| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:27
- Nahlásit
Krky dávám taky, syrové, tak jak jsou, malá to chroupe jak tyčinky, to by se užrala
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 17:07
- Nahlásit
Nikita - to se mi ulevolo, uže jsem si začínala myslet, že jsem blázen, když dávám také kosti zásadně syrové.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:22
- Nahlásit
Já dávám celé syrové kuře. V létě i dvakrát do týdne, v zimě jen když se mi chce to tahat z města.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 22:10
- Nahlásit
nefer
Mucholabka
Přesně tak. Nejhorší kosti jsou tepelně upravené, ty dávám jen výjimečně a VELMI opatrně.
Pak jsou super ty velké kloubové, ty psa i zabaví narozdíl od kuřecího skeletu, který schroupou za chvilku.
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
Krmím prakticky len kuracinou z miestnej slepičárne. Dlhé kosti radšej neberiem, ale keď raz nič iné nebolo... tak som to otestoval tak, že som niekoľko kostí scvakol kombinačkami v strede:
/1/ surová kosť - lom rozdrobený na pomerne drobné kúsky.
/2/ krátko ovarená kosť (cca 10-15 min) - podobný výsledok ako 1.
/3/ kosť z pečeného kurčaťa - lom pozdĺžny, kúsky dlhé a ostré. Asi preto, že pečením sa to vysušilo.
Takže: nebojím sa do krmnej dávky zamiešať zopár kuracích kostí z kureniec z veľkochovu, surové alebo krátko ovarené. Schrumká to aj bígel.
Je to len laický test, ale vlastnej skúsenosti a úsudku verím najviac. Na fórach sa občas človek dozvie veci ...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:34
- Nahlásit
Mucholabka
fakt dáváš celé syrové kuře ? Co máš za pejska ? Já dávám kuřecí kostry, ale celé kuře jsem ještě nedala....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:37
- Nahlásit
joli německou ovčandu. Na půlhodinku zábavy jí to vydrží.
|