| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:02
- Nahlásit
Jandula
tak si to rozmysli ... co mas ty? labrouse nebo goldena? nemuzes byt v obou forech a tvarit se, jako ze jsi tam doma ...
vrahu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:03
- Nahlásit
Jirikovo
prvně... mám retrievera... takže spadám do obou kategorií a jak jsi viděl, tak mě holky z labroušů nevyhazujou (narozdíl od tebe)...
jsem vrah, přiznávám...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:05
- Nahlásit
Jandula
mas psa neidentifikovatelneho puvodu, protoze nema PP ... a ze je trochu podobny retrievrovi nic neznamena. nevyhazujou te jen proto, ze se boji tvych vrazednych sklonu ....
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:05
- Nahlásit
tak hokus pokus č.1[imgs]C:\Documents and Settings\recepcniGR2\Dokumenty\Obrázky[/imgs]
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:06
- Nahlásit
jindriska
Musíš to mít na netu...
Založ si galerii na cz-pes...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:06
- Nahlásit
jindriska
musi byt ta fotka nekde na netu ... treba nejdriv zaloz galerii tady na cz-pes a potom tam musis zkopirovat tu adresu, kde je fotka ulozena na netu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:07
- Nahlásit
Jirikovo
Ty si taky člověk neidentifikovatelného původu a nikdo ti nezakazuje chodit po ulici...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:08
- Nahlásit
Jandula
muj puvod je kristalove cisty. mam i neco jako PP - u lidi se tomu rika rodny list, vis??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:08
- Nahlásit
Jirikovo
byla sem první... heč, jsem lepší...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:09
- Nahlásit
Jirikovo
A píše se tam, matka i otec neznámý...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:10
- Nahlásit
tak nevím, fotku v galerii nemám, mám ji u sebe na disku a pod vlastnostmi jsem našla jen tuto adresu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:11
- Nahlásit
jindriska
na to, abys ji mohla vložit sem, jí musíš mít na internetu...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:11
- Nahlásit
děkuji, založím, pak se snad zadaří.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 17:09
- Nahlásit
budu teď mít asi blbej dotaz, ale potřebovala bych vědět velikost obojku na štěně goldíka a potom velikost kalhotek na hárání pro fenku, díky moc
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 17:35
- Nahlásit
ko4ka
ja myslim, ze obojek zjistis snadno. staci premerit obvod krku, neco malo pridat, aby vydrzel jak stendo poroste a je to ... a haraci kalhotky bud prodavaji na jednotlivy plemena nebo to vyzkouset ...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 17:45
- Nahlásit
Jirikovo
my už obojek právě máme, a myslím, že je to taková "univerzální" velikost a poroste s ním, tak uvidíme. Hárací kalhotky se daj právě koupit přes net, ale chtějí tam vědět obvod bříška, to samé i na postroje. Tak jsem si říkala, jestli má tady nějaký majitel goldena tu svojí feňuli oměřenou
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 18:00
- Nahlásit
ko4ka
to nevim. ja kupoval kalhotky tak, ze jsem to bricho zmeril, protoze se na ®onie nehodilo zadny konkretni plemeno a kalhotky pro RLDC se jeste specialne nevyrabi, protoze je to hooodne vzacna rasa
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 18:17
- Nahlásit
Jirikovo
nemáš fotečku toho unikátu? Ještě jsem ji neviděla a tolik se toho tady o ní píše....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:36
- Nahlásit
ko4ka
Já Sáře kupuju myslím trojky nebo čtyřky, ale ona je prťavá...
Spíš bych pro klasickou retrieveří fenku koupila až pětky, dají se pak utáhnout a je to lepší než menší (takhle jsem Sáře rozedřela tou trojkou třísla)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:04
- Nahlásit
ko4ka
ma tady uz cely dve galerie ... akorat uz jsou starsi, tak se to musi trochu prolistovat. ale ze jsi to ty, tak sem jednu vystavni fotecku pridam ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:06
- Nahlásit
Jirikovo
Tak na týhle fotce jsi fakt dokázel, že ronie má z labradora akorát tu barvu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:10
- Nahlásit
Jandula
ja jsem sem taky tu fotku nedaval kvuli labradorum, ale z uplne jineho duvodu. jestli sis nevsimla, o nase plemeno se rozmaha zajem a tak jsem vyslysel zadost a dal jsem sem fotku, jak ma ukazkovy RLDC vypadat. o labradorech tam nebylo ani slovo, tohle modni plemeno nam pomohlo jen trochu pri krizeni, tak si zadny zasluhy nepripisujte ...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 11:45
- Nahlásit
Jirikovo
to je krásnej bafík, fakt super. Krásná
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:11
- Nahlásit
ko4ka
jsem rad, ze aspon nekdo to oceni, na rozdil od tech rypalu z labradoriho fora jmenem ®onie dekuji
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:23
- Nahlásit
Jirikovo
to snad není pravda... tu už ses přesunul sem a balamutíš další nebožáky? souhlasím s Jandulou! jen ta barva je skoro jako LR
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:30
- Nahlásit
Eda
tak si precti, co jsem Jandule odpovedel. ja taky RLDC nevydavam za labradora ... toho jsme jen pouzili pri krizeni, aby vznikla ta nejdokonalejsi rasa, coz by vam melo delat radost, ze jsme si tu vasi rasu vubec vybrali ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
ok, tak dávám zpátečku... a už jsi byl na pokec u dalmatinů?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 15:19
- Nahlásit
Eda
dalmatini tady nemaji nijak rozsahlou diskuzi, tudiz budu radsi otravovat vas. urcite z toho mate vsichni velkou radost
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 20:27
- Nahlásit
Jirikovo
to neváhej a přispívej !!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 20:58
- Nahlásit
Ahojky,
tak jsme dnes byli na cvičáku speciálně pro retrívry u nás v Říčanech. Moc se nám tam líbilo. Thorin sice ze začátku dělal pěknou ostudu, tvářil se, že o chůzi u nohy nikdy neslyšel a neustále se snažil očuchávat okolní psy, ale pak si vzpoměl na své dobré vychování a úplně ukázkově(snad poprvé v životě) aportoval srnčí spár, až jsem se lekla, že mi ho někdo vyměnil!
Taky jsem mu pořídila polštář plněný špaldovými šlupkami a když jsme přišli, tak jsem ho na minutku strčila do mikrovlnky a pak pod Thordína, aby se pěkně prohřál.
|