| Autor |
Zpráva |
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 14:06
- Nahlásit
Gromit
Ten, kdo něco takového udělá, evidentně myslet nedokáže, je to nerovný boj a psům, zamyšlení obou stran už život nevrátí. Přesto dík za názor, soudím že asi psa nemáš, ale pevně doufám, že taky žádnému neublížíš a možná si někdy nějakého pořídíš. Jevíš se jako docela "normální", tak Tě mezi nás "normální majitele psů" bereme.
|
Gromit
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 14:09
- Nahlásit
Vaše reakce na mé příspěvky opravdu svědčí o tom že jste normální (vlastně nenormální, jelikož takových moc není ), všude jinde bych byl okamžitě nařčen že jsem nepřítel psů a vykázán, tady jste ochotní se mnou diskutovat ...
Zvířata mám rád, rád chodím do přírody a do zoo, před spaním si pouštím šumění moře nebo pralesa, zvířata i fotím (pár fotek jsem měl v Photolife), ale jediná zvířata která jsem kdy měl bylo pár ptáků, želva, a rybičky, žádný pes, takže na tohle fórum asi opravdu nepatřím (i když názory "z druhé strany" jsou občas také užitečné, nemyslíte ?) A momentálě mám tak málo volného času že si nepřečtu ani knížku, takže kdybych si pořídil psa, asi by byl chudák smutný...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 14:19
- Nahlásit
Gromit
To máš pravdu. Já sama doufám, že budu mít na svého psa vždy dost času i když mám spoustu jiných povinností a zájmů, neumím si už dnes svůj život bez pejsy představit. Je to můj "velký kůň", ke kterému jsem se po delší době vrátila a už se ho nechci vzdát. Měj se hezky.
|