Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bezpečnostní pásy
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 12:18
- Nahlásit

Používáte je v autě? Nebo myslíte, že jsou lepší nějaké klece či přepravky? Mám střední plemeno.

monika
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:12
- Nahlásit

suesie
přikláněla bych se u středních plemen ke kleci.Vím o případu, kdy se pes při nehodě uškrtil.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:38
- Nahlásit

monika
a je lepší přepravka, taková ta plastová, nebo klasická klec?

Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 15:43
- Nahlásit

Já mám jednoho psa vzadu v kufru a druhého u spolujezdce pod nohama

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:47
- Nahlásit

Anonymní
No u nás by to v kufru dost dobře nešlo, jelikož máme kufr zavřenej a tam bych ho fakt nedala. Tak chci, aby byl i při nějaký prudký zatáčce či zabrždění v bezpečí a nelítal na zadním sedalde ze strany na stranu.

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:02
- Nahlásit

Já mám vždy pupynu tak y pod nohama, někdy tam leží a nebo sedí na hoře a to jí vždycky držím rukou. Kdybnysme koupili klec tak bysme se tam už nevešli

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:10 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Tak my máme pásy, je to v pohodě, do malýho citronka se do kufru nic nevejde a ani bych tam psici nevozila, nepřijde mi to moc bezpečný.
Na zadní sedačku by se do malý klece nevešla a vetší klec by se zase nevešla na sedačku, aby tam někdo ještě mohla sedět, ale stejně bych do klece pejskovou nedala, takže nevím, proč to rozebírám.
Ty pásy, co máme, mi přijdou bezpečný, nejsou kolem krku, tak nevím, jak by se v nich mohla škrtit.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:11
- Nahlásit

Pupy
My máme malýho buldočka, takže nějaká přepracka na něj by se tam snad vešla. Ale ten pás mi taky nepřijde jako špatnej nápad, pejsa aspoň nemusí být někde zavřenej.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:13
- Nahlásit

fromeli
a jaký te pás máte? nemáš obrázek? kde jsi ho koupila a za kolik? viděla jsem, že mezi cenami jsou fakt propastný rozdíly, jeden stojí 200kč a podobný i 1500Kč.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:14
- Nahlásit

suesie
máme od trixie, myslím, že v obchodě na mujpes.cz mají jeho obrázek, je tam vyfocenej zlatej retrívr.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:14
- Nahlásit

fromeli
díky moc

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:15
- Nahlásit

suesie
Tady tyhle:
http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=154 3&kat=161

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:18
- Nahlásit

fromeli
Jen škoda, že tam nemají napsaný rozměry, nevím jakou velikost pro buldočka, asi S?

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:20
- Nahlásit

suesie
My máme M a je to tak akorát, myslím, že ty rozměry maj rozepsaný na allpetu.
Ono je tam vždy nějaký rozpětí a dá se to regulovat. Michelle by se vešla i do toho S, ale já vzala raděj, aby to mělo nějakou vůli, kdyby někdy přibrala.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:21
- Nahlásit

S je 30-70 cm
M je 50-80 cm

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:41
- Nahlásit

fromeli
děkuju, hnedka půjdu Cllifíka zěřit

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:46
- Nahlásit

suesie
To jo ale Pupyna je docela velká a hlavně by nikde nevydržela(v kleci atd) takže asi pořídím taky takový ten pás co se připne jen k obojku(ale asi ušiji jednoduché kšíry z popruh) protože jak se výše píše "Byl případ kdy se pes na obojku uškrtil" a to nechci ryskovat, myslím si že se kšíry aspon tolik neškrtí(že?)

grendel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:52
- Nahlásit

já si dávám pesu buď pod nohy u spolujezdce, nebo pokud to jde, do kufru

grendel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:53
- Nahlásit

Pupy
kšíry skoro neškrtí(pokud jsou dobře ušité)

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:53
- Nahlásit

Pupy
Myslím, že ten pás co má fromeli je naprosto v pohodě, na něm se pesan určo uškrtit nemůže, kouki se

Nemá ho kolem krku.

nefer
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:11 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit

pásat psa za krk je kravina, to je vážně o uškrcení. kšíry přeci nejsou zas tak drahé.
já používám od manmatu a spojovačku jsem si nechala ušít. mnohem víc se mi zamluvá tenhle způsob vázání.

, kde plní funkci přímo bezpečnostní pás. mohu srovnat s tím s předešlého obrázku. spojovačka je mnohem kratší, takže má také při nárazu menší vůli a pes má pořád své pohodlí.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:13
- Nahlásit

nefer
a kde se dá sehnat tenhle?

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:15
- Nahlásit

nefer
I když jak se na to tak dívám, tak se to dá všechno upravit.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:16 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

nefer
bezpečnostní pásy a kšíry, co si vložila vypadaj stejně, jen na Tvé fotce je inteligentnější pohled než na fotce od trixie.
Délka spojovačky se dá taky upravit.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:17
- Nahlásit

fromeli
Taky bych řekla, že je to to stejný, akorát to zapínání je jiný.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:17
- Nahlásit

Já ty "bezpečnostní pásy trixie" používám někdy i jako kšíry, třeba když se pohybujem po kopcích, na rozdíl od obyčejných kšír jsou tyhle "určené do auta" ještě vypodložené..

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:18
- Nahlásit

suesie
Zapínání mi přijde stejný, Michelle se to zapíná na zádech - nad "lopatkama" je jedna přezka a "pod lopatkama" je druhá přezka, vpředu je taky tohle, jen ne žluté.

zuzka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:20
- Nahlásit

suesie
když se kouknete na www.baron.cz , tam je celkem slušný výběr od těch nejobyčejnějších (Trixie) až po crashtestované.

Je to jen o ceně, kolik do toho chcete dát.

nefer
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:21
- Nahlásit

bezpečnostní pásy a kšíry, co si vložila vypadaj stejně, jen na Tvé fotce je inteligentnější pohled než na fotce od trixie.

kšíry jsou pochopitelně stejné. vždyť jasně píšu, že mě více vyhovuje tohle upevnění než na předešlém obrázku. o rozdílech mezi kšírami jsem se slovem nezmínila
a kšíry do auta by měly být opravdu vypolstrované. jsou pro psa mnohem pohodlnější a při nárazu se mu tak nezaříznou do kůže jako ty jednoduché

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:23
- Nahlásit

zuzka
No asi ty nejdarší by v našem případě neměli cenu, pejsa autem rozhodně nejezdí každý den. Nebo si mysíš, že je v tom takovej rozdíl, že by to cenu mělo?
fromeli
Já myslela to zapínání do tý dírky na pás. Ten druhej je nějak přichycenej na normální pás a ten od Trixie přímo do tý dírky.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání