| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:35
- Nahlásit
Jandula
ne, nabíječku na baterky... na foťák má myslím jen HP... viděla sem to na Digifotu...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:51
- Nahlásit
Souhlasím s Jirikovo, mám Olympus C-725UZ (je sice větší) a na to co fotíme nejčastěji (rodinka, pes, krajina) to bohatě stačí.
7 MP je opravdu hodně, pokud nebude Ola tisknout barevně na A4 tak to ani nejde postřehnout rozdíl 5 MP a 7MP. Jenom to zabírá zbytečně místo na paměťovce.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:13
- Nahlásit
Víťa
Jo, souhlasím s Víťou, ža Panasonic DMC-FZ5 je opravdu asi momentálně nejlepší z hlediska poměru kvalita x cena. Asi půl roku jsme bádali a tenhle vyšel jednoznačně nejlíp.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:55
- Nahlásit
Markét
no teoreticky by fakt Olympus mel mit trochu lepsi optiku nez Panasonic, ale koupili si ho nasi a na beznych fotkach nepozna nikdo vubec nic ..... osobne si myslim, ze je skoro jedno, jaky fotak si z kategorie kolem deseti tisic kdo koupi, protoze jsou hodne srovnatelny ... a na bezny foceni dostacujici vsechny, tudiz treba u nekoho muze rozhodovat vetsi zoom, u nekoho velikost ....
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:16
- Nahlásit
Mjůčka od Olympusu fotej uchazejicne... Nemit cerny psy, je jsou fotecky jedna basen...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:17
- Nahlásit
pajinka
na tvym miste bych fotak reklamoval, kdyz neumi udelat z cernyho psa bilyho ....
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:22
- Nahlásit
|
zdenik
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:30
- Nahlásit
Eimy , pěkná fotka gréna, či grénky?
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:11
- Nahlásit
Manžel mi koupil k Valentýnu digitál.Jenže má anglický menu.Návod je samozřejmě český,ale některé dobré digitály mají menu i v češtině a pro amatéry mého typu jsou velkou pomocí.Jo a ještě se chci zeptat odborníků fotící s digitály,makro je něco jako detajl?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:16
- Nahlásit
Barča
v podstate ano. jde laicky receno o velke priblizeni a zachyceni detailu ...
a neboj, menu mas mozna v anglictine, ale ono je to docela intuitivni, to bude v pohode ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:10
- Nahlásit
Dostala jsem se na net až teď a pročetla vaše rady a doporučení. Moc díky za ně! Musím to přečíst manželovi a pak to s ním prodiskutovat. Už z toho mám hlavu jak balón - když si člověk projde ty stránky zaměřené na fotoaparáty, tak za chvíli ví to samé co na začátku...
|
elisva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
Já fotím na olympus fe-5035, dostala jsem od manžela k vánocům. Na fotky se můžeš podívat buď na mých stránkách královský pudl nebo v mojí internetové galerii (fotky cca od ledna 2011, ty starší jsou také focené olympusem, ale typem mju). Má to speciální profíl "domácí mazlíček" nebo je také dobré fotit na profil "sport" - fotky ostré jak břitva i přes rychlost našich šelem. Doporučuji podívat na fotoaparáty olympus na aaron.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:15
- Nahlásit
elisva
Jééééé vy máte Charlieho z Very-Merry? Tuhle chovku jsem si dala do favoritů v případě, že u mě vyhraje královák do budoucna. Moc se mi ta chovka z informací a fotek na stránkách líbila, líbilo se mi, že maj pudlíky aktivní, že s nima i něco málo cvičí. Jdu vám projet stránky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:23
- Nahlásit
ola
čus odchyť tady Vlčáčkovou, možná je trochu prdlá, ale s foťákem Ti poradí...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:59
- Nahlásit
Pumpa
ty, ola se ptala v roce 2006, to už asi nebude aktuální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 15:02
- Nahlásit
sem si rikala, kdo se chytne a zareaguje na ty fotaky jinak muzu rict, ze doporucovany v (druhym prispevku anon a75 sem letos utopila pri sjizdeni svitavy, ale do ty doby fakt dobre fotil
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 19:15 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
ftipný Olympus mjučko z roku 2006 jsem vyměnila za Nikon D3100. Jsem zvědavá, čím budu fotit, až někdo tohlenc téma vytáhne v roce 2018
|
elisva
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 11:43
- Nahlásit
Aha tak aspoň můžeme sledovat vývoj. Gerda: možná bych spíš uvažovala o importu ze zahraničí, ale záleží, na co pejska chceš
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:04
- Nahlásit
elisva
tak aspoň můžeme sledovat vývoj
určitě je příjemnější sledovat vývoj na mých foťácích než ranním pohledem do zrcadla
|
elisva
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 19:14
- Nahlásit
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 19:30
- Nahlásit
elisva
No vida - konečně někdo s pořádným psem
http://pudlkralovsky.webnode.cz/
|
elisva
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 14:49 - Změnil/a: elisva
- Nahlásit
Dines
Já tvoje stránky znám, sem tam tam zavítám
trochu OT k tomuhle tématu, nechceš si vyměnit odkazy???
|