Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Doporučte granulky prosím
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:01
- Nahlásit

Moje kamarádka krmí svoje štěndo (8 měsíců) granulemi Friskies (3kg za 150Kč) a jim podobnými. To víte nezkušená pejskařka podlehla reklamám. Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg). Předem strašně moc děkuji.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:16
- Nahlásit

suesie
třeba Fitmin

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:31
- Nahlásit

Kupuji granulky Pronature za cca 55 - 60 Kč/kg, jsou kanadské a psům chutnají. Vyzkoušela jsem asi dvacet značek, ale jediné, co jim chutnalo podobně, bylo Royal Canine asi za 180Kč za kg. Můžu říct, že všichni mají velmi krásnou srst, u černého pejska mě lidi i zastavují a říkají, jak se krásně leskne.
Je to teda z drůbeží moučky, je tam mouka pšeničná i kukuřičná, mimo jiné také lněné semínko, byliny - rozmarýn, juka, tymián, atd. Bílkoviny 28% (u štěněcích).
Tak asi 1-2 krát týdně jim ale vařím maso s rýží, a někdy jedí to, co já.

Handy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:40
- Nahlásit

Já bych zkusil třeba Anku nebo Purinu Excellent

grendel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:46
- Nahlásit

Acana...Anca....a jim podobé

arsiela
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 08:04
- Nahlásit

Shurgein.Bento,Happy Dog,Pro-pac dog,Acana,Ontário,Nutri-can,to je jenom co mě momentálně napadlo.Shurgein je dost opomíjený,ale já jsem ním maximálně spokojená.

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 08:16
- Nahlásit

já bych taky volila acanu

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 08:26
- Nahlásit

A granulky Chicopee jsou jaké? Je to prémiovka nebo superprémiovka?

Handy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:01
- Nahlásit

Tušim že prémiovka...ta Acana teď dost zdražila, nevím jestli se pořád pohybuje v týhle cenový relaci

jerry
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:18
- Nahlásit

suesie: Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg). Ten Fitmin je aspon realny cena a kvalita. Tie ostatne kanadske to uz je o niecom inom. Staci krmivo dostat cez more a uz je z neho pomaly superpremiove krmivo. Ono to kupis lacnejsie ako friskies.

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:22
- Nahlásit

Handy
Jj,to podražila. Krmná dávka teď vychází na nějakých 20kč (v porovnání s Pro plnakou za 25kč) - do toho bych asi nešla.
Ale celkem se mi zamlouvá to Chicopee, vychází fakt cenové dobře, ale nemám s ním žádné zkušenosti a ani z doslechu o něm moc nevím.

airin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:35
- Nahlásit

My teď zkoušíme imagine .Je to superprémiovka ze španělska,dováží se sem asi rok.Obsahuje 30%drůbežího masa a 3kg stojí asi kolem 250 kč. A chutná http://www.juko-krmiva.cz/imagine-psi.php

ko4ka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 10:24
- Nahlásit

Zkus Belcando

Marecek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 12:01
- Nahlásit

Zdravím,
jsem tu nový máme 8měs. štěně maltézáka...A od malička byl u chovatelky naučen na Purina Pro Plan puppy small breed tak jsme u toho zůstali. Sice je o něco dražší, ale Barnís ho baští jedna báseň a hlavně, co bysme neudělali pro takovýho mazlíka

Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 12:07
- Nahlásit

Jaká je u nás nejlevnější superprémiovka?

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 12:14
- Nahlásit

Marecek
No jo, jenže kamarádka je studentka a Pro planka je na ni celkem drahá (jinak s tebou souhlasím, taky s ní krmim 7 měsíční štěndo a je super). Chce dát hafíkovi kvalitní granulky, ale za nějakou rozumnou cenu.

Handy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 13:21
- Nahlásit

No řikam, Chicopee taky nemusí být špatný, potom ta Anka, pak K-9 nebo Nutram, o něco dražší je Acana

monika
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:10
- Nahlásit

Já krmím doginu fitminem.Břešli jsme z Bosche.Nejak jí přestal chutnat a pak mi doporučili ten Fitmin. Moc jsem tomu nevěřila, ale ono levné a české nemusí být zákonitě špatné.Jsem spokojená.Dogina to žere s chutí, vypadá dost dobře a odpad je minimální.

Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 15:30
- Nahlásit

suesie
A co má kamarádka za štěně? Jestli je to nějaké větší plemeno s náchylností na problémy kostry a kloubů, tak tady se aspoň dva roky na krmivu šetřit moc nedá...

suesie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:32
- Nahlásit

Anonymní
Má francouzského buldočka

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:12
- Nahlásit

Anonymní
Nejlevnější superpremiovka? Záleží na prodejci, ale asi Nutrience nebo Firstmate, bych si tak tipla.

Anonymní
# Zasláno: 29 Led 2006 20:12
- Nahlásit

Nezkoušeli jste náhodou někdo granule Brasa TOP CONDITION dostala jsem je na výstavě,krásně voněj škvarkama a feňule se po nich může utlouct.Ale jelikož jsem antitalent tak nevím jestli to složení je v poho?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 20:21
- Nahlásit

Zrovna dneska mi odbornice z výživářské poradny napsala, že při přechodu z First Mate nebo na něj z jiných granulí se objevují průjmy a zlepší se to až během 2 měsíců!!!

andy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 20:26
- Nahlásit

Já krmím Brasou Top Condition a hrozně feňuli chutná a vyhovuje, je aktivní, krásná srst, zdravá. Podle mě je to super volba

Lara
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 20:49
- Nahlásit

já krmím Eucanubou pro štěňata velkých a obřích plemen. Teď jí to ale přesává chutnat, tak baští Purinu PROPLAN. Pak máme v plánu Royal a pak zas tu Eucanubu. Zkusím to vydržet aspoň do roka a půl- do dvou let. Pak půjdu asi na neco levnějšího. Veterinář i chovatel se shodli, že co dostane do dvou let v kvalitním krmení, to se jí rozhodně neztratí.

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 06:27
- Nahlásit

ko4ka
já bych řekla, že asi při přechodu na Firstmate. Já s ním chvilku krmila, ale po naší jezevčíkový bylo odpadu jak po medvědu, tak jsem přešla jinam, krmila jsem tím asi 4 měsíce.

arsiela
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 07:20
- Nahlásit

Superpremiovka za slušnou cenu je Pro-pac dog(okolo 75 kč za kg pro malá plemena)a Bento-superpremiová řada(cena podobná),dále superpremiový Happy dog(pokud pes nemá převahu bílé-je v tom karoten a mořská řasa).
Firstmate a Belcando mi doma nežral ani jeden pes a dokonce i sousedův hladovec to nechal v misce,asi mám divné psy

Ardi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:01
- Nahlásit

Já nedám dopustit na Satisfaction!!!

suesie
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:11
- Nahlásit

Ardi
Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg).
A to Satisfacition jistě nejsou.

jerry
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:03
- Nahlásit

Arsiela: Zda sa za na teba marketing naozaj posobi. Takze co myslis preco vyrobca napr. Happy dog uvadza ze ma superpremiovu radu ked ich produkt Toscana ma toto zlozenie: Kukurica, jahňacia mäsová múčka, lososia múčka, ryža, hydinová mäsová múčka...
Podobne Bento Kronen ...
Dnes su vsetky krmiva superpremiove ultrapremiove a nova moda nastupuje pod nayvom holistic. Co nas este caka...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání