Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Život bez psa, je život pod psa...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:22
- Nahlásit

Argousek
si mužeš rovnou pokládat otázk,typu co když zítra umřu ,co bude s mím psem,nebo co když my ho zítra srazí auto,
To už se mi stalo. Dokonce 2x u minulého pesana, přestože to nebyla moje vina (rodičům vylítl na ulici) a pes obě srážky přežil bez zranění, tak je to moje noční můra a dělám maximum pro to, aby se něco podobného nestalo.
stejně se stavaj věci ktere nenaplanuješ. to je fakt, ale mít vymyšlený krizový plán pro případ, že se mi cokoli stane, tak budu prostě uvnitř klidnější a nebudu to pitvat dál

Argousek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:17
- Nahlásit

b]kokoška[/b]
Dobře když se tak cítíš líp.

Před sedmi lety sem si pořídila štěnátko,bdlela sem na sidlišti,fenečku vodila zasadně na vodítku páč sem se bála aby nevběhla na silnici,ani v tom nejhoršim snu b mě nenapadlo co by se jí mohlo stát.Střežila sem jí jak poklad,obojek pevně utaženej,ab se nahodou nevyvlíkla,vodítko pevně omotané v ruce ab m nahodou nevyklouzlo a ona my nevběhla po auto,oči na štopkách ab nahodou nesnědla venku něco špatnýho.Nechala sem jí kamaradit s pejskama o ktewrych sem věděla že jí neublížej,takhle probíhaly cele tři dny,myslím že sem udělala vše proto aby se jí nic nestalo.čtvrtý den ,jdem opět na procházku,přechazíme přes přechod před školkou kde byla 30tka,samozřejmě se rozhlídnu,vkročim do silnice,zhruba v pulce vidím jak se na nas řítí nakej magor nejméně 100km rychlostí,ja uskočím ,pes už ne,mám rozřízlou ruku od vodítka ,vodítko přetržené,pes leží na silnici,jedna noha 5 metru od něj,druha vysí za kuži,auto samozřejmě ujelo,sbírám bezvládného psa a nohy a pan ktery to viděl přiběhne a veze mě na veterinu,po dlouhem boji se psa podařilo zachranit,ale nema jednu nohu a jeho lečba trvala rok.
Co sem udělala špatně měla sem vyjít na prochazku o minutu pozdějc?
Od te doby se nestresuju ,protože sou prostě věci kter neovlivníš.

Endy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:45
- Nahlásit

Argousek
Tak to je silný příběh.Jsi dobrá,ře jsi psa nenechala utratit.Spousta lidí v Tvé kůži by to udělala.Taky žiju s tím,že osud neovlivním.

Argousek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:49
- Nahlásit

Endy
no veterinaři řekli že utratit,byli proti tomu jí nechat žít,ovčak bez zadních nohou to pry nejde,ja už sem chtěla dat souhlas ale ona mě olízla tak sem to nemohla dovolit,naštěstí jí tu jednu zadní zachranili

evina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:58
- Nahlásit

Argousek:jsem hrozná citlivka a bohužel se dopředu bojím co vše by se mohlo stát...bohužel jsem byla takto vychovaná.Takže přesně takovýhle hrůz se obávám ale zase nechci abych kvůli svým obavám ničila život psovi a dětem(vše zakazovala,co kdyby...)Vím,že bych zřejmě jednala stejně jako ty ale asi bych se sesypala až potom-dodatečně.Čubince přeju aby v klidu dožila klidného a šťastného stáří-už si chudinka užila dost a má to vybráno dopředu!!!
Jinak já bych bez psa vůbec nemohla existovat!!!Když mi předloni umřel dědula,čekala jsem rok a půl na štěníka.Měla jsem naprosté absťáky,že nemůžu na procházky na které jsem zvyklá.A i když si někdy za hnusného počasí říkám,jak se mi nechce,tak v době bez psa bych klidně šla do zimy a deště...jen kdyby šel se mnou psí přítel!

Argousek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 18:06
- Nahlásit

evina
No ja tě chapu taky mě dřív děsili takový představy,kolikrat sem premýšlela co by bylo kdybych se rozhodla jinak,co když se my stane tohle,a zbytečně sem nechalu strachu a obavam krast z mého času,potom co se to to stalo a chovam psi tak sem pochopila že žít ve strachu a obavách co bude nemá cenu,nebo něco odkladat napozdejš to už taky nedělam.

Gája
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 19:49
- Nahlásit

Argousek
To je vážně úžasné, jak si se v té situaci zachovala a nedivím se, že máš názor - neřešit zbytečně budoucnost.

evina
Ty představy jsem měla taky, nic mi nevyčistí hlavu jako procházka mimo civilizaci, jen já, děcka a pes a řešíme "nesmrtelnost brouka". Starosti najednou, aspoň na chvíli, nejsou.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání