Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jiřikovóóóóóó
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:09
- Nahlásit

Tak už jsem zjistila, co je tvoje Ronie za rasu. Včera jsem viděla čistě náhodně fotku Paterrdale teriéra.... Radši omrkni Ronie, jestli nemá vytetovaný číslo...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:11
- Nahlásit

Neříkej mi, že nevidíš tu podobu... ?!

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:13
- Nahlásit

ola
cos to udělala, teď se bude vytahovat...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:17
- Nahlásit

Jandula

Když mi přišlo zbytečný, že tady pořád zakládá nový témata o určení (otcovství) původu jeho zřetelně "značkového" psa...

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:19
- Nahlásit

ola
Já včera taky viděla venku Ronie, ale měla krásnou bílou náprsenku. Jinak jakoby jí z oka vypadla.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:24
- Nahlásit

ola
no a ted na ferovku. kdyz mela ®onie 3 mesice, tak jsme potkali stejne starou fenku patterdale teriera ... a fakt jako by si z oka vypadly ... tak jsem chvili zivil nadeji, ale jak sel cas, tak jsme se nejak standardu toho plemene vzdalili az jsme dospeli ke standardu RLDC ...
jinak patterdalu v CR moc neni a poradkyne chovu, kam jsem tenkrat volal, mi rekla, ze urcite zadny neni v oblasti, kde se ®onie nasla ...

jinak samozrejme diky za snahu

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:30
- Nahlásit

Jirikovo
Nevzdávej to! Mě to teda úplně uchvátilo! Ovšem teriéra bys asi poznal i v povaze?!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:34
- Nahlásit

ola
ja si stejne celou dobu myslim, ze kus toho plemene v tom je, ale vsichni znami me oznacili tenkrat za cvoka, tak si to nechavam jen tak pro sebe ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
...ale hlavu vzhůru, víš jak to je, chovatelce utekl pes, mezitím si někde cvičně-naostro švihl krytí... a ona v zájmu zachování dobrého jména teď tvrdí, že jako nic. Samozřejmě fenka mohla být cokoliv, takže bys měl změnit oficiální název plemene svého psa z RLDC na PRLDC. Založíš novou linii hlídacích pracáků menšího vzrůstu. A to je praktický. O to bude zájem. Zbohatneš. Ronie bude zakladatelka chovu... Vyhlídky dobrý ne?

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:42
- Nahlásit

Možná bych přehodila ta písmena z RLDC na RDLC a když tam dáš to PRDLC, tak se to bude i dobře vyslovovat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:45
- Nahlásit

Garfield
no tak vyhlidky jsou jasny ... to uz mame davno spocitany i bez pridani petterdalu ... jen se ceka na registraci noveho plemene a rozjedeme to ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:48
- Nahlásit

Jirikovo
Tadys to klidně mohl říct Tayd by tě určitě nikdo za cvoka nepovažovatl, ale podobní si jsou, to jooo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:50
- Nahlásit

Eimy
kdybys je videla v tech trech mesicich ... normalne kdyby mely stejny obojky, tak jsme si je snad vymenili ... jako by si holky z oka vypadly. ... a kolegyni, ktera se mi tenkrat desne smala jsem ted ukazal tuhle diskuzi a docela ji sklaplo ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:55
- Nahlásit

Garfield
jinak me napadlo s tema zkratkama. aby se to lip vyslovovalo, chtelo by to tam vlozit i nejaky samohlasky. ze by oficialni nazev zustal PRDLC a mezi znalcema by se mu rikalo PRDeLaC ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:56
- Nahlásit

Jirikovo
Já po té, co už mám 3 roky štěně belgickýho ovčáka nebo RR se nedivím vůbec ničemu Nejlepší je, že se mě na to občas ptají ti stejní lidi

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:00
- Nahlásit

Eimy
no tak ja uz vetsinu lidi z okolnich domu vychoval a vsichni vedi, ze to je ta roztomila fenecka z utulku, ktera ma tak hezkou srst, protoze se o ni panicek dobre stara (takhle to rikala doslova jedna pani, kdyz jsme ji potkali a ona vysvetlovala nejaky znamy, co to mam za psa) ...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:20
- Nahlásit

Jirikovo
A to kdyby ještě věděla ta paní, že jde o vzácnou rasu PRDeLaCe...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

ola
no kdyby to ta pani vedela, tak by si z toho sedla na tu svoji PRDeL

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:29
- Nahlásit

Ronie- ve hnědé variantě...

To jsou výstavní Paterrdale teriéři - neříkejte, že nevidíte tu podobu?!?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

ola
obzvlast na ty prostredni fotce je to zcela jednoznacny. vis co je zajimavy, ze najednou lidi jako Ketrin a Eda mlci, jsou zalezly a nevyjadruji se hanlive k puvodu meho psa ....

Handy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:59
- Nahlásit

No teda podoba tam je...hele zkus jít na výstavu, zfalšuj PP a zkus, jestli to rozhodčí pozná

Syska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:01
- Nahlásit

Jirikovo
A Ronnie je to určitě teď jedno, že o ní teď tady tak hezky mluvíš, určitě chrní....nebo že by zrovna teď doma něco ničila?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:04
- Nahlásit

Syska
ted jeste dle meho nazoru chrni. nicit zacne tak ve tri odpoledne a do peti toho stihne pozehnane ... vidim to na nejakou listu od lina, pelisek a nejakou tu hracku ...

Handy
bohuzel bychom asi neprosli kvuli rozmerum ... na druhou stranu, kdyz budeme mit ten zarucene pravy PP, tak by rozhodci mohl primhourit jedno nebo radsi obe oci ...

Syska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:17
- Nahlásit

Jirikovo
Taky ničí pelíšek? No já včera přišla domů, v pelechu sedma jako prase, molitan všude po kuchyni, tak jsem zašívala svým neodborným krejčovským uměním....ale chlapa zašívat si nedovedu představit...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:20
- Nahlásit

Syska
minule dala pelisku tak zabrat, ze jsem ho zasival asi dve hodiny ... uprimne receno puvodni kulaty tvar v tom nikdo hledat uz nesmi a i osloveni pelisek pro tu vec, kterou jsem svym umenim svadleny vytvoril, by v tom nasel jen clovek s bujnou fantazii ...
nicmene na svou obhajobu musim uvest, ze za nejvetsi uspech pri oprave pelisku povazuji jednak ze se mi vubec podarilo navlict nit do jehly a jednak ze jsem sebe ani ®onie nezranil ....

Syska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:28
- Nahlásit

Jirikovo
Dobrý no... Já teda, co se týče zašívání, tak by to asi dopadlo stejně. Ponožky zašívám stylem "slepičí prd...", takže děravé ponožky se u nás rovnou vyhazují....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:31
- Nahlásit

Syska
no tak ponozkama se fakt nezabyvam ... ja teda radsi nezasivam skoro nic, abych si neprivodil nejaky uraz ....

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:34
- Nahlásit

Jirikovo
Co se týče vystavování... Rozhodčí by ani oko mhouřit nemusel, protože když porovnáš Ronie s tím prvním Paterrdalem, tak tvoje Ronie má jednoznačně lepší barvu oka... A kvalita srsti je taky pozitivem na vaší straně!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:35
- Nahlásit

ola
no jo, ale mame akorat moc kratky nozicky ... holt pujde holka asi na skripec nejaky ten centimetr by se tim dal dohnat, ne?

Syska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:43
- Nahlásit

A co ten ocásek, ten může být zatočený nahoru?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání