Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pracujete nebo pomáháte v útulku?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
cane
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 10:07
- Nahlásit

Ahojky!
Nevíte jestli je možno pomáhat v pražkým útulku v Tróji? Pomáhal tam někdo?

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

cane
oficialne te odmitnou, ale kdyz tam prijdes v sobotu nebo nedeli, kdy slouzej dobrovolnici, tak te nechaj vencit obe smeny.

dorfa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:19
- Nahlásit

dejavu, nemohl by to být angliský springrspanel. Vypadaji stejne jako anglický setr, ale meri jen 48-51cm. Je nádherna. A podle toho jak jste ji nasli zdeptanou tak bych rekla, ze se na ni podepsal nejaky radoby myslivec.

Ronka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 19:22
- Nahlásit

dejavu
na Klause jsme se ptala já ,už jsem tam byla s kočkou tak jsem s ním už mluvila ale jinak díky

moll
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:58
- Nahlásit

ati
no s asiatkou - po dlouhých mailech s aren a jejích promluvách s pí š. mám svolení, že se můžu přijet podívat, ale až uplyne 3-týdenní karanténa. Takže se znovu ozvu kolem 22. 2 a budu doufat, že mi bude dovoleno pro ni přijet v pátek 24.2. .pí š. není moc ochotná mi ji svěřit, protože jí volal někdo jiný se zájmem o asiatku a choval se nějak nevybíravě a prý vyhrožoval policií a pod. a pí. š. nechce věřit, že jsem to nebyla já. pořád má strach, aby se fenka nedostala do ruky šílenému kynologovi, který by ji tvrdě cvičil a chodil s ní z prestižních důvodů na výstavy, příp. na ní choval hromady štěňat a ty potom prodával překupníkům. snad se vše k dobrému obrátí a koncem února bude ještě asiatka na světě a k předání do mé péče.
dík za zájem, až bude něco nového, ozvu se. moll

ati
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:22
- Nahlásit

moll
tak to Ti přeji ať to dopadne dobře a ať už má holčina svůj domov.Držíme pěsti.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání