Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / co dělá teď váš pejsek?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Blueheaven
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 20:41
- Nahlásit

Ahojky.
Co dělá zrovna teď váš pejsek když vy hrajete počítač?nenudí se?neberte to jako útok, jenom mě zajímá jestli třeba spí apodobně

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 20:56
- Nahlásit

plosssssssssssssím, berte to jako výzkum

Falco
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:08
- Nahlásit

Vždycky když si sednu k počítači, můj pes se přijde podívat, jestli to myslím vážně, nechá se podrbat a pak se uloží vždy na stejné místo asi metr za mými zády. Momentálně hlasitě chrápe.
Ale pozor, je to fligna. Jakmile se zvednu, že se jdu napít nebo něco, je ihned v pohotovosti, jestli se třeba nebude dávat něco dobrého. A když se vrátím ke stolu, da capo al fine ....

Kamca
Člen
- Nahlásit

Můj pejsa teď spal, ale manžel si zrovna rozdělal tyčinky, tak se pro jistotu vzbudil a dívá se, jestli mu náhodou něco neupadne

Terri
Člen
- Nahlásit

Hryže kost. ALe určitě by byl radši, kdybych mu čas strávený u PC věnovala jemu

redhead
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:09
- Nahlásit

múj chrápe na gauči

monika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:34
- Nahlásit

když jsem na počítači tak si lehne do postele a chrní.

evina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:34
- Nahlásit

můj taky chrápe...ono taky co dělat v tuto noční hodinu(navíc když je panička u PC)

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:35
- Nahlásit

Já nechápu jak to děláte, moc ráda bych měla pejsu tady u sebe v pokoji, ale když tu je, tak pořád něco vymýšlí, kouše, zkoumá...

evina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:46
- Nahlásit

Terri:já taky nepsala,že ho mám u sebemůj chrní v předsíni.Já jsem v dětském pokoji a tady vždy dětem skáče do postele(oni ho v tom ještě podporují),bere hračky,kouše šňůru od PC atd.Dnes jsem odstrojila stromeček a jelikož už je čistotný štěník má volný průchod i do obýváku.Jen se hrozím toho až začne kousat kabely,strhávat květináče,mordovat polštáře,rvát záclonu a jiné vylomeniny.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 22:00
- Nahlásit

evina
Nóo to je slovo jako u nás
Je v předsíňi (ale samozřejmě tam má světlo aby bobek netrpěl tmou ) beru ho i k sobě do "kanclu" ale tam prochází všechno co může, nejvíc se mu líbí kabely a tiskárna a scanner a to co je na oknech a hups mi na klín a když ležet tak s knížkou v hubě... v obýváku zase kouše peřiny nebo chodí a přemýšlí co stojí za podívání
ALe v té předsíni je naprosto klidný, opře se za dveře ve kterých jsem (místnost) a leží a občas kníkne nebo se s balonkem posadí a čeká...
Chtěla bych ho tady u sebe, ale copak to jde? Proto se ptám, jak to dělají jiní...

evina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 22:25
- Nahlásit

Terri:jiní nemají kníračeten tvůj hafan je toho mého asi klon(teda trochu menší).Taky je v předsíni naprostý klid.Akorát nemá takový přepych rozsvíceného světla.Ono je to snad lepší alespoň nevidí do čeho se pustit...já mu i pelech musím dávat v době kdy už usíná,jinak je všude molitan.Potřeboval by už nový,poněkud ho odrostl(má ho po malém knírovi).Ale copak mu ho můžu koupit?Vždyť by ho hned rozcupoval

Janysek
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 09:43 - Změnil/a: Janysek
- Nahlásit

Moje čubina leží 50 cm za mnou ve svém pelíšku,tvrdě spí,ale jak slyší dveře od lednice,okamžitě startuje.Pak nahodí výraz,jako že už strašně dlouho nežrala a čeká,kdy to zabere.

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 09:55
- Nahlásit

evina
Já mám proutěný s polštářem, ten mu ale překrývám ještě neroztrhatelným plédem Proutí už dostalo zabrat, ale drží. Jinak on si sám ani moc nehraje. Jsou to kníří potvory.
Zkus koupit proutěný pelech, byla jsem poučena, že psi rozkoušou vždycky jen pelech první, max. druhý

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 09:55
- Nahlásit

tak to jsme na tom stejně, ale mě vedčinou spí na leví ruce, tak nepíšu háčky

aren
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 11:26
- Nahlásit

Jeden pejsek leží za mnou v pelíšku, dva na lavici po mé pravé ruce, jeden většinou se mnou na židli, tak sedím jen na krajíčku. Ale když přijde čas jít ven, ti mladší se jdou postavit ke dvěřím a skuhrají.

Anonymní
# Zasláno: 21 Led 2006 11:36
- Nahlásit

mexa vždycky chrápe na křesle vedle stolu

grendel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 11:56
- Nahlásit

jujda ten poslední anonymní jsem já nepřihlášená

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 13:11
- Nahlásit

jj moje taky vždycky chrápe a nebo mě otrabuje s balonkama

andy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 13:38
- Nahlásit

Chrní na křesle a hrozně chrápe

niniel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 14:13
- Nahlásit

spi mi na nohou. a nebo mi hlavickou vrazi do ruky, abych se mu venovala

basty
# Zasláno: 21 Led 2006 17:10
- Nahlásit

Muj pesan většinou chrápe na gauči nebo leží u dveří a dělá že má hlad,a když mu dam žrádlo tak ho nechce a dělá si ze mě jenom srandu........

Markét
# Zasláno: 21 Led 2006 18:31
- Nahlásit

Markét
# Zasláno: 21 Led 2006 18:32
- Nahlásit

hankah
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 19:28
- Nahlásit

mne vlastně moji pesani donutili jít k PC, protože jeden spí na křesle, druhý na dvojkřesle a třetí na gauči, takže já nemám šanci si už v obýváku sednout, tak musím k počítači

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 20:01
- Nahlásit

My psice chrni ztahany po narocnem dni. Jedna na gauci, druha v posteli a treti u me...

benino
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 21:32
- Nahlásit

Moje fenka spinká jako každý večer venku v kotci a tak mam čisté svědomí,na počítač se dostávám až večer.

evina
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:27
- Nahlásit

Terri:to bych místo molitanu uklízela proutíPrckové měli proutěný koš a na hlodání se jim fakt náramně líbil.Teď mě i mrzí,že jsem ho vyhodila protože ten byl velký a velikostí by se nám teď hodilNo nic...pokud by nemusel na tu operaci,tak za ušetřené penízky bude nový pelíšek.V opačném případě bude muset skládat do pelíšku jen prdelku a hlavinu s fousama mít venku.Jo a teď zase chrní...to k tématu

Patrinka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 15:22
- Nahlásit

Spiká mi na nohou.Asi abych mu neutekla

kejta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 15:28
- Nahlásit

Právě rozžvejkaly klacek, který jsem jim neprozřetelně dovolila si vzít s sebou domů a teď jedi a pak si myslim, že jako obvykle sebou plácnou na gauč vedle počítače a budou chrápat.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání