| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:54
- Nahlásit
Tak to zkusíme znova a navážeme na předchozí poklidnou práci pro útulky, dokud se neobjevily Dětmarovice a budeme pokračovat. Dětmarovice už řešit nechci, kdo má zájem o nich diskutovat, pak pokračujte na moderované diskuzi ifauny zde
http://ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=32396&rubr =7
pokud by měl někdo návrhy na systémové a legislativní změny, které by pomohly ku snížení toulavých a útulkových psů, pak své konstruktivní návrhy napište sem
http://ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=32647&rubr =7
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:56
- Nahlásit
dejavu
jak to dopadlo s Maruskou, vzala si ji ta ucitelka ?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:58
- Nahlásit
dejavu
chtšla jsem vám představit novou členku mé rodiny, se kterou jsem tedy vůbec nepočítala, ale už se stalo
Byla nalezena v pytli ve vlakovém hajzlíku Je strašně bojácná a bojí se i chodit a kálet a močit venku. Snad se to brzy zlepší.
Pokud máte návrhy na nějaké jménu pro tuhle krasavici, pište.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:03
- Nahlásit
dejavu
Ta je krasna!!!!!!!!!! Proste Beruska.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:09
- Nahlásit
dejavu
je hezoučká,to je nějakej ohař ne?
co třeba Senta
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:25
- Nahlásit
viky
ta uz se udala
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:30
- Nahlásit
Ronka
to je nejakej krizenej anglickej setr, je mensi nez setr.
Jmena prednesu rodinne rade, diky, holky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:31
- Nahlásit
viky
ted sjem volala Petre, ano, Marusku si vzala skutecne ta ucitelka.
Jinak jak se tu nekdo psal na dr. Klause, tak zase funguje, i kdyz omezenym provozem.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:41
- Nahlásit
Dejavu - ta je opravdu krásná, já bych jí dala jméno Rozárka, Meggie .....náš novej přírustek se jmenuje Daisy.....
Kolik máš teď doma psů ?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:51
- Nahlásit
wensday
2 psy, 2 kocky a myslim, ze je to tak akorat + 1 zalozni misto pro stene pro dceru a 1 pro kocku, ale takhle mi to prijde zvladnutelny.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:54
- Nahlásit
dejavu
A nevíš, jak to s Maruškou vypadá, hojí se jí ta rána na krku?
|
kery
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:56 - Změnil/a: kery
- Nahlásit
wensday
taky mám Daisy, aljašskou malamutku, dobrá volba
Jména: Marina, Airyn, Arwen, Alva, Cassie, Lucy, Bazí, Glorie,
Victory, Wella,
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:57
- Nahlásit
Syska
je už v domově té učitelky, tak nevím, ale doufám, že jo, na Bouchalce jí museli dát límec, pořád si to drbala, tak snad nad ní v tom domově bude větší dohled.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:58
- Nahlásit
dejavu Tak to seš dobrá. Já mám syny už odrostlé a 3 psy a 2 vodní želvy a přítele......
Já už tu o našem novým přírustku psala, ale myslím, že to zaniklo v diskuzi o Dětmarovicích - od 24.1. máme Daisy z útulku v Trnavě
Tuhle jsou všechny mý holky :
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
kery
...paradoxem je, ža daisy je v angličtině sedmikráska a ta naše je černá jako uhel
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:02
- Nahlásit
dejavu
Při pohledu na fotku mě napadlo jako jméno Komtesa.
A je náááádherná, ať už se nakonec bude jmenovat jakkoliv
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
wensday
ta je boží, vypadá děsně miloučce, to jse hodný, že jste se pro ní trmáceli tak daleko, kolik jste jeli hodin? jaký je ten trnavský útulek?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:16
- Nahlásit
dejavu Ona je opravdu hrozně milá. Je jí 8 měsíců a všechno dělá jako samozřejmost, jako kdyby už všechno znala - náhubek, cestování, přivolání....... měli jsme štěstí. I s našemi psy se skvěle snese, je taková milá, furt je líže na tlamě a tak..... Našli jsme ji na "retrívrech v nouzi" . Já původně chtěla na jaře hnědou labradorku s PP, ale jak jsem viděla Daisu, stačilo si představit, jak je někde v kleci v těch mrazech a už jsem udolávala přítele. Byla to fuška, i na slzy došlo, ale povedlo se
Do Trnavy je to jen 130 km, byli jsme tam v podstatě za chvíli. Útulek je hned na kraji Trnavy, takže jsme ani nebloudili.Vypadá docela dobře / víš, já nemám moc s útulky zkušenosti / - fotky jsou na webu www.labradorka-anne.com Jen paní byla docela zmatená, řekli nám úplně něco jinýho, než má Daisa v papírech, předávací papíry mi zapomněla dát / na to jsem přišla, až jsem ji šla nahlásit u nás na úřad / a moc se jí nelíbilo, že jde do bytu a že už máme psa / jednoho jsem zamlčela /.
Ty to máš podstatně těžší, když je pejsa bázlivá, bude to hromada práce. Já byla taky nachystaná na loužičky apod, 4 dny jsem měla dovolenou, ale jak říkám, měli jsme štěstí, Daisa to fakt zvládá skvěle. Příští týden máme objednané hory - ještě tam musím zavolat, že přijedeme s jedním psem navíc - a jsem přesvědčená, že ona to zvládne v pohodě , jako všechno.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:20
- Nahlásit
wensday
to neva,že je černá, ale přece je sedmi krásná.
Když naše Daisy zlobí, říkáme jí "LÍZO!" nebo ji škádlíme "Lízy"
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:27
- Nahlásit
kery
to je pěkný ..... ta naše zatím ani nějak nezlobí nebo co...... jen když jsem šla včera do zveráku pro granule a splkla jsem trochu se slečnou, co tam prodává , některá mi rozkousala jednu rukavici.... ale nevím která, takže není na koho se zlobit......
|
kery
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:36 - Změnil/a: kery
- Nahlásit
wensday
některá mi rozkousala jednu rukavici a bude hůř...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:42
- Nahlásit
kery
A já myslím že nebude ... jsme vytrénovaní, Myslím,že 1,5 roční Anne už má to ničící období za sebou a Daisa nevypadá, že by něco ničila. Poprve, když jsem je nechala samotný doma jsem všechno pečlivě uklidila, jako v Aniččiných štěněcích dobách a pak jsem zjistila, že Daisa je fakt šikovná a nemá snahu ničit / snad to ještě nepřijde /. Pejsky máme ,když nejsme doma, v předsíni a v kuchyni a tam není zas až tak co zničit.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 16:20
- Nahlásit
wensday
tak to je fajn, přeju holkám spokojený psí život a paničce radosti s nima!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 16:21
- Nahlásit
kery
díky,tobě taky všechno hezké
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 17:57
- Nahlásit
Prosim, mam dotaz, na tech oblibenych inzertnich webech uz ta inzerce tak nezabira, chce to nove, mate typy na nektere dalsi inzertni weby?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 18:29
- Nahlásit
wensday
Vy jste byli na táboře K-9? Zhlédla jsem fotečky na tom webu, co jsi zde uváděla Mohla bych vědět, jak se vam tam líbilo, jakej byl prográmek?Kdyžtak písni prosím na mail: Bublenka@seznam.cz a pokud budeš/te tak hodná, ráda bych věděla co nejvíc Pro koho tábor byl, jaci pejsci tam byli...no prostě vše
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:26
- Nahlásit
Nevíte jak dopadla moll s tou asiatkou?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 21:00
- Nahlásit
Azoracekjj byli, jdu Ti hned psát mejla.....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 21:46
- Nahlásit
dejavu
to je angličanka ? Dala bych jí Lady ( Lejdynka, Lejdýsek ).
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 22:20
- Nahlásit
wensday
Díky moc, zejtra si počtu
|