Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pracujete, pomáháte nebo byste chtěli v útulku?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Nat
# Zasláno: 30 Led 2006 19:49
- Nahlásit

Ahoj
já taky obvolávám,ledasco se dozvídám....
Taky jsem informovala některé dárce a přátelé ,které jsem do toho zaangažovala....

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 19:54
- Nahlásit

Víťa
A dá se zpětně zjistit jestli z IP adresy aki psal ještě někdo nezaregistrovanej Mgr. ... nevim jak dál to bylo?

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 20:00
- Nahlásit

Anonymní

ty jsi ale přechytralej, chvd by jsme měli děkovat, prober se...

chvd
Díky, jsi dobrej...

Biluška
# Zasláno: 30 Led 2006 20:01
- Nahlásit

Klárko, tak to je super. Já vím o zájemcích celkem o čtyři psy od Šíblové (počítám-li v to i Moll). Problém je, že ta pizďucha je stále ještě odmítá vydávat. Vypadá to ale slibně, zdá se, že jsme našli cestu jak ji k tomu donutit. To tady ale zatím nechci zveřejňovat Bude to v nejbližší "tiskové zprávě " )

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:03
- Nahlásit

Eimy
jak se to veme... Zkousku mam, ale bliz ti o ni pisnu zitra na ICQ - nebylo to jednoduche a nas* su jeste ted...

ALL
Nechce nekdo, kdo tam byl, napsat alespon kraticke povidani o predani veci u pani Synkove? Rada bych neco donesla panovi, ktery prispel... Netreba to zverejnovat, pokud nechcete, ale moc moc prosim poslete mejlikem neco optimistickeho... Diky!

ati
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:08
- Nahlásit

chvd
nic se neděje jen jsem nevěděla která bouchá.
Dík za pesany zítra jim to vyřídím

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:30
- Nahlásit

chvd
i nadbuh se muze zmylit..

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 20:37
- Nahlásit

chvd, na judikáty se u nás nehraje, i kdyby byly. A zkus najít toho právníka , mě by fakt zajímalo , kdo by do toho s tebou šel ( ať už na porušování Listiny.....či na duševní hodnotu tvých příspěvků ) . Jsi komik ( eufemismus) .

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 21:01
- Nahlásit

chvd, ne netvrdil, také mě ani nenapadlo, že bys do toho šel , pak ovšem nechápu ty zbytečné "pindy" tady . České právo není založeno na precedentech ( řekla bych,bohužel) .Jestli bys mě chtěl nebo nechtěl za advokáta je zcela mimo

annamat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:22
- Nahlásit

Nejake osoby bez jakehokoliv kontaktu s lidmi, kteri zachranovali psy z detmarovickeho utulku, usporadali verejnou sbirku veci pro tyto psy. Upozornuji, ze vetsina tj. 26 psu je v peci pani Siblove v Olomouci. Pani Siblovou tito ´´hodni lide´´ navstivili v sobotu po 23 hodine. Privezli s sebou par rozbalenych obvazu, neco malo granuli, 2 misky a jeste nejake malickosti. Zacali v noci vytahovat rozespale psy a fotografovat je. To jim nestacilo a zacali fotit i psy, kteri s Detmarovicemi nemaji nic spolecneho, s tim, ze je budou udavat pres Internet. Totez udelali v Ostrave u pani Synkove. Ctyri hodiny ji smejdili po dome a kolem, vytahovali psy z pelisku, odchytavali je venku a fotografovali vsechny psy, ackoliv z 80 psu u pani Synkove je z Detmarovic jen 7. Oduvodnili to tim, ze je treba vyuzit rozruchu kolem detmarovickeho utulku. Kdyz jim pani Synkova nechtela dat vyfotit psy, ktere nechce k zadne adopci davat- jsou jeji, chovali se jak gestapo a vynadali ji. Bez naseho vedomi stahli tito lide z nasich stranek i fotografie, co s Detmarovicemi nemaji nic spolecneho, vytahli z pani Synkove cislo jejiho sporoziroveho uctu a bez jejiho souhlasu jej zverejnili na svych strankach. S tim, ze zde lide maji posilat financni dary. Timto zpusobili pani Synkove potize, protoze ona je soukroma osoba a ne nejaka ´´prispevkova organizace´´. Nevim, jestli tech par veci, co ´´hodne sberatelky´´ privezly, byla cela sbirka, takze byste se vy darci meli presvedcit, kde vase dary vubec dosly. Za 14 dni, co se lide dovedeli z medii o pomerech v detmarovickem utulku, si rozebrali pres dvacet psu, zbytek - 26 psu si odvezla jako soukroma osoba pani Siblova. Ubytovala je ve vlastnim dome a na vlastni naklady se o ne stara. Kontrola z magistratu i kontrola policie, kterou na ni poslaly ´´hodne sberatelky´´ konstatovala, ze vsichni psi jsou vporadku a prijatelnych podminkach. Veterinar doporucil 3-tydenni karantenu pro tyto psy. Pomoc ´´´hodnych sberatelek´´ zrejme spociva v tom, ze posilaji pani Siblove jednu kontrolu za druhou, misto, aby se mohla venovat psum, ktere ziskala ze dne na den, jedna s urady, policii, medii. O co jim vlastne jde?! Psi jsou vporadku a v tepla, nemrznou na betone v -30 stupnovych mrazech, bez zradla, bez vody, dostavaji se do kondice. Pani Siblova a ani pani Synkova od nikoho nic nechtely a ani nechcou. Chteji jen klid, aby se o pejsky mohly v klidu postarat.Pomoc byla zapotrebi dokud psi byli v Detmarovicich, ale to se ti, co ted delaji bordel, nestarali. Ten bordel delaji az ted, kdyz jsou vsichni psi vporadku.
Matoulkova

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 21:32
- Nahlásit

Nejsem anonym, jsem Pan Eimák, kterému se nechtělo registrovat

Prosím Vás o jakékoliv materiály (fotky, naskenovaná předávací listiny aj. apod), které by posloužili jako důkazní konstruktivní materiál. Vše prosím zašelte na Archinek@centrum.cz předem děkuji i s nějakým podrobnějším popisem, oč se jedná, nebo čeho se konkrétní příloha týká.

annamat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:40
- Nahlásit

Pani Siblova si pejsky vzala, protoze ji pozadali lide, kteri se po dobu 14-ti dnu o ne starali. Pani Siblovou uvedomili o situaci a na druhy den si pro ne jela. Spolu s lidmi, kteri se o ne starali, je na vlastni naklady dopravili do Olomouce. Akce byla neplanovana, pejsci prozatim byli v provizornich podminkach. O pejsky se stara na vlastni naklady, nehradi nic z zadne nadace.
Matoulkova

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:41
- Nahlásit

annamat
samozřejmě, kvuli "dobrým duším" jako jste vy paní Matoulková, jsem všechno, co se mi dostalo k rukám sepsala a nechala od jednotlivých dárců podepsat, od jediné osoby mi podpis chybí (a to od wami, od které mi věci dovezla třetí osoba, taktéž dárce desetikilové "trošky" granulí...), doufám, že wami ví, co posílala, že si to pamatuje a že potvrdí, že záznam, ktereý je uveden v daném seznamu je pravdivý a je tam uvedeno skutečné množství věcí, které mi předala. Samozřejmě, pokud byste měla potřebu hnát tuto věc dál, mohu tento seznam (udělala jsem 3 kopie) předat policii, která si srovnáním položek může vše dodatečně ověřit. Předpokládám, že všechno bude sedět do poslední granule.

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:43
- Nahlásit

annamat
Omlouvám se za uvedení nepravdivé informace, podpisy chybí dva, protože jeden dar byl objednáván přes internetový obchod, ale tam určitě o dodávaném zboží budou mít záznamy, stejně tak, jako by dárkyně měla mít fakturu, se kterou se uvedený udaj bude shodovat...

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:55
- Nahlásit

annamat
Já osobně bych uvítala (a myslm, že nejen já), aby se paní Synková k celé věci vyjádřila osobně. Protože mě zajímají hlavně JEJÍ názory a ne názory někoho třetího... Takové ničím nepodložené informace pro mě nejsou směrodatné, bohužel...

Jen pro Vaši informaci do Vbátek k paní šíblové šlo 95 kg granulí. Pro smečku, jaká tam je to jistě není moc, ale zároveň je třeba si uvědomit, že se našla spousta lidí ochotných psy adoptovat nebo převést tam, kde pro ně budou lepší podmínky a hlavně větší šance na umístění... O psy by přece všem mělo jít především. Bohužel z Vaší strany tu snahu nevidím.

Rejpalka
# Zasláno: 30 Led 2006 21:55
- Nahlásit

Opravdu pomáháte psům nebo si vyřizujete účty?Stal se z toho hon na čarodějnice.

Predator
# Zasláno: 30 Led 2006 21:56
- Nahlásit

Příspěvek byl smazán Adminem pro nevhodnost a vulgaritu.
Pane Predátore,
Co kdybyste místo studentky do Ostravy, zajel inzultovat 100-kilového policajta do Kyjova, ať to máte vyřízeno definitivně?

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 22:03
- Nahlásit

chvd
Ježiš klid. Spadlo to celé

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 30 Led 2006 22:07
- Nahlásit

Neblokuji naši IP adresu. Zablokoval jsem IP adresu jednoho anonymizéru, na který jste mě minoděk upozornil. V zabanovaných IP mám už několik takových anonymizujících služeb, řekněme, že z preventivních důvodů, proběhlo zde (v minulosti) již několik "diskusí", proti kterým je tahle kolem útulku jen neškodným dýchánkem. Takže spíš preventivně, neberte to prosím osobně

annamat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:08
- Nahlásit

Eimy
To je vase prvni HURA AKCE. Pani Synkove pomahame uz 2 roky. Za tu dobu jsem umistila pres 40 jejich psu. Pravidelne ji vozim krmivo pro psy. Vozim na veterinu jeji psy, kde hradim osetreni. Udelala jsem pani Synkove zdarma webove stranky. Sama momentalne mam krome svych psu i 4 psy z utulku a pecuji o 4 toulave kocky. Vy jste udelala jednu HURA AKCI, o kterou se vas nikdo neprosil a udelala vice skody nez uzitku. Ja i moje dcera pomahame kazdy den a ze vsech sil. Tak kdo je ten radoby milovnik psu? Mam tu cest se pokladat za pritelkyni pani Synkove a ona vzdy vi, kde me najde a kde se muze obratit o pomoc. Nikdy jsem ji neodmitla. Ted momentalne pecujeme o nemocne stenatko pani Synkove, ktere onemocnelo po te sobote, kdy ty sberatelky vtrhly k pani Synkove a zamestnali vsechny tak, ze si nikdo nevsiml, ze stene beha venku. I my jsme byli jedni z tech, kteri na vlastni naklady stehovali psy z Detmarovic k pani Siblove a sami z tohoto utulku mame psy, ktere davame do poradku na vlastni naklady, mila milovnice zvirat.
Matoulkova

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:12
- Nahlásit

Rejpalka
Snaha o pomoc PRO PSY tu byla. Jak dopadla, si muzes precist..
Ted uz to skutecne, bohuzel, bude asi jen o honech na bubaky..

unka
# Zasláno: 30 Led 2006 22:16
- Nahlásit

Ach jo. Tak jsem si myslela, že čím víc lidí pomůže tím líp, ale místo toho se tady zavádí monopoly na pomoc.Víte co, trhněte si nohou!!!!annamat

Anonymní
# Zasláno: 30 Led 2006 22:16
- Nahlásit

Víťa
Nemůžeš bloknout i to v Jinonickém foru? Nikdo není zvědavý na urážky a záplavu vtipů. Díky

tosca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:19
- Nahlásit

Paní Synková se sem určitě osobně nevyjádří. Podle jejích vlastních slov (a nemám důvod jí nevěřit) nemá přístup k internetu a všechny záležitosti, týkající se internetu a prezentace na něm vyřizuje paní Matoulková. To jsou slova vyslovená přímo paní Synkovou. A i kdyby přístup k internetu měla, pochybuji, že by měla čas reagovat v diskuzi. A nemám ji to za zlé. Přitom, co se tady dneska dělo jsem svým způsobem ráda, že to nečetla.

