| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 17:59
- Nahlásit
Hledám nový domov pro v dubnu tří letou žlutou labradorku, je bez PP, je veselá hravá, ale prý se nesnese moc s pejsky malého vzrůstu.
Je to potomek po labradorce mého švagra, kterého kontaktovala její současná majitelka, neboť má malé dítě a labradorka nějak zapříčinila smrt jorka její matky, tak se bojí o svoje lidské mimino. Bohužel neznám podrobnosti.
Kdyby měl někdo zájem, dejte mi zprávu na ukuska@seznam.cz
Jinak je inzerát i na www.mazlicci.cz
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 19:13
- Nahlásit
Podívej se na www.retrivri.estranky.cz ... je tam seznam všech retrívrů k adopci, tak tam můžeš poslat inzerát s fotkou.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 19:14
- Nahlásit
Břetislava
snažím se vylámat nějakou fotku, bohužel zatím žádnou nemám. Na stránky juknu, díky.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:43
- Nahlásit
Jen posouvám.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:13
- Nahlásit
Tak jak to pokračuje? Máš už fotku?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:23
- Nahlásit
Břetislava
Nemám, zatím se asi 3 lidi ozvali, dál už si to vyřizuje švára, tak snad to nějak dopadne.
Dala jsem mu i odkaz na ty retrívří stránky a doporučila udělat fotku, tak až ho navěčír vylapnu na icq, tak snad budou nějaký zásadní novinky.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:14
- Nahlásit
Tak zatím se ozvali tři lidičky, švára je s nima v kontaktu, tak uvidíme.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:56
- Nahlásit
Tak to je super. Tak dej potom vědět, jestli už má hafík nový domov. Stejně mě překvapil důvod darování. Nevíš o tom něco víc? Ona toho jorkšíra zakousla?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:24
- Nahlásit
Břetislava
Já moc nevím, mám to zprostředkovaný. V jednom domě bydlí majitelka labice a její matka, která měla jorka a ještě mají jezevčíka.
Údajně byli spolu samotní a jork to odnesl a holka se vyděsila a bála se o svý dítě.
Zase já osobně, pokud bych věděla, že nemá příliš v oblibě malý pejsky, tak je nenechám samotný. S jezevcem je vztah OK, tak fakt nevím, co si o tom myslet.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:28
- Nahlásit
Je to fakt divný. Labrador - ještě k tomu fenka - to se mi moc nezdá. Taky mohlo jít o nešťastnou náhodu. Každopádně doufám, že labradoří slečna najde dobrou rodinu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:46
- Nahlásit
se té labradorce ani nedivím, yorci umí být hodně nepříjemní. ale třeba jí při hře nechtěně zlomila vaz... A teď to chudák labradorka odnese.
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:56
- Nahlásit
fromeli
Nemohla mít ta labradoří fenka falešku? To se fenky občas chovají podivně.
Nevíš náhodou?
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:59
- Nahlásit
No ono už je to asi jedno, protože stejně asi půjde k novým páníčkům. Chápu, že rodiče bojí o dítě, ale zase nechápu to, že když neví, co se tam přesně stalo, řeší to tímhle způsobem.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:09
- Nahlásit
Vim ze znamejm takhle zakousla fena NO jezevcandu. Sest let spolu zily na jednom dvorecku a pak jednou NO harala a tu jezevcandu zakousla. Bohuzel ji nemohli pomoct, bylo to rychy a necekany....
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:15
- Nahlásit
Já znám zase případ, kdy si hrála fenka boxera s jorkšírem na zahradě. Jak byli rozdovádění, tak se boxerka rychle otočila, podjely jí nohy a na toho jorkšíra spadla. Asi nějak škaredě, protože byl na místě mrtvý. Naštěstí pro tu boxerku všichni u toho byli, tak viděli, jak se to stalo. Prostě nešťastná náhoda.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:18
- Nahlásit
Jojo, dvoukilovej pes je riziko jako takovy, ze ho prislapnete, nedej boze zasednete apod... Proto bych takovy plemeno nechtela...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:00
- Nahlásit
pajinka
Většinou takový pes je mnohem hbitější než člověk a obratnější než velký pes. Myslíš, že by příroda nechala, aby takovej pidi pes mohl být zašlápnut nebo zasednut? nene. Proto jsou takový hbití. (podpis: uražená majitelka dvoukilového psa. )
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:01
- Nahlásit
pajinka
Oprava: můj pes má 2,5 kila, takže budiž ti odpuštěno, protože se neřadí do sorty dvoukilových psů. ;) Jinak, je to boloňák.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:04
- Nahlásit
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:10
- Nahlásit
Verca
Všechny plemena mají svá pro a proti. Já když jedu se svým labroušem vlakem a on se chce dívat z okna, tak ho musím vzít na klín a to bych potom nějakýho 2 kilovýho ocenila
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:12
- Nahlásit
No ja radsi kdyz je pes za co chytit, aniz bych citila zebra a bala se ho vic zmacnnout, coz teda u jorka kamosky se bojim... Ale je to muj nazor...
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:18
- Nahlásit
Jj, i já mám radši větší psy. Ale spíš kvůli povaze, připadají mi takoví vyrovnanější, nezakomplexovaní. Doufám, že mi nikdo nenadá I pejskaři se rozdělují na milovníky malých a milovníky velkých hafanů
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:21
- Nahlásit
Verca
to má jen 2,5 kilča?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:22
- Nahlásit
Jinak nám se taky podaří občas na jezevčíkovou šlápnout, hlavně v kuchyni, kdy má hloupý zvyk, lehat si těsně za člověka , pak stačí jen couvnout a už kníká.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:23
- Nahlásit
pajinka
Jasně, každý má rád něco jiného. Já teda uječené yorki nemám ráda, nevím proč... ale ostatní prďolové jsou mi sympatičtí. Navíc u nás na sídlišti má snad každý yorka. Je to silně módní plemeno.
No já jsem raději, když si můžu tu svoji kuličku uvelebit na klíně. ale jinak se chystám i na labroušky, ale to až bude barák. Z tohoto důvodu jsem i volila malé plemeno, jinak bych labrouše už měla.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:28
- Nahlásit
Břetislava
ehm ehm. Opět se musím ozvat! Kdybyste viděli, jak já mám vyrovnanýho psa!! To byste teprv čučeli. Není to ten typ, co si musí dokazovat, že má i na velkého psa, hraje si se všemi psy všech velikostí, nikoho a ničeho se nebojí. Asi máte na mysli ty uječené psy, kteří si vyskakují na každého většího psa a cítí se jako největší kingové. eee. Tak to moje není. Ale to byste museli vidět na vlastní oči. Měla jsem na ní štěstí. Proto ji bráním a nechci, aby jí někdo házel do malých plemen s nevyrovnanou povahou.
fromeli
Jasně, ale je to mrně, 4 měsíce. V dospělosti by měla mít něco kolem 4kil.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:28
- Nahlásit
Ja taky jorky nemuset....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:30
- Nahlásit
Mně jorci nevadí, Michelle má několik kámošů z řad jorků, dělá jim šéfa aspoň někomu
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:33
- Nahlásit
pajinka
jj, mám ráda yorka od mé známé, ale ten je jiný než ostatní. Není to asi čistý york. Je přerostlý a je super. Jinak ostatní eee.
Já mám ráda psy, kteří se nebojí, jsou hraví a to ta moje je. Dokonce se i super učí poslušnost. Nechci mít z ní gaučáka, který nic neumí a jen se válí a je na okrasu.
Sice chci zkusit výstavu a případně i uchovnit, ale taky chci chodit na agility a zkusit dog dancing. Prostě mít zaměstnaného psa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:34
- Nahlásit
fromeli
Já jsem jim prostě nepřišla na chuť. Všechny pejsky bych nejraději pomuchlala, ale jak vidím yorka, tak mě to ani nenapadne.
|