezohledné chování.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:12
- Nahlásit

jindriska
v kapse nosím pepřák a chodila jsem na kurz sebeobrany, tam říkali, že nůž je nejhorší věc na obranu - můžeš o něj snadno přijít a riziko, že se sama zraníš nebo tě s ním zapíchne protivník je šíleně vysoké.
Taky nám ukazovali, že 1 ženská proti 2 chlapům prostě nemá šanci, když nemá černý pásek v karate. A tekutá střela taky nezasáhne 2 lidi najednou, prostě to byla dost krize.
Nic mi neudělali, takže to dobře dopadlo. Jen mě pěkně štve, že večer v podstatě není kam se psem jít....

dorfa
proč se mám na procházce se psem, v České republice potkat s rusky (ukrajinsky)mluvícím individuem.
no mě to divné nepřijde, je to stejné jako bys potkala Američana, Brazilce, Němce. Prostě je to fuk, člověk jako člověk, hajzl může být kdokoli

Joker
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:49
- Nahlásit

jindriska
Přestěhuj se blíž Bertramce, začnou ti vadit

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:06
- Nahlásit

kokoška
jako bys potkala Američana, Brazilce, Němce. Prostě je to fuk, člověk jako člověk, hajzl může být kdokol
V podstatě mohu souhlasit, že hajzl může být kdokoliv. Ale u Rusa a Ukrajince máš téměř jistotu.

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

jindriska
Plně s tebou souhlasím.To bezohledné chování je u nich zakořeněno po generace.Je to i díky tomu, že na rozdíl od nás byli v nesvobodě více jak 80 let.Jiný než bezohledný tam asi nemohl přežít.Proto zatím v Evropě nemají co dělat a jsem pro tvrdou vízovou politiky pro všechny národy a pronárody od nás na východ.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:31
- Nahlásit

dorfa
nechci tě urazit, ale přijde mi, že čtu něco, co napsal skinhead.
Nechápu tu nevraživost a předsudky - když ti vadí, že v ČR potkáš v noci cizince, všichni na východ od nás jsou násilníci... a ti na západ od našich hranic jsou co? Třeba pedofilové z Německa a Holandska, co sem jezdí kupovat si děcka.

Všichni promiňte, že se diskuze tak zvrtla, ale na tohle jsem fakt háklivá a lidi soudím na základě osobního setkání a zkušenosti a ne podle razítka v pase

Účelem založení tohohle tématu bylo, že jsem měla nepříjemné setkání v opuštěných místech s přiopilými chlapy, že to byli asi Ukrajinci nebo Rusové není to nejdůležitější

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

kokoška
tak skinhead tedy nejsem. A svůj názor na Rusy a Ukrajince nezměním. Vízová politika pro všechny od nás na východ by byla jen pro ČR výhodná. Bez vízové politiky nemáš přehled koho na svoje území pouštíš. Nejsem žádný rasista, nemám nic proti menšinám jakýmkoliv, mám kamarády i mezi homosexuály a i přesto si dovoluji vyjádřit svůj názor, že přílišnou tolerancí a vstřícnou přistěhovaleckou politikou si naše republika škodí a poškozuje naše občany.Bohužel je to politika v rámci celé EU a myslím si že je v tom i jiný hlubší záměr o kterém se na tomto fóru už nechci vůbec rozepisovat. V osobním životě hodnotím a soudím každého jednotlivce podle jeho skutků a činů, a i přesto mohu být proti volnému pohybu Rusů a Ukrajinců na území České republiky a to i přesto, že nejsem rasista. To nemá s rasismem co společného. Ochrana území patří mezi prioritu každého státu ale i jednotlivce.

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:51
- Nahlásit

Joker
asi si nevybereš...., ale za Bertramku - děkuji pěkně, nechci.

Dorfa
též jejich styl oblékání, to už na hony poznáš, že se jedná o Ukrajince, Rusa. S emigranty z východu to zas tak špatně nevidím, nemají to tam lehké a neházela bych je všechny do jednoho pytle, jen bych si z jejich strany přála více adaptabilnosti a zapojení se do běžného života. Většinou narážim na hulváty, na které je neradno se podívat, aby to nebylo nějak špatně vyloženo. Taky znám spoustu milých Ukrajinců, ale na ukrajinský dělníky jsem alergická a vadí mi na nich snad všechno.

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

kokoška
[i][dorfa
nechci tě urazit, ale přijde mi, že čtu něco, co napsal skinhead/i]
[i][/Účelem založení tohohle tématu bylo, že jsem měla nepříjemné setkání v opuštěných místech s přiopilými chlapy, že to byli asi Ukrajinci nebo Rusové není to nejdůležitějšíi]
Nejsem urážlivá, ale taky si bohužel nenechám nic líbit.Ale pokud se nemýlím tak to fórum si založila Ty a s názvem: Bojím se Ukrajinců. Proč si tedy nezaložila téma: Bojím se opilých chlapů, když ti nešlo o ty Ukrajince?

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

dorfa
na tom něco je a proti tomuto zavedení bych neměla ani to nejmenší.

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 13:58
- Nahlásit

jindriška
já v žádném případě nechci všechny házet do stejného pytle.Určitě je mezi emigranty z východu hodně lidských osudů, které si zaslouží naší pomoc.Ale o tom právě ta správná přistěhovalecká politika je a má být a ne o tom, co tu teď máme. Ukrajinskou džungli.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:00
- Nahlásit

dorfa
no máš pravdu, nazvala jsem to blbě, ale ani ve snu mě nenapadlo, že se to takhle zvrtne. Chlápci mluvili rusky, kdyby mluvili německy, tak se to bude jmenovat bojím se bojím Němců.

rozhodně namám v úmyslu tu rozpoutat diskuzi o pobytu cizinců u nás a zahraniční politice ČR

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:03
- Nahlásit

kokoška
to je velká škoda, protože tato země to potřebuje. A tvoje uživatelské jméno je k vyvolávání potřebných diskusí to pravé..
Takže nic ve zlém, my Češi se vždycky nějak domluvíme.

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:05
- Nahlásit

dorfa
souhlas. Jen připíši svůj postřeh a soukromé vysledování, valná většina Ukrajinců, které zde potkávám a to se mi stalo i při procházkách Prahy, má strach ze psů. Nedávno se dva báli mého roztomilého Dandíka, který zpozoroval, že něco baští, stoupl si před ně, vyštěkl a oni ho obloukem obešli a odešli. Tak to jen pro zlehčení tohoto tématu )

jindriska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:07
- Nahlásit

původně jsem měla zálusk na usmívajícího se smajlíka a mám tam vykulence. No nic.

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:15
- Nahlásit

jindriska
jsem měla pocit, že ten vykulenec na mě přátelsky mrknul.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:20
- Nahlásit

dorfa
ta diskuze určitě potřeba je, ale ne na psím fóru

jindriska
valná většina Ukrajinců, které zde potkávám a to se mi stalo i při procházkách Prahy, má strach ze psů.

v tom případě jsem nepotkala Ukrajince, protože se mojí pejsy nebáli, naopak se jim moc líbila a chtěli ji hladit (což jsem nedovolila) a jeden z nich mi tvrdil, že je veterinář a neměl tradiční oblečení Ukrajinců - soupravu od Vietnamců, ale dlouhý flaušový kabát z něj mu koukaly gatě od obleku a naleštěné boty - asi to byl mimozemšťan, druhý vypadal jako klasický UK, tak jsem z toho jelen

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:31
- Nahlásit

kokoška
trochu to těma mimozemšťanama zavání.Protože co má co dělat normální Ukrajinec, který navštíví ČR na turistické vízum, dělat večer, někde za městem.Já když někam cestuji na turistické vízum, tak se pohybuji po vyznačených turistických trasách plných turistů a večer za město rozhodně nikam nechodím. Viz ten Václavák tam bych je tolerovala i trochu v náladě.Ale za městem mě děsí i v hezkém obleku.
Asi mě zase napadneš pro zaujatost, ale já to vidím jinak.Ten v tom kabátě šel jenom k tomu dělňasovi vybrat výpalné (za všechny kamarády) za pobyt. Proto dva (jeden dělňas druhý vyděrač a mafián).Kdo ví?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:31
- Nahlásit

kokoška
Můj pes Ukrajince nesnáší, ty by vraždil, kdyby nebyl na vodítku, asi to bude nějakej psí skinhead Jinak tady u nás se Ukrajinci psů většinou bojí.

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:38
- Nahlásit

jindriska
já se UK ze strachu vyhýbám, takže jsem tak moc ten strach ze psů zatím nevypozorovala.Ale protože mám psy malé velikosti tak se spíš já bojím o ně než UK jich.Takový ožrala (UK, nebo kdokoliv jiný) kdyby toho mým důvěřivého mazla nakopl tak je určitě po něm. Bohužel se to už u nás v parku stalo.A nebyl to UK, ale ožralý blb.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:45
- Nahlásit

dorfa
možná to tak fakt bylo

WhiteWolf
mám kamarádku, která si pro alabaje jela až do Ruska, u nich na vesnici staví firma zaměstnávající UK baráky a prý se k jejich plotu nepřiblíží na víc než 5m, údajně pro to, že ty psy znají z domova a vědí, co dokážou. Já to sice nevím, ale s pejsou jsem byla kámoška raz dva. Nějak tu jejich psí fobii nechápu, ale možná to je jen mou neznalostí

dorfa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:54
- Nahlásit

kokoška
Co je to alabaj? Vždycky jsem si říkala, že se v rasách psů vyznám, ale tohle mi fakt nic neříká.Nějaký Aljašský baj….?

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 15:07
- Nahlásit

Já tedy nemám s UK vůbec dobré zkušenosti.Tady u nás se vždycky spolehlivě tenhle občan pozná, protože se chová jako nafoukaný primitiv.Sorry,ale když jdu po ulici a zastaví mě angličan a s úsměvem se mě zeptá jestli neruší,a jestli bych byla tak hodná a vysvětlila mu cestu a celou dobu se u toho usmívá a za půl hodiny mě zastaví Ukrajinec/Rus a vybafne na mě "kde zachody?" ,tak si každý udělá obrázek.A že mě zastavuje někdo pořád,asi působím jako rozený domorodec )
A není to jen o způsobu vyjadřování,ale i o chování .....prostě-já to klidně řeknu-na NĚ jsem rasista.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání