Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krvavá stopa
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Azoracek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:09
- Nahlásit

evina
Já měla strach co tam právě najdu....

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:10
- Nahlásit

Azoracek
tak tam posli fizly jeste ted a mas klid

Azoracek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:13
- Nahlásit

dejavu
A co když tam nic nebude?I když se ted zmíním mamce, řekne at to neřeším.

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:16
- Nahlásit

Azoracek
tak tam nic nebude, to je prece jedno, neboj se toho, clovek spoustu veci neudela, protoze se stydi a ma strach, ze bude za debila, ale to je furt lepsi pocit nez se pak trapit, ze nepomuzes.
Od toho ti fizli jsou, aby to proverili, je to jejich prace. Nic ti neudelaj ani nevynadaj, kdyz to nic nebude, neboj se.

Ronka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:16
- Nahlásit

já se musím Azoráčka taky zastat protože i málokterej dospělej člověk ví co má v krizový situaci dělat ,to vidím třeba i u dopravních nehod kterejch jsem co by řidička z povolání viděla dost a dost,podle toho co píšeš mě napadlo jestli ten poblázněnej děda nevláčel svým kočkám odněkud nějaký maso ,jednou jsem vezla autobusem tašku jater a nevšimla jsme se a pode mnou byla louže jako hrom,krom toho připlést se do cesty pytlákům by nemuselo dopadnout dobře ani pro dospělýho ,dneska jsou lidi schopný zabít i kvůli blbosti.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:22
- Nahlásit

krom toho připlést se do cesty pytlákům by nemuselo dopadnout dobře ani pro dospělýho
Spíš už se to událo v noci, ted už tam spíš bylo ticho po pěšince a jen ty stopy....
Nevím jestli to bylo předevčírem nebo tak nějak, ale asi jsem nějakého myslivce viděla, ovšem na sídlišti.Ale pušku měl...tohle se ale muselo stát dnes v noci, včera jsem šla jen kolem kraje lesa, tam, kde dnes ta stopa u cesty končila a nic tam nebylo, nebo jsem si toho nrvšimla, u cesty tam totiž taky stojí maringotka zabržděná cihlama.....už nějakou delší dobu...

Azoracek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:25
- Nahlásit

Ja jsem se hlavně lekla, protože rodiče mě furt varujou, co se muže stát,at ta nikam daleko nechodím ( chodím furt sama, ve všední den nikde nikdo), ted mi furt něco melou do hlavy ještě víc, když před pár dny byla asi 30km odsad brutální vražda, kdy vrah zabíjel kvuli 3 tisícům.........

Azoracek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:33
- Nahlásit

Jen mě překvapuje, že Aza přiběhl s tím mírně staženým ocasem, on se nelekne jen tak něčeho...ale hned ho narovnal, když jsem si ho chytla...a když jsem se přibližovala s ním, nevadilo mu to...na druhou stranu si také říkám že on jak mi zdrhl musel k tomu konci, k tomu křoví dojít, nebo by ho tam dotáhl pach, kdyby tam bylo zvíře..na lesní zvěř on je zvlášt "háklivej" a ihned nasadí čumec...a kdyby tam bylo zvíře a on tam došel, nepřijde jen tak rychle...otázek je opravdu mnoho Fakt jsem tam měla dojít..taky si tam mohl ale jen pytlák něco chytit a ulovek táhl domu...

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:41
- Nahlásit

Azoracek
jednou jsem u reky nasla uplne novy slozeny saty, jak si je nekdo svlekl. nikde nikdo nebyl, byla zima, taky jsem se citila jako pitomec, kdyz jsem kvuli tomu volala fizly a vis, ze jim to vubec nepripadalo zbytecne a nesmali se? dokonce to pak byl nejaky pripad a vysetroval to kdosi, nevim, co se tam stalo, jestli se nekdo prevlekl po loupezi nebo se utopil, to vis, oni ti nic nereknou a ja se nechtela ptat, ale byli velmi slusni, ochotni a hlavne akcni.

evina
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:56
- Nahlásit

dejavu:akční policie?Já myslela,že ta je jen v kobře 11

Ronka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 22:05
- Nahlásit

já jsem teda asi před měsícem zažila akční záchranku prostě vyšla jsem z vrátnice v práci se mnou ještě pár lidí a na zemi ležel chlap,dejchal ale byl jaksi mimo ,šla jsem volat do vrátnice a pracovnice co mi zvedla telefon se mi vyptávala jestli není opilej a tak ,až když jsme jí já akčně odsekla jak to mám asi vědět tak se obtěžovala vyslat auto ,takže jestli je takhle akční i policie tak nevim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 22:10
- Nahlásit

Já jednou volala naši akční policii, že přepadli benzínku co je naproti naší firmě. viděla jsem z okna, jak tam vtrhl chlap v kukle s pistolí. Vzápětí se ukázalo, že to byl blbý vtip kamaráda obsluhy, pistole byla hračka atd. Když se vše vysvětlilo, se staženým zadkem jsem volala opět policii, že to byl omyl a td.a ať akci odpískají. Odpověď bodrého hlasu na druhém konci drátu: A dyť voni eště nevyjeliiiii....!

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 22:27
- Nahlásit

nesmite se nechat otravit, 5x vas naserou a 1x zafungujou

bord
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 07:30
- Nahlásit

Ronka
To my šli zvednout nehybně ležící paní ,kolem které prošlo aspoň 10 lidí co vylezli z busu.ˇŽenské se udělalo zle a práskla sebou na chodníku s hlavou přes obrubník.Jak dlouho tam ležela nevím.Ještě když jsme ji vlekli,nějaký dobrák nám poradil,že je beztak ožralá a zbytečně se zamažem..dopadlo to dobře,paní byla slabá na srdce a záchranka ji vezla rovnou do špitálu.Pak nám dokonce donesla bonbošku.Mám taky spoustu blbých zkušeností s ožralci,ale zase představit si ,že tam leží moje babička a nikdo jí nepomůže...

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:21
- Nahlásit

bord
presne tak! Tohle se stalo presne me tchyni, kdyz mela srdecni zachvat, upadla, lidi ji prekracovali a nadavali ji, ze je urcite ozrala, malem umrela na chodniku. Ja se presvedcuju u kazdyho ozraly, jestli je z nej citit chlast, kdyz nekde lezi, protoze to muze byt taky dekompenzovany diabetik nebo srdcar. Dvakrat uz jsem narazila takhle na diabetika, byl z nich hodne citit aceton, jako kdyz se otevre lahvicka s odlakovacem na nehty.

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:29
- Nahlásit

dejavu
Ale vždyt ono i u toho ožralýho člověka je lepší (třeba zrovna v tomhle počasí) zavolat cajtům, aby ho odvezli na záchytku, než ho nechat třeba umrznout :-/

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:32
- Nahlásit

Eimy
no to je samozrejmy, ze v zime se nema co povalovat venku a je treba zavolat zachranku nebo cajty i ozralci, ale ja je vidavam spis odpoledne v lete v parku.

wami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:51
- Nahlásit

Ja teda uz taky 3x odchytla lidi na zemi, dva infarkty a jeden zachvat slabosti...

Jenze co je to platny, kdyz zijeme ve spolecnosti, kde holku vlecou pres pul nadrazi, ze ji chteji znasilnit, a 10 lidi na to kouka a neudela vubec nic...

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:17
- Nahlásit

dejavu
myslím, že reaguješ zbytečně ostře ,mohla zavolat mobilem policii nebo rodičům , ale že se tam bála jít, to dokážu pochopit , ono překvapit třeba nějakého pytláka může být docela nebezpečné , zejména pro samotnou mladou dívku

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:28
- Nahlásit

dejavu
zavolala jsem policii, aby se postarali i o ožralého bezdomovce,který ležel na chodníku v mrazu. I když je ožralý , neznamená že ho nechám zmrznout. Anení to tak dávno,co jsem volala záchranku k epileptickému záchvatu ( no vypadal také jako bezdomovec) ,nejen že lidi ho obcházeli obloukem ( budiž, někomu se může udělat špatně ,každý má jiný žaludek , ale zavolat pro pomoc, to snad může každý ) , ale i s dětmi za ruku udělali velký oblouk a řekli...nedívej se tam.Přiznám se , že to jsem nevydržela a řekla oné mamince, ať doufá, že když bude takhle někde ležet to její dítě, že nablízku mu nebudou takoví lidé jako ona. Ale Azoráčkovi bych to fakt nevyčítala - to byla jiná situace,jen ať příště zavolá , třeba i po příchodu domů, jestli nemá nebo nenosí s sebou mobil.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:13
- Nahlásit

Tak pro všechny.
Dneska jsem tam přeci jen šla,přemluvila jsem spolužačku a nakonec se přidala ještě jedna.Málem jsem přemluvila i kluky, ale nakonec že nepujdou:eekošli jsme až uplně nakonec,byli jsme i u té skvrny u roští, kam jsem včera nešla..nic tam nebylo...puvodně jsem myslela,že tam to tedy kočí,ale omyl,vedlo to ještě dál po cestě...tam to po prá metrech hned vedle cesty končilo opět krvavou zaschlou louží a kolem bylo plno stop od bot.Taky jsme zjistili, že ještě před těma loužema se to stáčí z ceyty pryč, bylo tam to něco táhnuto mimo cestu do roští...tak jsme se tam vydali, všude plno stop...ale až na konec jsme opět nedošli, bylo to už husté křoví a tam jsme opravdu nešli.Uvažovali jsme ho zavolání cajtů,nebo že tam po škole dojdem,nakonec jsme došli za zástupcem ředitele,ten nás poslal za uklízečkou, jejíž muž má něco společného s myslivcema,celý jsme to povykládali a prý se zeptá, zda něco s tím neměli něco myslivci, jestli jen neukončili trápení nejakému nemocnému kusu( i když pochybuju, myslivci by po sobě nenechali takovejhle bordel ) a do 2 dnu nam řekne..pak se to kdyžtak bude řešit dálTak aspon něco...a aspon vím, že tam nic nebylo....

bord
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 07:00
- Nahlásit

Azoracek
Docela dobrá detektivní činnost připomíná mi o akci z raného mládí,kdy jsme s partou objevili na zarostlém plácku chlapa co se celé odpol.nehýbal.Ani nedýchal.Prostě mrtvola.Zdivočili jsme místní policajty,hrdinně je vedli na místo a tělo nikde!Místo něho visela na větvi flaška plná krve.Čili záhada největší.Po dvou dnech našeho otravování na místním odd.policie udělali údajně rozbor krve - byla prý z prasete.Bavili jsme se tím aspoň měsíc,kdy jsme drželi na místě do večera i hlídky,kdyby se něco podezřelého dělo..kromě nějakých milenců co se tam chodili cicmat, a kteří nás pořádně štvali,protože nám plašili případné devianty se samozřejmě nedělo nic.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 07:31
- Nahlásit

Já vcelku chápu Azoráčka, že se původně i bál, aby se psovi něco nestalo....Zažila jsem s naším nejstarším psem (když mně bylo asi 15 a psovi skoro 6 let) něco podobného prázdninách u babičky......všude jsou tam lesy, louky.....se psem jsme to tam každý den probrouzdávali....Jednou jsme na lesní cestě narazili taky na krvavou stopu....pes se po ní okamžitě vydal a ještě měl tendence to olizovat Tehdy jsem taky měla strach, co to je, co je na konci té stopy.....Zvědavost ale byla silnější než strach. Současně jsem ale nechtěla aby se do toho zapojoval pes....Tak jsem ho přivázala na chvíli ke stromu, nakázala mu čekat a šla jsem po té stopě....Dovedla mě po "pár metrech" na kraj lesa a dál už jsem zatím nešla, protože po louce akorát odcházel nějaký chlap s něčím přes rameno . Naštěstí se pořád vzdaloval ode mne....Když mi zmizel z dohledu úplně, šla jsem se opatrně podívat k tomu místu, odkud odešel....na zemi ležela dvě stažená menší těla s největší pravděpodobností asi lišek....byl to dost hnusnej pohled a já fakt byla ráda, že jsem tam psa nebrala- Taky jsem si dodatečně hrozně oddechla, že můj pes neštěkal a čekal v tichosti, protože fakt nevím, co byl ten chlap zač...jestli myslivec nebo pytlák...

zuzka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:06
- Nahlásit

nevím, jak kde, ale u nás mám dobrou zkušenost s městskou policií
zavolám, co se děje a jestli neví, komu se má volat a oni řeknou, že to zařídí a dokonce jim to ani netrvá dlouho

naposledy jsem bohužel volala, že u nás v ulici asi auto srazilo psa a že leží na chodníku, nikde nikdo, známku nemá ...
přijeli si pro něj do půl hodiny

Azoracek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 17:24
- Nahlásit

Tak záhada vyřešena!
Došli jsme dnes za tou uklízečkou, co má manžela myslivce...prý měli někdy ted ( asi v neděli ráno), hon, takže prasátka padla pod kulkou myslivců Až jsme si s kamarádkou řekli škoda ( i když to zní divně, měla bych být ráda, že to nic nebylo horšího), ale že to byla pěkná detektivka

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 17:58
- Nahlásit

Azoracek
tak ted si aspon budes umet predstavit, kdyz nekdo pouzije termin "krvaci to jak prase", co to obnasi
Tak to je moc dobre, ze to nic nebylo a ze mas po zahade.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání