| Autor |
Zpráva |
elni
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:38
- Nahlásit
gabifi
a ty neplánuješ třetího?
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Třetí psi přicházejí tak nějak neplánovaně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:41
- Nahlásit
elni
a ty neplánuješ třetího?
momentálně ne, plánuji pískomila. Ale toho už plánuji rok, oni to u nás myšky nemají jednoduchý, Kendy jim jde furt po krku
Ajsí
Třetí psi přicházejí tak nějak neplánovaně
nerozumím
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 22:14
- Nahlásit
gabifi
Kendy jim jde furt po krku
Náš perskej kocour venku slovil každou myš, kerá udělala tu chybu, že se ocitla v jeho dosahu. Ale doma s naším myšákem chrápal v jednom pelechu, ten byl domácí, teda ne kořist
Stačí to Kendymu vysvětlit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 07:37
- Nahlásit
Billy
Stačí to Kendymu vysvětlit
obávám se, že nestačí. Všichni hlodavci u nás museli žít buď vysoko na poličce, nebo oddělení od Kendyho dveřma (za kterými byl ochotný hodiny vyčkávat, kdyby nááhodou....).
Ctěla bych holčičku zlatýho pískomila, ale opravdu si musím nechat zajít chuť.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 09:47
- Nahlásit
Zítra prochajda s Růžičkama, se moc těším
S Ivanou se vidíme jenom v zimě
Jimovi a Skipovi nejspíš nasadíme koše....jsou to miloučcí plyšáci kakáčci vhodní do každé rodiny
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 13:18
- Nahlásit
helps
rády bychom s kámoškou zajely do Budějovic na halový závody agi a obedience. Myslím, že se konají kolem 12.2. Nemáš náhodou odkaz na stránky klubu, co tuto akci pořádá?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 13:30
- Nahlásit
helps
už jsem to našla - je to 12.2. V B1, začíná se po 13:00
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:07
- Nahlásit
mamina je blue merle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:09
- Nahlásit
gabifi
mamina je blue merle
Další nechodící Kofíčci? To sou šelmyje, nebo golije?
|
elni
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:20
- Nahlásit
Ajsí
vlastní zkušenost?
gabifi
to je sable merle??
joo pískomil je supr! Ty vogo jestli je Kendy takovej myšilov, tak je radost ho mít doma (ovšem míň radosti s pískomilem)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:50
- Nahlásit
elni
to je sable merle??
jo
no, ony myšky na Kendyho prdí, akorát pro Kendyho to znamená hodiny a hodiny vyčkávání pod klecí v marné naději, že nějakej chlup upadne a on ho bude moct slovit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:05
- Nahlásit
gabifi
co to je za rasu? a to je zlatá x bluemerle? vždyť to přece není povoleno křížit...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:57
- Nahlásit
Shelticka
Biluška
to jsou americký golyje
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 15:15
- Nahlásit
gabifi
Ano ano, je to v té samé hale jako jsme se potkali prve. Nevím, jestli tam budeme, spíš asi ne, ale určitě si to užijete ;) chcete se i účastnit nebo jen na čumendu?
a tady máte Ajánka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 18:56
- Nahlásit
helps
jedeme jenom na čumendu, aby se dorost trošku otrkal.
Foto na snížku je paráda
|
elni
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 19:30
- Nahlásit
helps
jak to děláte, že ty psy máte takový načesaný, nemaj nalepenej sníh všede a vypadaj tak čistě?? :-D
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:53
- Nahlásit
elni
a vypadaj tak čistě
při pokusu říct, že moji psi nemají bílou až tak úplně bílou, se mi povedlo zamknout fórum
|
elni
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 13:46
- Nahlásit
gabifi
hi to je dobrý, vás bych chtěla potkat.. mám pocit že helps asi pere v perwolu?
včera u řeky si šelťa sedla do bodláků tak šikovně, že sem musela zredukovat chlupy na zadku na polovinu.. to se nechala, ale nevím jak se bude tvářit, až jí budu rvát i druhou půlku, aby byla souměrná
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 15:31
- Nahlásit
elni
mně asi před 14 dny vyválel Adámka v bodláčí jeden hodnej labrouš. Mne tam vyválel taky. Jenom z vodítek jsem sundala asi 30 bodláků. Adamovi to úplně zničilo límec, má ho teď jako z chemlonu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 15:49
- Nahlásit
elni
já nevím co pořád ty lidi mají... každou chvíli mi někdo říká jak je Ajsí načesanej -teda přesněji říkají "ty jsi načesaná"- a přitom já se vo toho vobejdu ani moc nestarám je fakt, že koupanej je docela nedávno pač už smrděl teda fest jak se furt někde válí, ale jinak v perwolu nééé, to až půjdem na výstavu XD
a tady máte Ajánka vraždícího želvu... abyste viděli co je to za syčáka!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
helps
pěkný foto!
Právě jsem se několikrát pokusila vyfotit Adama, nedopadlo to nic moc. Jakmile vidí objektiv, jde ho líbat, což je hodně naprt
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 15:13
- Nahlásit
gabifi
Děkujem, jsme rádi, že se zlej Ajan líbí. Chudákům poníkům už vykousal vočíčka (naštěstí jsem mu je včas sebrala, ale už jim vypadávají) tak teď se vrhá na želvu. No na zabití je vobčas.
Jéé chceme fotky Adámka, ano prosím klidně i líbací.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:35 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
ahoj všicí
a já vám sem šoupnu jedno naše dítě abyste nebyli o ty dlouhochlupky třeba ochuzený jo ?
Teda, je to vlastně už velká holka...
Double Delight Ever After neboli Debbie
|
elni
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:24
- Nahlásit
petl
co to tam v tom sněhu, to rozkošně, loví?
helps
nezasvěcenec by si moh myslet, že Ajanek je doga a jeho nejoblíbenějí zábavou je lov poníků a nejoblíbenější pochoutka jejich oči! Poníky pak určo prodáváš cirkusákům, co na nich vozej děcka
já chci taky vidět lišku adámkovskou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:33
- Nahlásit
helps
elni
mám novej foťák, teprve dnes mi přišla paměťová karta, zítra by měl dorazit USB kabel. A samozřejmě vůbec to s ním neumím. Dnes jsem udělala pár fotek, ale stojí za hov.....
No, hlavně že z něj mám radost, že jo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 18:42 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
elni
Však on je takovej zabiják víš jak mi je těch poníků líto?! Bez těch vočíček vypadaj dost blbě.. A sice je maj zpátky ale musí ležet, aby jim nepadaly Ajan vůbec nezpytuje svědomí a rozhodl se právě, že želvička bude další na řadě.... Háá do cirkusu bych je nedala, chudinky. To by bylo ještě horší než vykusování vočiček. Biluška odchovala první šeltii zabijáka
gabifi
Co máš za foťák? no tak hlavně to pořeš brzo, ať se můžeme kochat malým liščátkem
petl
áá to je krása nesmírná. nádherné foto, krásná gólije
|
elni
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 18:43
- Nahlásit
gabifi
co máš za foťák? Zrcadlínu?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 08:34
- Nahlásit
elni
helps
Děkuji děkuji, Debbince vyřídím
Ona loví pořád něco, je to dcera své matky co taky chvíli neposedí
a za tu chválu teda přidám ještě jednu kde hrají oba důstojné,
Znovu ve sněhu romanticky Debbinka a synek našeho synka, tomu je teprv sedm měsíců ale už je to pěkný kousek
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 09:01
- Nahlásit
petl
Krásný jsou oba
Pejsek je teda kousek, jen co je pravda, to můj koliák vypadal v 7 měs. takto (fotka teda není nejpovedenější,ale co nadělám :
|