| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:04
- Nahlásit
Přítel žárlí - než jsem měla psa, tak jsem se nudila, on pořád něměl čas (nebydlíme spolu) a teď je to naopak, věčně jsem někde v trapu, a když za mnou přijede, tak ještě jdeme společně venčit. Špatně snáší, že už vybírám auto (na které ještě pár desítek let nebudu mít), aby se do něj vešlo dost psů. Že řešim kam na cvičák a v létě, když chtěl být se mnou, tak jel na výcvikový tábor.
Přitom má pesa rád, rád si s ním pohraje, podrbe ho, ale nerozumí mu.
Poslouchám, jak ho mám nevychovanýho a přitom básní o jezevčíkovi svýho strejdy, kterej pokousal snad celou rodinu a je schopnej utýct třeba na hodinu za zvěří.
Na druhou stranu je strašně hrdej, když pesa někdo pochválí, jako kdyby za něj mohl on.
Do budoucna plánuu další psy a pomalu se smiřuju s tím, že asi budu muset vyměnit přítele, protože tenhle by asi víc psů než jednoho prostě neskous
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:17
- Nahlásit
birma
To bude chtit lecbu sokem. Proste si dalsiho psa poridit bez diskuzi - a budto to pritel prekousne, nebo to holt nebyl "ten pravej"...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:20
- Nahlásit
wami
on to třeba i překousne, ale jak já bych přerkousla ty kecy....
že plánuju dalšího psa to ví a nemá mi do toho co mluvit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:25
- Nahlásit
birma
to chce vytrvat. Jestli za to ten chlap stoji, tak casem ho omrzi i ty kecy. Muj uz se jen sklebi a ja se mu jeste smeju a rikam, ze nejlepsi na tom je, ze si z toho vubec nic nedelam a ze stejne vim, ze me chce i s celou mou smeckou (zatim dva pesi, ale v planu jsou celkem 4)...
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 19:32
- Nahlásit
Když jsem ukázala manželovi knížku o boxerech,řekl nikdy.Avšak mé výborné přesvěčovací metody typu na každém místě kde manžel přetrvával delší dobu obrázek psa,...žě se v noci když je na služebce bojím atd a večerní předčítání vybraných pasáží z kyn.příručky ho skoro zlomily.A kyš mě jednou naštval a byl si vedom,že se provinil tak ani neceknul,když jsem si štěnuli pořídila. A co myslíte,miláček,pusinka,naše malá holčička.,Baruško,udělej pusince místo na sedačce at si může natáhnout tlapinky,Nebo si raději sedni jinam,nemáme tu s Amíkem místo
|
Bent
|
# Zasláno: 17 Led 2006 20:02
- Nahlásit
Závidím vám. Kde jsou volné, nezadané pejskařky s kladným vztahem k přírodě ? Mě na ulici vždycky nějaká sbalila právě přes psa. Ňuňu krásnej medvídek. Když se nakvartýrovala ke mě do bytu najednou jí vadilo, že pes má chlupy, že potřebuje venčit, že žere a stojí to peníze a tak všelijak podobně. Taky jsem dostal ultimatum - buď já nebo pes. Už se mi dneska po ní ani nestýská.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:03
- Nahlásit
Bent
a když jsem se tu nedávno chtěla provdat, tak ses neozval?
nezadaná nejsem, ale pro pejskaře se klidně nezadanou rychle stanu
|
Bent
|
# Zasláno: 17 Led 2006 20:06
- Nahlásit
birma
A kolik ti je ? Já už su dneska starej fotr. Padesátka se nezadržitelně blíží.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:08
- Nahlásit
Bent
tak to bys mě moh leda adoptovat
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:09
- Nahlásit
Bent
měla bych pro tebe kamarádku.pro psy by dýchala a pro nějakého supr mužského taky.zatím má jenom 10 dog,ale plánuje další
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:11
- Nahlásit
monika
díky - dala jsem to přečíst příteli a prohlásil, že asi nejsem nejhorší případ a že sou na tom některá i hůř
|
Bent
|
# Zasláno: 17 Led 2006 20:15
- Nahlásit
monika
Uf, deset dog to by už byl asi záhul i na mě. Já tak něco menšího co umí slejzat vršky a nevadí tomu sjíždění řek a zimní vandry se spaním na sněhu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 20:48
- Nahlásit
Bent
No, momentalne volna nejsem, ale taky by to bylo se mnou nic moc. Sjizdeni rek by asi zvladli, ale obavam se, ze ty bys nezvladal v jedne lodi ten spravnej pocet psu (viz vyse! )...
Ale k tomu slizani vrsku - jaktoze jeste nejsi dogtrekar?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 21:05
- Nahlásit
Koukám, že mám nějakýho hodnýho přítele
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 21:20
- Nahlásit
birma
Bent
no manžel taky zjistil, že jsem vlastně poklad a povolil druhou dogu.to je prý ale konečná
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 07:45
- Nahlásit
Psi jsou v podstatě moji, já zajišťuju kompletní péči, jejich blaho fyzické i psychické.
Ale plemeno a první čubu vybral manžel a dodnes je Salinka jeho miláčkem, který může vše a vše je již dopředu odpuštěno - i když mu sežrala celou nenačatou krabici Ferrero Rocher, co dostal k svátku...
Když jsem si pořizovala druhou čubu, tak měl řeči, že jeden pes by stačil... pak zas že proč furt lítám po výstavách a zkouškách.. ale tak ňák si zvykl a po letech pochopil, že tohle hobby mě asi nepustí. Takže asi jako u Oly občas doma hudrování ("pro samý psy ani není kam šlápnout..") ale jen zajdu za dveře, slyším slaďounký zpěvavý hlásek: Holky, poďte sem, já vám něco dáááám..."
|
evina
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:14
- Nahlásit
Ketrin:jóóó,to znám...jak tam nejsem je jiný člověk.Já taky jednou když hudroval,tak říkám "dobře,tak ho dáme pryč"(což bych samozřejmě neudělala)a on na to "to bys přeci neudělala,když už tu je..."
|
haha
|
# Zasláno: 18 Led 2006 22:55
- Nahlásit
u nás jsou psi naše miminka máme rádi všechny jsou jako naše děti
|
Bent
|
# Zasláno: 19 Led 2006 10:18
- Nahlásit
wami
Když já nemám rád organizované akce a časové limity. Já prostě sednu na vlak, někam zajedu a pak už jen neorganizovaně jdu a kochám se přírodou. Nebo s př8teli naložíme lodě a psy a jedem na řeku. Pěkně v klídku, holt už nám padesátka pomalu funí na hrb.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:20
- Nahlásit
Bent
Konečně někdo starší než já.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:35
- Nahlásit
Ketrin
A co bude ještě manžílek říkat, až budou štěňátka? Takových deset kuliček, to pak nebude pro psy kam šlápnout...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Jandula
vis jak to dela standardni chlap?? kdyz pro nej neni doma misto, v hospode je vzdycky mista dost
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:44
- Nahlásit
Bent
Jo, tak to taky chapu... Pro me je fajn, ze dogtrekari jsou parta super lidi, se kteryma mi je dobre...
A co se tyka veku - to neukecas. Milda Slamenik, co miva lepsi casy, nez leckteri mladici a vlastne skoro pokazde vyhrava svou kategorii, ma 68 let...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:50
- Nahlásit
Jandula
Jak říkám, už si zvykl - už to vzdal Prvním štěňatům říkal Teroristi z Al-Kakajdy, ale teď se kupodivu docela těší! Plánuje, jak vylepší štěněčí domeček (to podporuji) a taky mi chce mluvit do výběru jmen (to odmítám, protože vymýšlí blbosti)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:53
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je super... Teroristi je docela dobrý oslovení, nevím, co se ti na něm nelíbí...
Budete vybírat jména od B?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:56
- Nahlásit
Jandula
Jo, od B. On chce, aby se jeden pejsek jmenoval Budvar.
Kontrolní otázka: odkud pochází manžel Ketrin?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:57
- Nahlásit
Ketrin
Že by plzeň?
No třeba by ho mohly napadnout i jiná jména... a mohlo by to být ještě horší...
Jak že to máte? Budvar ze ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:58
- Nahlásit
Ketrin
Bude barak brzo bez budvaru? Budejovicky budvar budeje bezne blekotani.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:59
- Nahlásit
Jandula
jedine co te omlouva je fakt, ze pivo nepijes .... kdyby byl manzel z plzne, musel by pockat na vrh od G, aby se dockal doma Gambrinusu ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:59
- Nahlásit
|