| Autor |
Zpráva |
Biluška
|
# Zasláno: 30 Led 2006 18:29
- Nahlásit
Eimy
Díky za pomoc. Jenom bych ještě chtěla dodat, že celá "sbírka" byla samozřejmě pořádána oblastní skupinou agility Alfa Bruntál.Nebyla to první a ani zdaleka poslední sbírka podobného rázu, kterou Alfa pořádala. Čili dle bodu 8 nemáme nadále v tomto směru co řešit ) .
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:32
- Nahlásit
Vidím,že z původních přispěvatelů tu zůstalo jen minimum. Jen nechápu co chce madam žalovat,že ji lidi dovezli pomoc nebo to že viděli jak to opravdu u ní vypadá? Tak ať si poslouží.
|
beruska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:37
- Nahlásit
Chvd
Kdysi jsme to spolu už řešili na mujpes. Možná by se dalo něco změnit, kdyby náš právní systém nebral psa jako věc. Od toho by se pak dala odvíjet i jistá omezení chovu, prokázání způsobilosti k chovu atd. Jestli si pamamtuješ, psala jsem, že mě dokáže fakt dost vytočit, když si chovatelka jeden den odpoledne stěžuje, že nemůže prodat štěňata, a druhý den ráno si žádá o krycí list na další fenu a ještě prodloužení chovnosti u feny, ketré bude za nedlouho osm let.
Pes by musel mít nějaké zvláštní postavení, třeba jako mají zbraně, ty taky nemůže mít každý. Pokud bude mít dle zákona stejnou hodnotu a "zařazení" jako třeba televize, je těžké něco zakazovat. U těch televizí ti taky nemůže nikdo nařídit, jestli jich můžeš mít 15 nebo jen jednu. A ani poplatky nejsou k ničemu, neboť vymahatelnost je dost špatná.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:38 - Změnil/a: Víťa
- Nahlásit
Diskusi jsem smazal na základě žádosti jedné zde zaregistrované členky. V příspěvcích byly uvedeny adresy, tel. čísla a pod. Zde uvedené osoby začaly zřejmě mít nemalé problémy.
Citace z celkem obsáhlého mailu, který jem obdržel:
V tuto chvili se neda nijak pomoci a naopak by mohlo byt ublizeno, probirat se rychle diskuzi a zvazovat kazdy prispevek z pravniho hlediska neni mozne, musely rychle zmizet adresy a kontakty na holky i adresa na ni s uctem, protoze ac o sbirce vedela, najednou tvrdi, ze nic nechce a at si to lidi
vezmou zpet.
Lidi jiste diskuzi zalozi znovu a budou pokracovat v tematu, ale jiz tam nebudou adresy a poucenym akterkam je jasne, ze diskuzi sleduje pravnik a muzou byt potize, proto se, aspon doufam, kontakty znova neobjevi.
Jinak bych rád podotkl, že mazání diskusních fór není zrovna co by mě těšilo, ale zde to bylo asi nejrychlejší a nejjednodušší řešení.
chvd bych rád ubezpečil, že o tom co smažu rozhoduji výhradně já a žádné trestní oznámení by na tom nic nezměnilo Toto fórum běží na mých naprosto soukromých stránkách a jeho rpovoz je financován pouze z toho co vydělá zdejší reklama, popř. to zatáhnu z vlastní kapsy. Kdybych se zbláznil a zítra smazal celý Cz-pes.cz, taky nic neuděláte Ale to naštěstí nehrozí!
Tato diskuse má sloužit hlavně k výměně pejskařských zkušeností a rad a měla se celá nést v přátelském duchu. Nemůžu sloužit jako soudce nebo ombudsman a posuzovat spory. Od toho tu jsou jiné instituce. Pokud jsou někde týráni psi (z jakéhokoli důvodu) měla nastoupit policie, která má k dispozici zákon o ochraně zvířat proti týrání, popř. trestní zákon.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:39
- Nahlásit
ati
ale je nas tu vic, jen prave nemame co rict...
To, co tu pise pravnik "Eimak", jsem tu laicky psala uz do minuleho (zruseneho) fora, tak jsem jen rada, ze se to potvrdilo...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 18:42
- Nahlásit
Biluška
Já bych to nazvala solidární pomocí kynologů nebo chcete-li milovníků psů potřebným pejskům. Veřejná sbírka to opravdu nebyla, jak už jsem psala výše, protože veřejná sbírka je shromažďování jen a pouze finančních prostředků za předem stanoveným účelem. Věcné dary NEJSOU!!! veřejnou sbírkou.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:44
- Nahlásit
wami
ani se moc nedivím
|
Biluška
|
# Zasláno: 30 Led 2006 18:45
- Nahlásit
Víťo
my to zcela chápeme ). Policie už má předány potřebné podklady, stejně tak spousta dalších institucí. Úřední mašinérii se podařilo rozjet a teď už by to mělo jet prostě samospádem. Doufám, že se dobereme cíle a budu samozřejmě všechny informovat jak to dopadlo.
|
beruska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 18:45
- Nahlásit
Omlouvám se, příspěvek pro Bilušku byl ode mě, jen jsem se zapomněla přihlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:01
- Nahlásit
For chvd
Hele ty chytrej. Veřejný server je server je server dotovaný státem anebo státní institucí.
Na soukromé diskusi si může administrátor mazat co chce, kdy chce a jak chce.
Tvoje ohánění listinou práv je komické.
|
Rejpalka
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:05
- Nahlásit
Nemohlo dojít ke smazání díky vulgárním výpadům chvd?Takové vyjadřování jsem tu ještě nezažila a je to škoda,že se to kazí i tady.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:12
- Nahlásit
chvd
Co okrikujes Ati? Ta reagovala na prispevek od Wami. Spis se uklidni sam.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:14
- Nahlásit
Ano tato část internetu je něčí majetek. Webová stránka patří tomu, kdo si platí webhosting, je vlastníkem domény. Dotyčný si může s vloženým obsahem nakládat jak uzná za vhodné. Může jej i mazat. Může cokoli.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:22
- Nahlásit
No myslím, že chvd by jsme měli spíš poděkovat...
On a biluška nám v podstatě otevřeli oči vtéto smutné kauze...
A jeho názory jsou víc než rozumné.
díky!
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:22
- Nahlásit
Vaše právní vědomí tak nízké, že nevíte
Moje právní vědomí je takové jaké je
provozujete veřejnou diskuzi na internetu...máte veřejný server pane
Nevím nic o tom, že bych svůj vlastní server někomu daroval... notabene ještě veřejnosti... Pouze bezplatně umožňuji diskutovat pejskařům. Veřejné může být třeba náměstí, popř. nějaké diskusní servery provozované za peníze daňových poplatníků (neznám takový), ale pokud já platím doménu a provoz serveru nemůže být o veřejnosti žádná řeč.
...byl obsah vysoké duchovní hodnoty, na který si činím nárok
To mě upřímně mrzí, ale pokud mělo vaše duševní dílo velkou hodnotu, měl jste ho zálohovat na svém PC. Jenom databáze tohoto fóra má cca 40 MB, což je asi 100 000 A4 stran textu měsíčne si z tohoto serveru lidé stáhnou cca 100 GB dat, takže mě nemůžete nutit zálovat každou jednotlivou myšlenku
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:23
- Nahlásit
Víťo
díky za vysvětlení.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:24
- Nahlásit
Víťo
zase jsem pomalá, to díky bylo za vysvětlení smazání diskuze
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:24
- Nahlásit
Víťa
Hele, kontaktoval jsem tě asi před 5 minutama na ICQ, potřebuji, abyses mi ozval. Díky.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:27
- Nahlásit
Bohužel ICQ mi po reinstalaci PC zatím nefuguje - není čas. Pro nutné věci mail či mobil 606 879 506.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:29
- Nahlásit
Víťa
bacha na rozdavani kontaktu - to uz v tehle diskuzi bylo! (cerny humor... )
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:29
- Nahlásit
Tisíc příspěvků za 5 minut bych zde raději nezkoušel IP adresa 119.xxx.broadband.iol.cz patří ADSL Čes. Tel. a mohu jivelmi snadno zabanovat pro celý zdejší server. Vzhledem k tomu, že to je pevně přidělená adresa...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:36
- Nahlásit
for chvd
Koukám že se tady někdo přejedl vtipné kaše. )
No co už...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:38
- Nahlásit
Víťa
A bylo by možný zjistit IP adresy dvou přispěvovatelů? Konkrétně ty, o kterých chvd tvrdil, že jsou jeden člověk? Proberu to a řeknu konkrétní jména , který to byly, ale nevim, jestil to ještě bude k něčemu dobrý
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:39
- Nahlásit
wami
trošku mimo.. jak dopadla dneska ta zkouška? Pomohlo držení palečků?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:41
- Nahlásit
chvd
to bude tim, že ráno to byla aki a teď je to ati
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:41
- Nahlásit
for Eimy
Já bych doporučoval na všeználka chvd nereagovat. Je to klasický provokatér, co si honí ego na tom, jak je něj lidé reagují...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:43
- Nahlásit
for chvd
Ty jsi ale Lamka
|
Klára
|
# Zasláno: 30 Led 2006 19:43
- Nahlásit
Tak postupně obvolávám ty pražské dárce, leckdo z nich všechno dál sleduje na internetu a našla se už i zájemkyně o Zuzanku od paní Synkové, tak mám radost
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:45
- Nahlásit
chvd
Jen si hodím ve vaně dvě tři tempa ke špuntu a zpět a už mě to změnilo ,kdyby to byla živá voda a aspoň jsem omládla
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:48
- Nahlásit
bacha na rozdavani kontaktu - to uz v tehle diskuzi bylo!
Moje číslo je už i tak dost profláknuté...
A bylo by možný zjistit IP adresy dvou přispěvovatelů?
Administrátor u miniBB fóra vidí všechny IP adresy u všech příspěvků a to i u neregistrovaných nebo anonymních přispěvatelů a jedním klikem vidí, která konkrétní jména z té které IP adresy přispívají.
|