| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 08:52
- Nahlásit
Jumi
Jééé, vy se máte... my začneme od zítřka, teď kvůli těm mrazům jsme měli jen teorii...
Sára občas chůzi u nohy předvádí, pokud se teda nedáví na vodítku ve snaze se mi vytrhnout a vrhnout se na psy...
Jinak s aportem máme problém... Sára k němu nadšeně běží, ale pak si s ním hraje sama, snaha o to, aby mi ho donesla.... a ono nic...
Jo a včera jsme byly na prochajdě, chvilku jsem jí nechala puštěnou a lítala jak torpédo, pak ještě přeskočila lavičku (já ti nevím, ona je k neuhlídání...) a zase kulhala... Zabít je jí málo...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 22:35
- Nahlásit
Jandula
on mu aport normálně taky moc nejde, právě proto z toho mám takovou radost
Chůze u nohy nám jde obvykle velmi dobře a to i bez vodítka, ale to co v sobotu předváděl bylo natolik děsný, že mi paní cvičitelka půjčila stahovák, abych se s ním prý neudřela
My zas máme šílenej problém ze zajíceme, začli se sem děsně stahovat. Thorin je vždy musí prohnat. Když je prožene tak se na zavolání vrátí a vzorově předsedne, ale dřív néé. Dnes jsem se to snažila podchytit, když ho uviděl, chytla jsem stopovačku, omotala si ji kolem ruky a zařvala sedni a několikrát škubla. No pokrčil zadní a už skoro seděl, pak ale vyběhl.... Já letěla tak dva metry vzduchem a dopadla pěkně na bok na ten let - moc pěkná modřina. Příště se na to vykašlu, už fakt nevím co s tím!!!! A to si piš, že potom vždycky kulhá!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:14 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
pro všechny :
Prosím o pomoc, je to asi blbý, ale stejně. Mohl by mi tady někdo napsat rozměr ( třísel, bříška ) na hárací kalhotky pro fenku goldena?? Ne odpovědi typu "velikost 5", to mi bohužel nic neřekne. Budu dělat objednávku u známé, která vyrábí kynologické potřeby a ráda bych je objednala s tím, i když značně dopředu. Takže kdo bude ochotný pro mě obětovat asi 5 minut a oměřit fenku a ještě mi to semka písne,tak mu budu neskonale vděčná . A to samé s velikostí postroje. A ještě jeden dotaz, v kolika měsících se fenka asi začíná hárat? Někde jsem četla, že v 8,9 nebo tak nějak a jestli se nějak výrazně mění velikost těch kalhotek
( jestli nemám vzít jedny menší a jedny větší pro dospělou ).
Prosím spěchá to!!!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 09:08
- Nahlásit
To nikdo nemáte goldíka?
|