| Autor |
Zpráva |
Endy
|
# Zasláno: 25 Led 2006 13:38
- Nahlásit
A my několik plechových,která nenosíme.Nechala jsem holkám udělat tagisky.Pokud by je chtěl někdo vrátit,přijde mi nejrozumější telefon na mě,než obvolávání úřadu,veta,plemenky nebo registru.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:39
- Nahlásit
Syska
Jasně Sylvi, já to mám všechno podrobně nastudovaný.
To všdycky vet nechápe moje dotazy.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:41
- Nahlásit
Endy
Přesně tak. I já kdybych našla nějakýho hafíka bych radši uvítala tel. na jeho majitele než adresu veta, u kterýho byl očkovaný na vzteklinu.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:41
- Nahlásit
suesie
No jo, ty jsi pejskař jak má být...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Naše Michelle má taky udělanou známku v rytectví, kde má svoje jméno, moje číslo na mobil a pak z druhé strany číslo registrace na obci, aby nemusela nosit další známku.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:03
- Nahlásit
fromeli
Mam to podobne. Po dohode na obecnim urade mame udelane tagisky - zepredu jmeno a mobil, zezadu to, co je na znamce z obecniho uradu (nazev obce a reg. cislo)...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Ahojky,
tak my jsme při očkování známku dostali, je na ní jméno veterináře, myslím i telefon a číslo té známky - veterinářka si čísla píše do sešitu, komu to vydala - my když známku ztratili, tak nám dala novou a zase si číslo zapsala.
Mám ovšem jiný problém. Známka mi na obojku nevadí, ale dost čato je psici měním, a nebaví mě je přendávat a taky, když je doma a nikam nejdeme, je volně na zahradě a tam lítá bez obojku - takže kdyby třeba někdo nechal otevřená vrátka a Berni utekla ven, je nám známka na obojku doma k ničemu ... ale zase jí nechci obojek nechávat na krku, přes léto trpívá na zapařeniny na krku, a taky se bojím, jak hopsá u plotu, aby nezůstala viset a neudusila se na něm ...
to s otevřenými vrátky se nám už bohužel jednou stalo, Berni naštěstí neutekla ... budu muset prohodit něco o zámcích na vrátka před zbytkem obyvatel jednoho našeho společného pozemku
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:04
- Nahlásit
Syska
No to je přeci jasný a to všechno jenom díky pejskařských fór
|
Endy
|
# Zasláno: 25 Led 2006 14:13
- Nahlásit
Osobně si myslím,že pokud dojde k pokousání psem,je vám známka k ničemu.Nikdo nebude volat k veterináři a ověřovat si to,ale bude chtít vidět očkovací průkaz,kde jsou o daném psu údaje a doložit od veta potvrzení o vyšetření psa několikrát po sobě.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 16:58
- Nahlásit
No, nas ma tri (hoci ich nosim na voditku ja, takze su zbytocne). Jednu s menom a telefonnym cislom, besnotovu lyssetku a potom este znamku od mesta.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 16:59
- Nahlásit
Endy
Znamka nie je k nicomu, ked dojde k pokusaniu sposobis obeti okamzitu ulavu, ze je ockovany, hoci to neskor budes musiet dolozit
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 19:01
- Nahlásit
Náš vet dává známky od Mobivacu. Je tam rok vakcinace a reklama na vakcínu. Má to pořád na krku ( tedy pes, ne veterinář )!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 19:08
- Nahlásit
u nas dostavame bohuzel za vzteklinu jen plastovy a ty ihned upadnou...
|