Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Internetový obchod
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:59
- Nahlásit

dejavu
Právě že ceny tam vychází skoro stejně.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:38
- Nahlásit

Mek
Každý nechce se psem závodit a navíc ty suvenýry jsou dobré jako dárek.
Měla jsem na mysli něco jako tohle
http://www.dogdecor.com/index.html

Jitule
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 15:15
- Nahlásit

To jsou dobré nápady, ale obávám se, že u nás nejsou dodavatelé těchto věcí, když je nikdo nenabízí. Už mě ale napadl kontakt na ty deštníky a na jednu firmu, co dělá všechno možné z keramiky, takže by mohli něco vyrobit.

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 16:31
- Nahlásit

suesie
Please jaký internetový obchod je s rozvozem po Ostravě zdarma?

Azoracek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 19:30
- Nahlásit

Jitule
Kdyby jsi něco takového opravdu uskutečnila, byla by t osuper!!Já jsem z pardub kraje, konkrétně chrudimský okres a nakupuji jedině v kamenným, protože na i-net obchodech to kvuli poštovnému nemá cenu. Jsem sice ráda, že tu máma kamenný, takže bych stejně něco nakupovala i tam ( třeba podle srovnání cen ) ale kdyby to nevyšlo o mnoho dráž, určo bych si u vás něco vybrala
Jen do toho

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:04
- Nahlásit

tu Azoráček-záleží čím krmíš,já jsem si taky myslela,že v kamenným obchodě to vyjde levnějc.Ale teď jsem zjistila,že třeba některý kvalitní konzervy mě vyjdou levněji přes net i s poštovným.Takže jak co.Koukala jsem na ten odkaz suvenýrů a naprosto super,jenže tady se to asi sehnat nedá.Hezký hrnky měly napodzim v Brně na výstavě,koupila jsem jich tam několik,dají se mejt i v mičce a jsou nádherný.

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:10
- Nahlásit

Jitule
Jsem přímo z Pardubic,některé kamenné obchody jsou ochotni stálým zákazníkům krmivo vozit domů.Ale je jich málo.Pokud můžu mluvit za sebe-některá krmiva v Pardubicích v obchodech nejsou zastoupeny vůbec,nebo za vysokou cenu.To samé konzervy,kvalitní kosmetika,méně obvyklá a specielní vodítka,obojky.Trička,hrníčky a jiné suvenýry s tématikou psa nejsou v podstatě skoro vůbec,nebo omezena na minimum plemen.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:38
- Nahlásit

arsiela
No já krmím granulema...
co máš za pejsu? Neradila jsi mi náhodou někdy s Azorkem?

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:33
- Nahlásit

Terri
Je to www.labra.cz

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 22:34
- Nahlásit

Určitě jo,jak pokračujete?

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 07:54
- Nahlásit

Jitule
podívej, na netu jsou výrobci deštníků, určo s některým bude domluva, ukaž jim obrázek, jestli by to vyrobili.
http://www.google.com/search?hl=cs&q=v%C3%BDrobce+ de%C5%A1tn%C3%ADk%C5%AF&btnG=Hledat&lr=

Jitule
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:03
- Nahlásit

To jsi hodná,ale mě už taky někdo napadl, problém je,že takovýhle výrobce to budou chtít vyrábět po velkém množství nebo to bude velmi drahý.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 14:04
- Nahlásit

arsiela
No jisté problémy stále jsou, ale musím říct, že jsme na tom určo líp ;o)

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 15:34
- Nahlásit

suesie
Díky

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:50 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jitule
Ahoj, jak to vypadá s tím tvým obchodem, šla bys do toho? Já ráda nakupuju přes net a o něčem takovým už jsem taky přemýšlela. Pardubický kraj není až tak daleko, což to takhle skloubit i pro Vysočinu? Jen nevím, jak to zprovoznit, jak sehnat dodavatele a podobně... Třeba věci od Manmat by se jistě daly domluvit a já bych mohla zařídit například dodavání krmiv FirstMate a Belcando....
Ale pokud by šel někdo do toho semnou
Ozvi se mi, díky

jindriska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:19
- Nahlásit

fromeli
s Allpetem mi dochází trpělivost, ty jejich dodací lhůty a vůbec komunikace s nimi je dost zvláštní. Kde nakupuješ teď? A taky mají dopravu po Praze zdarma?

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:22
- Nahlásit

jindriska
nakupuju u Kučinky - Buddyho
Dopravu má po Praze zdarma od 800 Kč nebo pro stálé zákazníky.

www.mujobchod.atlas.cz/buddy

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání