| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:43
- Nahlásit
Jelikož je venku -15 stupňů, tak chodíme na krátké procházky a jinak je ta moje prďola prospí.
|
Endy
|
# Zasláno: 22 Led 2006 16:50
- Nahlásit
Je to možné,že všude ti psi spí?Ti moji taky nic jiného nedělají.U babiček to chápu,ale i mlaďasku ten mráz tak zmohl,že si nechce vůbec hrát.
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:54
- Nahlásit
my mame -18stupnu, ted jsme prisli z venku jsme na kost
|
Angie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:07
- Nahlásit
spi placata 50cm ode me, kdyz slysi ze jim jabko, vzbudi se a pocka si decentne na ohryzek
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:38
- Nahlásit
Teď jsme se vrátily z prochajdy a je to snad ještě horší než odpodledne...Brrr. Teď mi malá drápe na nohu, ať si jdu s ní hrát, tak jednou rukou píšu a druhou se s ní tahám o ponožky.
|
iva
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:16
- Nahlásit
Blueheaven
Takže - já sedím u počítače, nohy mám opřené o boxerku, na klíně brabantíka, na boxině leží čivava a záda mi škrábe 8miměsíční pinčí slečna, která se hodlá též prosadit na klín. Jen jedna čivina má rozum a roztahuje se s páníčkem na gauči. Pesům zdar!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:20
- Nahlásit
hmm, tak zase spí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:58
- Nahlásit
Naše jezevčíková právě leží u mých nohou a kouká, jestli mi neupadne nějaký chips, kterýma se právě cpu
Jinak obvykle vyskočí na gauč a chrní. Mráz já taky docela zmáhá, za chvilku půjde s mužem na poslední venčení, předpokládám, že se bude tvářit, že něco jako obojek v životě neviděla a venčení v životě neslyšela
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:06
- Nahlásit
fromeli
To moje mi dneska odpoledne udělala to, že když viděla, jak se oblékám a volám ji s vodítkem v ruce, tak rychle utíkala na plínu, kde udělala loužičku a koukala stylem " KOukej,už nikam nemusíme, už jsem se vyčůrala!!!!". Ale stejně se venčení nevyhnula.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:14
- Nahlásit
Verca
šikovná
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:17
- Nahlásit
Tak to byla komedie, Michelle utekla páníkovi od dveří a skočila mi na klín a koukala, že jako nikam nejde. Musela jsem ji donést až ke dveřím, tam dostala vodidlo a než jsem stačila dosednout na židli, tak jsem je slyšela jak dupaj po schodech. prý udělala 3 kroky na trávník, co je u vchodu, vyčůrala a hrnula se dom
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:23
- Nahlásit
fromeli
Jo, šikovná a vyčůraná (to doslova) potvůrka!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Led 2006 09:39
- Nahlásit
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:51
- Nahlásit
já předpokládám, že právě teď něco takovýho:
|
evina
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 11:07
- Nahlásit
Naše potvůrka může do postele jen k dětem protože ho tam furt tahají.Pak si to patřičně vychutnává...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 14:00
- Nahlásit
Takhle to vypadalo u nás po probuzení a to je výraz na "jdeme ven!!!"....
|