Paní Matoulková, můžu jeden osobnější dotaz? Ty stránky jsou Vaše dílo nebo Vaší dcery? Je to celkem jedno, jenom, že tady se hodně diskutovalo o tom, že na stránkách píšete, že studujete, což mi taky moc nesouhlasí s tím, že máte dceru (ačkoliv se to nevylučuje), ale mohlo by to napomoci k ujasnění situace

Rejpalka
Bohužel musím souhlasit

Eimy
Člen
- Nahlásit

annamat
Prominte, příěště už se opravdu nebudu snažit nikomu pomáhat, protože jak vidím, je to naprosto k ničemu. Bohužel možná kvuli vám příště zemře pes, kterému by moje pomoc mohla zachránit život. Vzpomeňte si na to někdy...

Víťa
Administrátor
- Nahlásit

Nemám to brát osobně?
Opravdu to neberte osobně, nezablokoval jsem vaši IP, blokl jsem IP jedné anonymizační služby, vaše IP od ČT je naprosto v pohodě, na hlavu Vám rozhodně nedělám, nic by mi to nepřineslo, mám raději vlastní život bez kofliktů, stačí když jsem denně 11 let musel v práci řešit cizí problémy!

annamat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:20
- Nahlásit

Ta studentka je moje dcera. Webove stranky pani Synkove dela nejlip, jak to umi. Jestli ji chcete natrhnout prdel, klidne prijedte. Nevim, jestli jste jmenovec a nebo jste si jen privlastnil/a jmeno chov. stanice argentiskych dog, v kazdem pripade jste tezky frajer ci frajerka. Odpojuji se, udelala jsem si jiz obrazek o urovni nekterych prispivatelu do teto diskuze a je pod mou uroven dale s nimi komunikovat.
Matoulkova

tosca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:22
- Nahlásit

annamat
Díky. Pokud to nebude Vaší dceři vadit, ozvu se jí na e-mail.

Biluška
# Zasláno: 30 Led 2006 22:23
- Nahlásit

SEZNAM VĚCÍ PŘEDANÝCH ÚTULKU V OSTRAVĚ - HEŘMANICÍCH (paní Synkové)
V první várce - sbírka z Prahy, Kolína a Bruntálu
6 ks matrací
1 ks koberec
1 ks antialergická peřina
14 ks plastových misek
3 ks nerezových misek
10 kg vepřových uší
146 kg granulí (různých značek, mezi nimi i velmi kvalitní, např. Bosch a podobné)
40 ks konzerv á 1,2 kg
8 ks konzerv á 0,4 kg
3 ks dětské piškoty
2 ks obojek
3 ks obleček na psa
nespočítatelné množství pamlsků
poměrně velké množství léků, antiparazitik a podobných věcí. Seznam těchto nemám, má ho Klára, předpokládám, že ho také zveřejní

SEZNAM VĚCÍ PŘEDANÝCH ÚTULKU VE VRBÁTKÁCH (Šíblová)
95 kg granulí
větší množství dek (nezlobte se na mě, ale když jsme to skládali bylo venku zhruba -16 a měli jsme v tu dobu ujeto zhruba 900 km a dalších 600 před sebou takže jsme to nepočítali přesně. Těch dek byli asi tak tři náruče)
jedna velká krabice s léky, obvazy, antiparazitálními přípravky a podobně
2 ks náhubek
2 ks obojek
2 ks vodítka na velké psy

SEZNAM VĚCÍ PŘEDANÝCH ÚTULKU V OSTRAVĚ (paní Synková) v druhém kole - věci nasbírané v Brně
20 ks konzervy á 1,2 kg
60 kg granulí
1 taška plná tenisáků a hraček
nespočítatelné množství pamlsků a jiných drobností

tosca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 22:24
- Nahlásit

Víťo

"odstřižený Predator"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání