| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:01
- Nahlásit
Moje kamarádka krmí svoje štěndo (8 měsíců) granulemi Friskies (3kg za 150Kč) a jim podobnými. To víte nezkušená pejskařka podlehla reklamám. Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg). Předem strašně moc děkuji.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:16
- Nahlásit
suesie
třeba Fitmin
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:31
- Nahlásit
Kupuji granulky Pronature za cca 55 - 60 Kč/kg, jsou kanadské a psům chutnají. Vyzkoušela jsem asi dvacet značek, ale jediné, co jim chutnalo podobně, bylo Royal Canine asi za 180Kč za kg. Můžu říct, že všichni mají velmi krásnou srst, u černého pejska mě lidi i zastavují a říkají, jak se krásně leskne.
Je to teda z drůbeží moučky, je tam mouka pšeničná i kukuřičná, mimo jiné také lněné semínko, byliny - rozmarýn, juka, tymián, atd. Bílkoviny 28% (u štěněcích).
Tak asi 1-2 krát týdně jim ale vařím maso s rýží, a někdy jedí to, co já.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:40
- Nahlásit
Já bych zkusil třeba Anku nebo Purinu Excellent
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:46
- Nahlásit
Acana...Anca....a jim podobé
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 08:04
- Nahlásit
Shurgein.Bento,Happy Dog,Pro-pac dog,Acana,Ontário,Nutri-can,to je jenom co mě momentálně napadlo.Shurgein je dost opomíjený,ale já jsem ním maximálně spokojená.
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 08:16
- Nahlásit
já bych taky volila acanu
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 08:26
- Nahlásit
A granulky Chicopee jsou jaké? Je to prémiovka nebo superprémiovka?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 09:01
- Nahlásit
Tušim že prémiovka...ta Acana teď dost zdražila, nevím jestli se pořád pohybuje v týhle cenový relaci
|
jerry
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 09:18
- Nahlásit
suesie: Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg). Ten Fitmin je aspon realny cena a kvalita. Tie ostatne kanadske to uz je o niecom inom. Staci krmivo dostat cez more a uz je z neho pomaly superpremiove krmivo. Ono to kupis lacnejsie ako friskies.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 09:22
- Nahlásit
Handy
Jj,to podražila. Krmná dávka teď vychází na nějakých 20kč (v porovnání s Pro plnakou za 25kč) - do toho bych asi nešla.
Ale celkem se mi zamlouvá to Chicopee, vychází fakt cenové dobře, ale nemám s ním žádné zkušenosti a ani z doslechu o něm moc nevím.
|
airin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 09:35
- Nahlásit
My teď zkoušíme imagine .Je to superprémiovka ze španělska,dováží se sem asi rok.Obsahuje 30%drůbežího masa a 3kg stojí asi kolem 250 kč. A chutná http://www.juko-krmiva.cz/imagine-psi.php
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 10:24
- Nahlásit
Zkus Belcando
|
Marecek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 12:01
- Nahlásit
Zdravím,
jsem tu nový máme 8měs. štěně maltézáka...A od malička byl u chovatelky naučen na Purina Pro Plan puppy small breed tak jsme u toho zůstali. Sice je o něco dražší, ale Barnís ho baští jedna báseň a hlavně, co bysme neudělali pro takovýho mazlíka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Led 2006 12:07
- Nahlásit
Jaká je u nás nejlevnější superprémiovka?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 12:14
- Nahlásit
Marecek
No jo, jenže kamarádka je studentka a Pro planka je na ni celkem drahá (jinak s tebou souhlasím, taky s ní krmim 7 měsíční štěndo a je super). Chce dát hafíkovi kvalitní granulky, ale za nějakou rozumnou cenu.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 13:21
- Nahlásit
No řikam, Chicopee taky nemusí být špatný, potom ta Anka, pak K-9 nebo Nutram, o něco dražší je Acana
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 15:10
- Nahlásit
Já krmím doginu fitminem.Břešli jsme z Bosche.Nejak jí přestal chutnat a pak mi doporučili ten Fitmin. Moc jsem tomu nevěřila, ale ono levné a české nemusí být zákonitě špatné.Jsem spokojená.Dogina to žere s chutí, vypadá dost dobře a odpad je minimální.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Led 2006 15:30
- Nahlásit
suesie
A co má kamarádka za štěně? Jestli je to nějaké větší plemeno s náchylností na problémy kostry a kloubů, tak tady se aspoň dva roky na krmivu šetřit moc nedá...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 15:32
- Nahlásit
Anonymní
Má francouzského buldočka
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 16:12
- Nahlásit
Anonymní
Nejlevnější superpremiovka? Záleží na prodejci, ale asi Nutrience nebo Firstmate, bych si tak tipla.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Led 2006 20:12
- Nahlásit
Nezkoušeli jste náhodou někdo granule Brasa TOP CONDITION dostala jsem je na výstavě,krásně voněj škvarkama a feňule se po nich může utlouct.Ale jelikož jsem antitalent tak nevím jestli to složení je v poho?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:21
- Nahlásit
Zrovna dneska mi odbornice z výživářské poradny napsala, že při přechodu z First Mate nebo na něj z jiných granulí se objevují průjmy a zlepší se to až během 2 měsíců!!!
|
andy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:26
- Nahlásit
Já krmím Brasou Top Condition a hrozně feňuli chutná a vyhovuje, je aktivní, krásná srst, zdravá. Podle mě je to super volba
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:49
- Nahlásit
já krmím Eucanubou pro štěňata velkých a obřích plemen. Teď jí to ale přesává chutnat, tak baští Purinu PROPLAN. Pak máme v plánu Royal a pak zas tu Eucanubu. Zkusím to vydržet aspoň do roka a půl- do dvou let. Pak půjdu asi na neco levnějšího. Veterinář i chovatel se shodli, že co dostane do dvou let v kvalitním krmení, to se jí rozhodně neztratí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 06:27
- Nahlásit
ko4ka
já bych řekla, že asi při přechodu na Firstmate. Já s ním chvilku krmila, ale po naší jezevčíkový bylo odpadu jak po medvědu, tak jsem přešla jinam, krmila jsem tím asi 4 měsíce.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 07:20
- Nahlásit
Superpremiovka za slušnou cenu je Pro-pac dog(okolo 75 kč za kg pro malá plemena)a Bento-superpremiová řada(cena podobná),dále superpremiový Happy dog(pokud pes nemá převahu bílé-je v tom karoten a mořská řasa).
Firstmate a Belcando mi doma nežral ani jeden pes a dokonce i sousedův hladovec to nechal v misce,asi mám divné psy
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:01
- Nahlásit
Já nedám dopustit na Satisfaction!!!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:11
- Nahlásit
Ardi
Potřebovala bych pro ni proradit nějaký kvalitnější granulky přibližně ve stejné cenové kategorii (tak do 200Kč za 3kg).
A to Satisfacition jistě nejsou.
|
jerry
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:03
- Nahlásit
Arsiela: Zda sa za na teba marketing naozaj posobi. Takze co myslis preco vyrobca napr. Happy dog uvadza ze ma superpremiovu radu ked ich produkt Toscana ma toto zlozenie: Kukurica, jahňacia mäsová múčka, lososia múčka, ryža, hydinová mäsová múčka...
Podobne Bento Kronen ...
Dnes su vsetky krmiva superpremiove ultrapremiove a nova moda nastupuje pod nayvom holistic. Co nas este caka...
|