Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Doporučte granulky prosím
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
jerry
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:08
- Nahlásit

airin: len este k tvojmu krmivu Imagine ,treba dodat ze v Spanielsku sa vyraba skutocne z cesrstveho masa ale aby uspeli s cenou na trhu tak s kukuricou a psenicou naozaj nesetrili. Skoda lebo v inom zlozeni to mohlo byt celkom slusne krmivo.

moll
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:17
- Nahlásit

já taky krmím pronature, kupujeme pytel 18 kg kg za asi v900,- Kč. psi i já jsme úplně spokojení. moll

dorfa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 10:35
- Nahlásit

Já bych ty granule tak neprechvalovala.Proc pak asi vetove pri náhlých potízích pejska doporucujou dietku z cerstvých surovin (rýze,kur.maso,mrkvicka, cajicek).Ony ty granulky asi nebudou pro pesany tak bezproblémový jako cersva potravina.Sami se taky nekrmíte dehydrovanyma granulema a konzervama a hezky papáte cerstvé potraviny.Kdyz ono je to tak pohodlné a levné, ze jo.Chudaci pejskové jejich majitele podlehli té gigantické prumyslove reklame.A tech rakovin co je u pesku diagnostikovanejch.Cím pak to asi bude?

pajinka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 10:47
- Nahlásit

Ja krmim jednoho psa hillsem a druhyho jsem krmila proplanem, ted jsem zkusila eminent, oba se na nej vrhaj, moc jim smakuje, jen, uvidim jak jim bude sedet - bobky, srst apod. Preci jenom je to jen premiovka...

Ardi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:53
- Nahlásit

suesie
ne to nejsou, ale je tak malé dávkování, že nemůžeš koukat kolik dáš za kilo ale, na jak dlouho ti to kilo vydá.A to je podstata problému většiny lidí.Koukají kolik dají za kilo ale už nekoukají, že těch levných skrmí daleko víc a kolikrát levnější je přijdou mnohem dráž.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:10
- Nahlásit

Já jsem krmila Chicoppem všechny moje 3 psy ale teďka u nového mimča jsem přešla na Royal Canin, v dospělosit plánuji potom Happy Dog. Bylo nám to doporučeno od chovatele...tak proč to nezkusit? a zatím si neštěžuji...

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:10
- Nahlásit

a co zkusit Eminent moje psi ho mají rádi a není drahý kupuji 15kg za 530Kč pro dospělí obří plemena

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:11
- Nahlásit

je tedy pravda že já pro ně vařím a granulky mají jen někdy

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

to když krmím royalem tak nic nepřidávám. Chovatelce na tom vyrostli všichni psi, nikdy jim nic nevařila a všichni jsou zdraví!!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 10:15
- Nahlásit

dorfa
No, nevím jak ty, ale já běžně jím polívky z pytlíku, hamburgry, salámy, konzervy a pod., to se od psích granulí zase tak moc neliší, ono ani ten jogurt s 14tidenní platností taky není zrovna to pravé ořechové a moc čerstvé.
V dnešní době asi jediné čerstvé, co si můžeš koupit, je chleba.
Ve srovnání s jídlem pro lidi mi ty granule nepřijdou zase tak špatné.

dorfa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 10:29
- Nahlásit

Maya s tou polévkou z pytlíku maš naprostou pravdu, ale to ostatní se řadí mezi "normální" "čerstou"potravinu odmyslíme-li si ty ečka a různé stabilizátory.Maso, ale zůstane masem, kdežto granule je jen moučka, moučka, a pořád jen různě kvalitní moučka (z obilovin a vedlejších živočišných produktů.)

Lojzo
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 11:13
- Nahlásit

Dorfa má s tými chorobami pravdu a nie sú to len rakoviny,ale aj tozie žalúdka.Len čas ukáže čo všetko nám granulky priniesli.Ono je to pohodlné a hlavne "BIZNIS".

jerry
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:24
- Nahlásit

Dorfa: Na to je velmi jednoducha odpoved. Skus sa pozriet kolko krmiv na trhu je natural a kolko chemicky zakonzervovanych. Urcite nemusim spominat o com sa casto diskutuje a to BHA,BHT,propylgallaty, etoxiguin...
Mozno tento link postaci: http://www.canine-epilepsy-guardian-angels.com/tox icology_of_bha.htm
A co nemaju krmiva obsahovat pisu aj na obaloch nemecky vyrobcovia krmiv. Preco to asi zdoraznuju? keine Geruchs-, Farb- und Geschmacksstoffe
keine Konservierungsstoffe vie Etoxiguin, BHA und BHT.
Pozdravujem vsetkych chovatelov vernych Royal Canin. Toto genialne krmivo s obsahom vitaminov BHA a BHT obohatene o propalgallat je to spravne pre jedalnicek vasho psika.
Zamerne pisem vitaminov lebo uz som pocult aj toto.

Endy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:35
- Nahlásit

Tak jsem dneska ve zveráku vyslechla od prodavačky,jak zákaznici radí,že Acana je to nejlepší,co může svému pejskovi dát.Že vyšší cena se jí vrátí na zdraví psa,je to nejlepší krmivo ze všech.I když mě manžel brzdil,musela jsem jí k tomu něco říct.Noví majitelé věří tomu,co jim poradí "profesionální" prodavač.Bohužel prodavačka viditelně nevěděla,v čem se krmiva liší.Docela mě to nadzvedlo.

suesie
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:09
- Nahlásit

Endy
To máš jako velkolepý reklamy na Pedigree. Kolik začínajících pejskařů jim podlehne.

ira
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:25
- Nahlásit

Endy
Co je tak špatnýho na Acaně ? Nikdy se přece s jistotou nedá říct to je špatný žrádlo, mému psovi nesedí. Jenomže pak existuje spousta psů , kterým zrovna Acana prospívá. Mimochodem taky neobsahuje barviva a chemické konzerv. látky.
Co je podle tebe nejlepší krmivo ?

suesie
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:33
- Nahlásit

ira
Endy neřekla, že je Acana špatná, ale souhlasím s ní, že nejlepší není. Jak by taky mohla, vždyť je to "jen" prémiovka. Kdyby byla, tak proč teda není superprémiovkou?

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:05
- Nahlásit

lojzo díky za názor. Nejlepší granule je uvařené nebo čerstvé maso a hlavně zdraví rozum páníčka.

Endy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:56
- Nahlásit

Nikdy bych si nedovolila zákazníkovi tvrdit,že je nějaké krmivo nejlepší.Můžu říct,že patří mezi nejlepší a to Acana nepatří,i když netvrdím ,že je špatná.Přitom ve zveráku prodávají i Proplanku a Eukanubu,takže to bylo z důvodu neznalosti a ne prodejnosti.Že je prémiovka a superprémiovka paní prodavačka viditelně nevěděla,tak mě tak napadlo,jaká kritéria jsou pro přijetí na toto místo.

suesie
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:01
- Nahlásit

Endy
Nejspíš vůbec žádná, řekla bych.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání