| Autor |
Zpráva |
Jitule
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:02
- Nahlásit
Předem se moc omlouvám,doufám, že to nebude nikdo brát špatně! Takže - mám v plánu si otevřít internetový obchod - potřeby pro psi, krmivo, potřebnou literaturu, doplňky stravy a všechny možné jiné potřeby (na klíšťata,blechy apod.) Chtěla bych prodávat kvalitní věci i kvalitní krmiva. Např. Proplan, Proformance ..., mám v plánu mít rozvoz zboží po Pardubickém kraji, po domluvě i třeba někam jinam. Myslíte,že je to reálné? Nakupujete v internetových obchodech a co Vám v nabídce ještě chybí? Opravdu se omlouvám,nechci tím dělat nějakou reklamu, jen si zjišťuji, co je reálné.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:08
- Nahlásit
Jitule
Já v internetových obchodech sem tam nakupuji a jediné co mi fakt vadí je poštovné. Bydlím u Ostravy a tady máme jen jeden internetový obchod, ale ten zdarma rozváží jen po Ostravě, takže k nám ne. 100Kč navíc mi fakt přijde jako moc. Kdyby třeba obchody dali jako akci že nad 500Kč se poštovné platit nebude, to by bylo něco jinýho. To bych granule určitě už vždycky jen objednávala.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:13
- Nahlásit
suesie
Naprostý souhlas. Taky mi vadí poštovné a balné. Navíc, tuhle jsem nemohla sehnat jeden typ obojku, a když jsem koukla na net, tak ho měli a za super cenu, no jo, jenže když bych si přidala poštovné a balné, tak jsem se na to radši vykašlala!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:14
- Nahlásit
Mne velmi vadi neaktualnost ponuky, t.j. objednam a potom mi pride mail, ze nemaju na sklade, budeme viest znova o mesiac-dva. To mi fakt vadi. Cez internet zatial moc nenakupujem, ale som nutena nakupovat "nezvycajne" veci. Chystam sa na pravidelne kupovanie granuli cez internet, ked sa prestahujem, kedze moj sused, co ma obchod mi ich prestane vozit Ja tvojim zakaznikom asi nebudem, ale tieto poznamky sa ti zist mozu
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:14 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit
Jitule, musíš si zjistit konkurenci v místě. Příznám se, že jsem nad tímhle už také přemýšlela, ale kde se vzal tu se vzal, najednou si v našem regionu otevřeli obchod kousek vedle. Takže smůla. Dva už by tu byli moc. A myslím, že pro Pardubicko by jich víc také bylo už moc.
Pak musíš mít co nabídnout - tj, jak se píše výše, nemít rozvoz zdarma jen přímo po Pardubicích, ale i do blízkého okolí, popř. třeba jednou za 14 dní i do vzdálenějšího města.
A také si obejdi případné dodavatele a jejich podmínky. Protože, jak píše Pigie, když narazíš na nějakého blba, který má na všechno čas, zákazníci ti rychle zmizí. Já tenhle problém měla zrovna v kamenném obchodě. Díky tomu, že jsem musela na všechno čekat klidně několik týdnů, jsem tam přestala chodit, i když jsem tam měla poměrně velkou slevu.
Teď nakupuji na www.hafani.cz a nemůžu si stěžovat vůbec na nic.
Já třeba nakupuji pro psa už jenom na internetu, právě proto, že mám obchod "blízko" a dovezou mi to zdarma až domů a nemusím platit poštovné. Jinak objednávám jen věci, které jinde neseženu, třeba od Manmatu. tam prostě jinou možnost než zapletit poštovné nemám, když to zboží chci.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:15
- Nahlásit
Jitule
Ano, a je malo ponuky na hracky pre "slonich" psov! Velke lopticky, obojky a pod Nerentabilne, viem, je nas malo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:27
- Nahlásit
Jitule
Dulezite je, kam chces obchod profilovat, je vzdy dobre se poohlednout, jae tam mas vlastne zakazniky a ktere z nich chces oslovit v prvni linii.
Paklize to chces smerovat spise na cvicaky a jejich obyvatele, je dobre mit kontakt na vyrobce potreb pro figuranty a jinych veci, co pouzivaji k vycviku, kdyz to ma byt pro lovecke psy, tak stejny postup. Podle mne ma takovy obchod vetsi sanci, kdyz ma urcity ksicht a nabizi neco, co jinde az tak bezne nemaji. na tom se udelal treba baron nebo gappay
Pokud by obchod byl obecny, smerovane na mestske pejsky, tam majitele taky hledaji speciality, ktere jinde nemaji, jako napriklad toto:
Taky by bylo mozne se domluvit s nejakou svadlenou, ze by sila oblecky na zakazku z materialu v typech, ktere nikde jinde nemaji. Nebo muzes jit cestou nejnizsich cen, ale asi to zezacatku bude ztratove, protoze nez se dostanes do podvedomi, chvili to bude trvat, bude to narocne na reklamu ap.
Pokud budes delat zavozy, hodne dulezite je davat presne to, co si lidi objednaji a s neprochazejici zarucni lhutou za tyden, kdyz je to treba pytel obriho krmiva. Toto je nekdy problem levnych inetovych obchodu se zavozem, ktere nekdy mohou sklouznout az k aroganci, kdy dodavaji pozde, neco jineho a jeste ti reknou, ze co bys chtela, kdyz je to nejlevnesji a dovoz az domu, takze i tady je mezera.
Ja bych ovsem uvitala obchod, ktery na nasem trhu chybi, ktery by byl specializovan na prodej zdravotnicckych potreb pro psy, ktere aji nekdy v rukou veterinari a je to predrazene, pritom spotony na blechy, pleny pro inkontinenti psy a rada obecneho zdravotniho materialu by se podle mne dala volne prodavat.
Naprosto vynikajici by bylo, kdyby se vam podarilo sehnat kutila, ktery by vyrabel na zakazku psi invalidni voziky, to tu nikdo nedela a lidi to pak bastli doma vselijak nebo kupuji neuveritelne mastne voziky z Nemecka, to by byl unikatni tah podle mne.
Tady je návod na domácí výrobu takoveho voziku podle navrhu veterinare
http://www.pejsek.cz/texty/text850-r.php3
Taky mi schazi na trhu obchod s voditky vyrobenymi z autolana, ktere by nedrely v rukou. To, co jsem videla, se zatrhava v ruce, chce to ten hladky povlak te hedvabne nebo bavlnene sitky, co maji autolana na povrchu. Pouzivaji se v utulcich a ve vycvikovych stresicich pro vodici psy a moc si je tam pochvaluji a delaji si starosti, kde sezenou dalsi, az se tahle znici.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:35
- Nahlásit
Jéééé...ten deštník se mi líbí!!!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:46
- Nahlásit
Mně taky, ten deštník je naprosto skvělej.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:56
- Nahlásit
To by bylo dobrý, kdybych si tak vyšla po městě na procházku...to se dá koupit?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:58
- Nahlásit
nefer
No chtěla jsem se na hafani.cz kouknout ńa ceny nějakých krmiv a stránku nelze zobrazit
Já nakupuju přes Allpet a nestěžuju si. Po Praze rozvoz zdarma a ceny perfektní. Mám tam asi 5% slevu a je to i levnější, než ve velkoskladu
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 12:59
- Nahlásit
Syska
Sice by se na nás asi lidi dívali jako na blázny, ale já bych do toho klidně šla.
dejavu
Kde se to dá koupit?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:21
- Nahlásit
grrrrrrrrrrrrr Allpet
ještě, že je tu konkurence
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:23
- Nahlásit
suesie
Takovej buldoček pod deštníkem....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:31 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
děštník docela legrační !!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Mně osobně tady chybí obchod, kde by nabízeli něco jako suvenýry, dárkové předměty od určitých plemen. Když se člověk podívá na zahraniční stránky, tak tam toho mají, od sošek, misek, až po talíře, hodiny, trička atd. U nás se sežene max. tabulka na plot, a i ta s obtížema. Jedné známé kamarád udělal vykrajovátko na cukroví ve tvaru jejího plemene a jak jsme jí všechny záviděli a chtěly taky, ale nebylo...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Nevím proč, ale odpověďi se nedají přečíst.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:39
- Nahlásit
Syska
destnik jsem v zadnem kamennem ani inetovem obchode nevidela a jak je videt z vasich reakci, mel by uspech, takze ho Jitus muze zacit rovnou shanet
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:39
- Nahlásit
Já odpovědi přečíst můžu.....
Maya
Vykrajovátko ve tvaru mýho plemene..to bych chtěla taky!!!! To bych začala i péct...plnej plech perníkových Tessinek!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:40
- Nahlásit
dejavu
To bude spíš asi domácí výroba.....ale myslím si, že by se prodával. Já si nejsem jistá, jestli bych nakonec tu odvahu sebrala, to už by se se mnou manžel asi opravdu rozvedl..ale našlo by se určitě hodně lidí, kteří by si to pořídili...
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:41
- Nahlásit
mě hafani normálně fungují, ale pokud jsi pražský, těžko tě osloví.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:42
- Nahlásit
suesie
A taky pro Olu. Řeknu vám to z druhé strany.Stovka poštovného je velmi slušná cena. Poslat balík dobírkou je dneska kolem devadesáti korun a když si vezmete, že někdo musí ten balík nachystat, popřípadě zabalit, vyplnit všechny průvodky, udělat dodák......A toho člověka taky musí někdo zaplatit. Já dělám to, že se snažím objednávku sdružovat, třeba krmiva si nechat poslat víc( pes bude pravděpodobně žrát i příští měsíc) a vymyslet to tak ,aby se mi to vyplatilo.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Mayo když budeš s bafanem závodit tak ti tahle věci chybět nebudou a jinak deěstník je fakt super. Malá čubina když prší tak klopí uši a nechce se nikam ani hnout. Je to estétka
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:48
- Nahlásit
tady prodavaj ty destniky v zahranici
http://www.furlongspetsupply.com/dog_umbrellas.htm
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:50
- Nahlásit
tady maj jeste ten prusvitnej
http://www.gifts.com/search/product/Dog-Umbrella?i deaID=5304&prodID=47021&session=ok&category=69&pag e=
|
Jitule
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:50
- Nahlásit
Díky moc za typy,nechtěla bych se specializovat na cvičáky, spíš bych chtěla něco,co by oslovilo všechny lidi,kteří mají doma mazlíčky různých velikostí a mít v nabídce různé věci,které by nám pomohli (např. ty věci zdravotnické o těch jsem přemýšlela i o těch suvenýrech) Mám pesana a vím, kolik máme doma různých obojků, vodítek, misek apod.Tenhle nápad jsem dostala,když jsem si chtěla dovézt granule a nenašla jsem nic tak blízko,abych nemusela platit poštovné a dovezli mi to. Proto mám v plánu rozvoz nejen po Pardubicích,ale ráda bych objednávky skloubila tak, aby byl dovoz co nejdále a přitom nebyl ztrátový.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Lara
To jo, ale vem si, že v některých obchodech můžou mít pištovné při nákupu nad 700 zdarma a jinde je to ař třeba při nákupu nad 3000. To mi přijde dost divný.
Jinak já už jsem viděla v jednom internetovým obchodě trička s obrázkem různých plemen, ty taky nebyly špatný a měli tam snad skoro všechny plemena.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Jitule
kdyby ses rozhodla pro ty zdravotni veci, hlavne ten vozejk, tak napis, az to zprovoznis, budu te doporucovat, kdyz nekdo bude neco takoveho potrebovat
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:54
- Nahlásit
Jitule
To je jasný, ale myslím si, že jak tady bylo řečeno, třeba dovoz jednou za 14 dní - to by bylo super.
A ty suvenýry, to by podle mě mělo taky úspěch.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 13:54
- Nahlásit
suesie
zalezi, jakou maj na tom marzi, kdyz se jim postovne zaplatu uz pri zbozi za 700, tak proc by nedali zdarma postovne?
|