Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 09:32
- Nahlásit

Biluška
Myslíš jako, že by některý z těch českých obtloustlých byrokratů-pomahačů dokázal takhle vysoko zvednout nohu a přitom nesletět z těch schodů?
českýho poldu bys těma dveřma musela sama prohodit....a nebylo by to jenom kvůli jeho kondici

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:26
- Nahlásit

Našla se:

Lidka E-mail chsnozdvorakovasadu@seznam.cz
Dne 31.prosince 2010 se našla asi jeden rok stará fenka šeltie. Má tet.číslo. Info na telefonu 602228683
Okres Praha - východ

Hanca
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:35
- Nahlásit

Už jsem paní psala mail a odpověděla, že v pondělí zkusí kontaktovat Klub chovatelů kolií a šeltií a pak dá vědět, jestli se podařilo dohledat chovatele majitele šeltie.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 07:42
- Nahlásit

Čus golijáři,
chtěla sem vám poslat fotečky, jak sme krásně zapadaný, ale nejdou mi vložit fotky z FB, tak nic

Možná pošlu fotky kluků ve sněhu.

Byla jsem dvě hodiny na běžkách, teď se budu týden léčit, páč sem si natáhla třísla (sem zapomněla, že mi neni 16)

Kluci nás s mamkou táhli, jak o život, sem byla bez sebe radostí, že si to z loňska pamatovali

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 08:08
- Nahlásit

Jimmi
mělas na mysli tohle?

Byla jsem dvě hodiny na běžkách, teď se budu týden léčit, páč sem si natáhla třísla (sem zapomněla, že mi neni 16)
až ti bude tolik co mně, budou tě ta třísla bolet i bez běžek

Ajsí
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 09:48
- Nahlásit

Jimmi
My taky běžkovali pravidelně - bolej mě z toho ruce, asi dělám něco blbě (což je dost pravděpodobný)
gabifi
Co toje?????????? Koukám, že vám nasněžilo

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 10:24
- Nahlásit

Ajsí
Co toje??????????
to sou zapadlí Jimmijovci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:07
- Nahlásit

gabifi
děkuji za vložení fotky
je z loňska, letos to bylo naštěstí lepčejší, bylo i vidět ven

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:11
- Nahlásit

helps
Na Ajánka asi přišla puberta! Ten čokl je ale zlobivej
... nebo znenadání ohluchl

Kolik stránek zpátky je psáno kdy a jak dlouho bude mít tvůj hodný a bezproblémový, speciálně vyšlechtěný pejsek pubertu?

helps
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:05
- Nahlásit

Dines

Však už Ajánka puberta zase skoro přešla

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 16:08
- Nahlásit

Golyje Jim je opět v časopise, opakuji, golyje Jim je opakovaně v časopise - Psí sporty strana 56

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 16:34
- Nahlásit

Gerda

Koukejte si to fšici koupit!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 17:36
- Nahlásit

Gerda
Jimmi
Koukejte si to fšici koupit!!
bože, to je matarijál, tohlencto. Ste nemohli dát echo před tím, než sem dovalila z obchodů domů?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 17:38
- Nahlásit

gabifi
Já ten časopis vzala u nás na recepci, občas tam prostě psí sporty choděj, kolegové už vědí, komu o nich dát info )) A ty si ho teď budeš muset koupíííít

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 17:42
- Nahlásit

Gerda
A ty si ho teď budeš muset koupíííít
no, docela mi to se*e, páč o zbylých 55 stran nestojím

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 17:51
- Nahlásit

gabifi
tak já ti to naskenuju, jo?

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 18:23
- Nahlásit

Gerda
to si hodná, ale já si Psí sporty koupím, páč pak se s Jimem můžu všude vychlubovat, jako že je ve vopravdickym časáku

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 20:47
- Nahlásit

gabifi
pak se s Jimem můžu všude vychlubovat, jako že je ve vopravdickym časáku
dyť už je tam asi podesátý....))) Už byl aji na titulce....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:30
- Nahlásit

Gerda
dyť už je tam asi podesátý....))) Už byl aji na titulce....

je to medijální hvjezda, jako adidaska

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 10:25
- Nahlásit

hlásím, že jsem koupila Psí sporty

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 13:48
- Nahlásit

gabifi
hlásím, že jsem koupila Psí sporty
dělám si u tvého jména malé bezvýznamné PLUS

zato vedle se to řeže asi jim došly choroby

zase byl někdo nedoceněnej ach jo

P.S. pro ty co "jen tak dou vokolo" myslim forum Můjpes

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Jimmi
dělám si u tvého jména malé bezvýznamné PLUS
nechci plus, chci vínko, višně v čokoládě a v ideálnm případě prachi

zato vedle se to řeže
mi se zdají pravidla Psa roku naprosto jasná, ale to bude asi tím, že nechovám KK

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 14:43 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
Mi to připomíná jeden můj zážitek z tenisu
sedim na sedačně a hráči začnou...míčky práskají zleva doprava a zprava doleva, občas se to nepovede, tak začnou znova....sedim hubu otevřenou, koukám, jak jim to de, ale hře vůbec, ale vůbec nerozumim, tak si tam sedim a kroutim hlavou doprava a doleva jako idiot (kterejšto asi sem) a nic nechápu.
Jediná věc, která mě zaujala je ....

[i]Zrovna tak jsem zvědavá, jak hodlá klub řešit poznámku ze schůze tří klubů o výšce KK.
Cituji: Začíná problém s výškou u KK – objevuje se víc a víc zvířat nad výšku danou standardem i povolený rozptyl bonitačním řádem KCHCS. Netýká se to jen psů, ale i fen.
Závěr – po dlouhé diskuzi o kohoutkových výškách je třeba udělat společnou diskuzi ve snaze o sjednocení na jednotnou míru, abysme se nelišili v podmínkách chovnosti.
Především bychom se totiž neměli lišit s podmínkami chovnosti v ostatních zemích, kde se KK chovají (a v zemi původu). V mnoha zemích se třeba výška neměří - my si odtud importujeme zvířata, nebo si tam jezdíme krýt - a i proto nám kraťandy "rostou". Budeme si tady vysoké jedince vyřazovat a koukat se na to, jak jejich sourozenci v okolních zemích plodí potomky? Doufám, že NE!!![/i]
tak to je ftipné

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 14:58
- Nahlásit

Jimmi
a i proto nám kraťandy "rostou".
tak tomuhle zase nerozumím já, páč Kendy má už skoro vosum let 57 cm a vůbec neroste

V Psovi roku jde o to, že Bajle neuznají dabl CACIB ve Welsu, protože se letos nezúčastnila žádné české výstavy. To pravidlo o české výstavě tam je už léta a pokud to někomu není úplně jasné, může se zeptat.
Jinak na ty obligátní pindy ohledně Psa roku těsně kolem uzávěrky už jsem si zvykla, agilitníci si je ve svém klubu taky vždy dokázali užít

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 15:45
- Nahlásit

gabifi
páč Kendy má už skoro vosum let 57 cm a vůbec neroste

no jo, ale Jim má 58, takže rostou

Jim navíc i tloustne ....což je tedy horší...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 15:52
- Nahlásit

gabifi
Jinak na ty obligátní pindy ohledně Psa roku těsně kolem uzávěrky už jsem si zvykla, agilitníci si je ve svém klubu taky vždy dokázali užít
Ty bláho, ani mi to nepřipomínej Dva,nebo tři roky jsem trávila každé Vánoce tím, že jsem seděla nad výsledkama a počítala Psa. To by mi samo o sobě ani nevadilo, dělala jsem to dobrovolně. Ale ti zmetci, co po každé aktualizaci poslali hromadu mailů s reklamacema (asi tak každá patnáctá byla opodstatněná) a nutili mě to všechno přepočítávat pořád znova a znova a hledat jejich zapomenutý bodík, který by je mohl posunout z devadesátého osmého místa na osmdesáté šesté ti mi lezly na nervy neskutečně. Hlavně proto, že bodík se skoro nikdy nenašel, páč když jsem to všechno prolezla tak jsem zjistila, že v onom závodě měli trestné za čas, nebo tak něco
Úplně nejhorší byla jistá agiliťačka, která běhá se dvěma psama a při KAŽDÉ aktualizaci reklamovala OBA DVA psy Když mi to udělala asi po šesté tak jsem byla kardinálně nasraná a požádala jsem ji ať mi pošle přesný rozpis jejích výsledků a srovnání kde to nesouhlasí se psem. Ukázalo se, že všechno souhlasí. Načež mi nasraně odepsala "no tak dobře, ale stejně si myslím, že bych pes XY měl mít mnohem lepší umístění"

Tak já si taky myslím, že bych měla být mistr vesmíru....nevíte někdo kam mám poslat reklamaci?

Ajsí
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:02
- Nahlásit

gabifi
Jimmi
A co když se ty vaše gólie zmenšujoujak je furt řežete těma traverzama
No, myslím, že majitelům mých odchovů doporučím raději nějaké erotické povídky, než forum o KK - když už chtěj čučet do svítivobrazovky, tak ať z toho raději než pohnutí žlučí mají nějaký pozitivní zážitek (nebo pohnutí)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 22:22 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Ajsí

taky sis jednu traverzičku koupila, že máš takové roztomiloučké holčičky? standartní? malé a hezké?

a vůbec...koupila sis časák s Jimečkem autobusíčkem?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 22:49
- Nahlásit

Jimmi
Jim navíc i tloustne
já taky a co má bejt?

Biluška
Tak já si taky myslím, že bych měla být mistr vesmíru....nevíte někdo kam mám poslat reklamaci?
ti vytisknu na důkas mistrovství diplom, chceš?

Ajsí
příští výbavička pro tvý štěňátka: traverzička a erotickej časopisík

Koumadla
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 22:49
- Nahlásit

A to mě se kolie nezmenšuje, pořád má svých 58, ale mám pocit že se mi tak trošku transformuje na buldočka.......

A psí sporty mi dokonce koupil synátor, že prej tam je nějaka kiolie, podobná tomu co máme doma....

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání