| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:47
- Nahlásit
Syska
to je v pohode. naopak mame vyhodu, protoze ti ostatni maji ocasky lidmi useknute, coz u nas nijak neprichazi v uvahu a tudiz bychom za to meli dostat na vystave o to vic bodu ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:56
- Nahlásit
Jirikovo
No a teď mi řekni, není Ronnie 100x lepší než nějaká ženská? Vítá Tě po příchodu z práce tak, jak by to žádná neuměla, dožaduje se po Tobě procházky, je závislá na Tvém krmení, v noci Tě zahřívá v pelíšku, nemá studené nohy, které by Ti jinak protivně pořád strkala pod peřinu, nelakuje si drápky, nesmrdí Ti pod nos lakem na vlasy, zrovna když Ty se potřebuješ oholit, nevyčítá ti vousy na umyvadle, zvednuté prkýnko, dřez neumytýho nádobí, nenutí Tě, abys jí dával peníze na koupi nějakýho novýho hadříku a hlavně....nekecá nesmysly!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:58
- Nahlásit
Jirikovo
Ale pro upřesnění, v předchozím příspěvku jsem opravdu nepopisovala sama sebe....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:02
- Nahlásit
Syska
no ma to ale i nekolik nevyhod: ®onie nevypere, nevyzehli, neuklidi, nadobi neumyje, nenavari ....
ale zcela jednoznacne bych ji za zenskou samozrejme nemenil. akorat jedno ma s lidskyma zenskyma spolecny. je desne naladova a to co ted predvadi pri harani me asi brzo dostane do Bohnic ... (pro mimoprazske: jedna se o takovy lidsky utulek pro dusevne chore lidi)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:05
- Nahlásit
Jirikovo
Ano, něco jako brněnské Černovice... To máš teda zase pravdu, ale třeba se to Ronnie časem všechno naučí...
Jo a hárá poprvý? Kolik jí prosím je, abych věděla, kdy se na to mám psychicky připravit i já, Tesce bude 13.února pět měsíců, tak snad to ještě ňákej ten měsíc nebude...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:10
- Nahlásit
Syska
uz ji budou dva roky a hara potreti ... akorat kdyz byla mladsi, tak to brala docela v pohode ... poprvy harala tak v sesti sedmi mesicich.
jinak furt chodi za mnou, knuci, nechce si s nicim hrat, nechce lezet, nechce drbat, nechce pamlsky ... proste nechce nic ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:12
- Nahlásit
Jirikovo
No tak sorry že mlčím-já byla nakupovat...jinak jsem se teď skvěle pobavila :lol
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:13
- Nahlásit
Ketrin
jak si muzes dovolit jit v klidu nakupovat kdyz zde dochazi k tak zasadnimu obratu v zivote psim??? tohle nepochopim. to si od tebe ®onie fakt nezaslouzila
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:17
- Nahlásit
Mě spíš udivuje tvá promiskuita-nejdřív děláš možný nemožný, aby ®onie byla LR. A najednou ryc, je z ní jakejsi PRDELOteriér nebo co. Nechápu?!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:27
- Nahlásit
Ketrin
kdepak. to je uplne jinak, ja to probiral s Edou na chatu ... ve skutecnosti to je tak, ze oficialni nazev a zkratka RLDC se nijak nemeni. jen pro vetsi povedomi siroke verejnosti se zavede neoficialni a jen takova slangova zkratka PRDLC a ciste pro vyslovnost nazev PRDeLaC.
plemeno Ridgelabrodalmatinsky chrt a jeho standard vsak i nadale zustavaji nezmeneny. vse ostatni okolo je jen sprosty marketingovy tah, ktery mi ma prinest spoustu penez
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:29
- Nahlásit
Ketrin
Jirikovo pochopil, že zatímco na Paterrdale teriéra musí u Ronie protáhnout jenom trošku nožičky, tak na LR by s ní musel zajet k benzínce a trošičku ji přifouknout...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:33
- Nahlásit
sysko, ocásek se natrénuje )) nemá ho do ruličky, to jen na fotce asi viděla něco zajímavýho )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:38
- Nahlásit
žanda
no tvar ocasku se da spatne vystihnout a to zejmena z duvodu, ze pokud nespi a ocasek tak neni deformovan svym polozenim do pelisku, tak kmita takovou neuveritelnou rychlosti, ze je problem urcit jeho skutecny tvar ...
|