Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Přítel (manžel) X pes
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:56
- Nahlásit

Jaký mají vztah? Žárlí na sebe navzájem? Je váš přítel (manžel) ze psa tak nadšený jako vy, nebo by ho mít nemusel?

Usanda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:00
- Nahlásit

přítel žárlí na psa - že se s ním prý moc muchlám.A když ležíme s přítelem v posteli,tak zase žárlí pes a hned musí za náma a nejlépe si lehnout mezi nás.
Ale jinak se mají rádi, nezlobí se.

viky
# Zasláno: 17 Led 2006 11:00
- Nahlásit

suesie
no u nas je to spis tak, ze se o psa hadame. Ja jsem sobec ( tvrdi pritel ), protoze mam dva psy ( ze jsem si starocha porizovala davno pred tim nez pritele, to uz ho nezajima ). Takze ted se u nas uvazuje jeste o pesanovi, ktery bude jen a jen jeho a do vycviku mu nesmim kecat.

janina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:01
- Nahlásit

Zpočátku je nechtěl, teď je miluje minimálně stejně jako já a navíc je rozmazluje!!!

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:07
- Nahlásit

Můj muž po přemlouvání souhlasil, tedy spíš jednou zapomněl dost razantně nesouhlasit, já to vzala jako tichý souhlas a hned byla špageta doma.
Má jí rád, nevadí mu v posteli, mucká se s ní, ona je totiž neodolatelná.
Ovšem pochybuju, že by si psa pořídil sám od sebe. Ne že by je neměl rád, ale je to pro něj starost a musí se na psa brát ohled.

bord
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:08
- Nahlásit

suesie
Hafana jsme si pořídili společně (takže to bylo chtěné dítě),
jinak je vše v pohodě,akorát chlapa hůř odtrhávám od PC když má jít výjmečně venčit.No a žárlil snad jen v začátcích,kdy jsme od chovatelky dostali doporučení,ať pejskovi masíruju několikrát denně varlata,aby měl obě kuličky tam, kde mají být.
Tak to jednou s povzdechem utrousil něco v tom smyslu,že příště se musí narodit jako pes..

ola
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:09
- Nahlásit

U nás to funguje asi tak :
V mojí přítomnosti - manžel na psa :"Ty potvoro, kdo mi ožral jazyk od botasek, no počkej...!" a v mojí nepřítomnosti (neviditelnosti ) manžel kocajíc : "To je ale klásná plinceznička, vona je vykoupaná, no to je můj vykoupánek...!"

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:17
- Nahlásit

Jsem upřímně pobavena, když vidím, jak můj přítel zatíná zuby při mazlení stejně jako já a v poslední době mě docela předčil v šišlání. A posledním vystřelkem je jeho potřeba políbit psa na plyšová místa na hlavě mezi ušima, což nikdy před tím nedělal. Stačilo mu hladit a plácat a oplácávat.

handula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:21
- Nahlásit

U nás já jsem ten žárlivec...
pro psa je Martin svátost, na kterou dokáže koukat s obdivem hodiny. Mě miluje taky,ale pro něj je přirozenou autoritou a kamarádem zároveň. Nepořizovali jsme si ho spolu, pes byl můj, zezačátku jsem měla strach, jak se snesou, nesměl do postele...atd., trvalo to tak týden - ani ne - a poté pes mohl vše a dodnes může. Dokonce ani kouslá matka teď o víkendu jejich vztah nenabořil a to jsem měla z toho fakt strach.

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:28
- Nahlásit

No u nás to bylo kuli psům ze začátku manželství na rozvod.Manžel zuřil,že mám velký psy v bytě,že štěkaj jsou z nich chlupy a podobně.Jediné co mi nevyčítal bylo to,že jsem na cvičáku a věčně na výstavách.Pak mi stará fenka umřela a pořídila jsem si štěně ovčáka,to už celkem toleroval.Zlom nastal,když jsem si vzala od kámošky před 4 rokama papillona.Zamiloval si tohle plemeno a výsledkem je ,že díky němu mám papillony už tři a teď si chce ještě nechat z vrhu pejska s tím,že bude jenom jehoObčas to teď už přehání,protože má o hafušky ještě větší strach než já.Když teď fenka rodila tak volal z práce po 20 minutách jak to vypadá.U štěňat sedí furt a má je zmapovaný snad líp než já.Ochotně jezdí na veterinu a luxuje po kuchyni chlupy,když nestíhám.Takže obrat napostý,aneb co dokáže papillon

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:28
- Nahlásit

handula
Tvůj pes kousnul tchýni??? Hele půjčila bys mi ho na pár dní?

pigie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:33
- Nahlásit

No, u nas psa priatel mat nemusel a nechcel. Teraz vsak sa s nim deli o stravu, o postel a hlavne na neho sisla a hra sa s nim, pusta mu vodu, ked je smadny, prasi mu deky, ked su spinave, chodi s nim na prechadzky. Jedine, co nikdy nerobil, ze ho nikdy necesal Ale ako sam tvrdi, bez neho by sa uplne v pohode zaobisiel a tesi sa, kedy nas oboch opusti, lebo my dvaja si nadherne vystacime aj sami

monika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:36
- Nahlásit

já ho chci taky

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:41
- Nahlásit

celá rodina mého přítele se psů panicky bojí, takže první setkání bylo poněkud bouřlivé!!!Pes byl v největší pubertě takže se snažil přítele vítat skákáním a přítel na něj řval ať vypadne! No pět let je fuč a jsou z nich kámoši, přítel se stal pejskařem natolik, že když ho napadl nedávno nečekáně vlčák tak ho chytil a praštil s ním o zem.Thorina má rád ale někdy ho štve. Někdy mi řekne, že psy vlastně nemá rád a jindy, že se mu po Thorinkovi stýská. Když jsme dali Thorina na operaci, tak to obrečel. Teď v únoru se konečně sestěhujem, tak uvidíme jak to bude fungovat!?

Lea
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:43
- Nahlásit

Můj přítel se k fenám chová přehlíživě až chladně. A co ony? Koukají na něj jak na Pánaboha, tetelí se blahem, když je milostivě poplácá po hlavě. Jsme degradována na venčiče a krmiče

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:44
- Nahlásit

Pořizovali jsme si "netopýrka" s manželem společně, takže u nás se taky jednalo o chtěné "čtyřnohé dítě". Změna nastala jenom v tom, že teď, po příchodu manžela z práce, se radostně nevrhá na mě, ale rovnou padne na všechny čtyři a dobrých deset minut se oba válejí po zemi a je z toho plno křiku, štěkotu a olizování. Pak teprve přijdu na řadu já a je mi dopřána i pusa na přivítanou....

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:47
- Nahlásit

U nás je nevýhoda, že pes je pes přítel se rozplývá nad vším co je ženského pohlaví a fenka s růžovým čumákem.....To by se snad zbláznil! Ale zakazuje mi ji pořídit, že by na ni přece nemohl ani zvýšit hlas a byla by pak děsně rozmazlená....

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:48
- Nahlásit

No u nás je to přítel, kdo žárlí. Když jsem si hafu pořídila, tak jsem se jí plně věnovala a přítelovi vadilo, že si už tak nevšímám jeho, že mám výplň mého dne. Neslyšel za tu dobu, co ji máme, slovo nuda. Teď zas slyší: "jéžiš já jsem utahaná, jdu spát...." a to se mu taky nelíbí. Kdysi trávil hodně času u pc a já se nudila a když jsem si pořídila pejska, tak ho najednou přestalo pc bavit a doprošuje se moji pozornosti. Ale hafa nežárlí a přítel jí miluje nade vše. Když se s námi loučí, tak říká: "ahoj lásko, ahoj Verčo...". Takže asi tak.

handula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:49
- Nahlásit

Nikita

přečti si diskusi Pátek třináctýho, tam je vše....-))

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:50
- Nahlásit

Syska
Tak takhle to vypadá i u nás, když se přítel vrátí. Občas i tu pusu mi dá...když si o ní řeknu. Jinak zapomene v té radosti.

Břetislava
# Zasláno: 17 Led 2006 11:59
- Nahlásit

Před tím, než jsme si pořídili psa, přítel psa nikdy neměl a tak ani nevěděl, co to obnáší. Jednou mi řekl: jestli tomu psovi budeš dávat pusinky, tak já ti pusu už nikdy nedám.
Zpočátku psíkem moc nadšený nebyl, hlavně po kompletní devastaci jeho bytu naším labroušem, ale všechno chtělo čas. Teď psíka miluje, mazlí se s ním, dává mu pusinky!!, nechá se oblizovat, když nemůžu na procházku já, jde sám ... prostě k nepoznání. Je horší jak ženská ... když vidí jinýho labradora, hned mi říká: ale náš Kuba je hezčí, nemá to a to ...Nadruhou stranu na psa žárlí, že mu pořád vyvařuju nějaký dobroty a on musí večeřet rohlíky nebo že jsem z něho kompletně po....
A jak už tady bylo zmíněno. Sám od sebe by si psa nepořídil, nedokázal by se kvůli němu tak omezovat a taky moje dlouhé každodenní vycházky by byly pro něj utrpením.

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:44
- Nahlásit

Lea
konečně jsem našla zpřízěnou duši v tomto bodě!!!! venčič a krmič, to jsem já!!!! ale modla, ke které je třeba vzhlížet, to je páníček... nodobře, někdy mě ještě vezme na milost jako velkou živou hračku...

monika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:03
- Nahlásit

No u nás to bylo dost divoké.I když jsme s manželem v podstatě se psy vyrůstali oba (já NO,kolie,knírač - manžel srnčí pinče) tak jsem to byla já, kdo chtěl psa.Manžel odolával a já vždycky říkám, že to u nás kokřice měla jako v boxu na tři kola.Pak ji už manžel rozmazloval a byla v podstatě jeho.Pak jsme si koupili barák a já chtěla svoji vysněnou dogu.Tam to trvalo tři roky, než jsem ho ukecala.Teď ji různě přede mnou nadává, dělá že ji nemá rád,ale když ho nevidím,tak se s ní muckuje a hraje si s ní.Nejlepší je, když k nám někdo příjde a začne ji obdivovat, tak to je najednou jeho pes a jeho láska.Je na ni pyšný a v podstatě ji miluje.Stavěl kotec a já to měla vymyšlené jednoduše,ale on najednou začal vymýšlet různé zlepšováky aby tam chudinka nestrádala a aby to měla hezké.Nevenčí ji a ani nevychovává,ale miluje je obě.

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:30
- Nahlásit

teda holky já chci taky půjčit na kousnutí ale nejlípe na sežrání tchýně to by byl život bez ní co. JInek máte krásné příběhy

hankah
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:32
- Nahlásit

Jak to tady čtu, tak je to u nás podobně.Dříve manžel přišel domů, pěkně mě přivítal, zeptal se co nového, jak jsem se měla. A nyní než se přivítá se třema hafíkama, tak uplyne půl hodiny a to už je vlastně dlouho doma, tak co by mne vítal.

evina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:47
- Nahlásit

arsiela:to máš teda super...u nás byl začátek podobný.Moje předchozí psy naprosto ignoroval a oni jeho.Patrně to bylo tím,že je poznal až jako starší.Teď na mlaďocha nadává jak líná ale u svojí matky ho předhazuje jako příklad(ona má nevychovaného debila).Když má náladu,tak si s ním povídá,což je u něj neuvěřitelné!Dokonce ani už nic neříká když mě pes olízne obličej.Také totiž tvrdil,že mi pak pusu nedá.Tak si dělám legraci a schválně ho upozorňuju předem,že pes byl s pusou rychlejší.Manžel už na to jen říká,že to snad přežije.

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 16:37
- Nahlásit

U nás je to jak kdy, dřív psice víc poslouchala přítele, jenže jak jsem s ní začla něco dělat, tak se víc fixovala na mě a víc mě poslouchá, taky jsem musela udělat "pořádek" v tom, že když chci něco po fěňuli já, tak on nesmí už nic říkat, aby brala jako autoritu mě... Dopadlo to teď tak, že přítel by chtěl psa, se kterým by mohl dělat agilty a canicross, jenže já bych chtěla ke svojí feňuli taky ještě jednoho hafana "na všechno", tak uvidime, jak to dopadne

Protože přítel prohlásil, že 3 psy doma nikdy nebudou Tak abych si pohla, když spolu ještě nebydlíme

wami
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 17:07
- Nahlásit

U nas to bylo napul v pohode a napul drama...
Kdyz jsme se seznamovali, byl moc rad, ze "mam rada psy a prirodu". Ale opet zafungovalo tvrzeni "Davejte si pozor, co si prejete, mohlo by se vam to vyplnit!"

To chudak jeste netusil, ze me pejskarina bavi moc. A ze ze zajmu o prirodu a vandry se stane dogtrekarska zavislost (takze spolecnych vandru zas tak moc neni ). Ze kdyz me poprve ukecal, at si stoupnu na bezky, zmizela jsem mu v dali (zaprahla jsem si psa ). Musim ale rict, ze je super v tom, ze ma moc rad i Denyska - a to uz spolu meli nekolik konfliktu, pri kterych mu muj zubatec ukazoval meze... Ale zas to pak dali nejak dohromady, takze ted muj pritul pro starsiho psa funguje jako "drbadlo": Deny prijde, tlapou si ho zapne a necha se drbat...

Horsi to bylo s mladsim, se stenetem. Meli jsme v te dobe jeste navic nejake problemy a malem jsem se od nej odstehovala... Proste v tu chvili bylo jasne, ze druhy pes v byte bude i kdyby pritul nebyl. No nakonec tam bydlim dal a s mladochem jsou jedna ruka. Nevychovava, ale vencit chodi, kdyz neco Lumpa naucim, pritul se s tim vsude chlubi...

A ma to pokracovani - v planu je jeste jeden velky pes a kde je jich tolik, vleze se i malinkej utulkar. Pritul se ksichti, ksichti, ale uz vi, ze mu to nepomuze... Jeste chvilku to pravda trvat bude, ted si dalsiho psa proste z casovych duvodu nemuzu dovolit, ale... No, a nejlepsi je, ze pres vsechno ksichteni uz vymysli, jake si koupime auto, aby se nam tam ta smecka vlezla, jak zorganizovat barak, aby to bylo i pro psy, atp.!

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 17:15
- Nahlásit

Ano, i u nás UŽ může pejsa do obýváku, semo tamo do postele, UŽ i do kuchyně, UŽ vlastně nebude bydlet ani venku ani v kotci ani ve sklepě, UŽ není ani tak strašné když mě olíže a UŽ sem tam může dát pusinu i pánečkovi. UŽ ho jdeme někteří i sami vyvenčit a pohrajem si s ním. A UŽ s námi samozřejmě pojede na dovolenou a kde že bude spát kde že???
A UŽ bychom ho nevyměnili za nic na světě!
(A to mi naprosto stačí , nooo ještě bych popravdě uvítala více společných manželo/mých/psích aktivit )

aren
# Zasláno: 17 Led 2006 17:18
- Nahlásit

Tak ten můj poslední kandidát na přítele mi dal jasně najevo "buď pes, nebo já". Od té doby se nám s pejskem daří dobře...

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání