Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / vetamix...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Sendy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:35
- Nahlásit

Právě jsem zjistila tuto skutečnost. Nevím, zda se zbožím (na požádání) dodají i ceník výrobků, ale stránky asi brzy zmizí. Zatím tam nabídka i ceník je.

Anonymní
# Zasláno: 18 Led 2006 18:53
- Nahlásit

Pastelka: rybí pilniny jste už měli? já jsem je objednala, ale je to taková kaše z ryb, jak to zpracováváte? to snad ani uvařit nejde, takže syrové?

joli
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Taky by mě zajímalo co s těma pilinama......

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 15:11
- Nahlásit

joli
Rybi piliny beru, vzdycky jen necham rozmrazit, vodu z nich sleju a dodavam do davky krmeni - vzdycky tak dve hrste... Varit je nema smysl, zadny kosti tam nejsou a syrovy pejskum chutnaji, az se jim delaj boule za usima. Jen jsou ty piliny dost smradlavy, takze uzavrit do neprodysne nadoby, jinak se smradu nezbavite a budete mit doma jak v rybarne!

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:09
- Nahlásit

Fifi
já chci piliny také vyzkoušet, beru zatím ty ryby a ty jsou super.
Jinak volala jsem konečně na Vetamix, paní velmi ochotná a Liberec prý zavážejí každé pondělí! A přivezou mi i míň jak 50kg bez účtování dopravy, jen mi to nepovezou k baráku, ale musím se s řidičem domluvit a chytit ho na trase. Tak mám radost

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:17
- Nahlásit

Nikita
Tak super! Koukala jsem dneska na vousatici, uz je ji kousek! A piliny vyzkousej, ale fakt bacha na ten smrad!

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:18
- Nahlásit

Já vzala piliny a smrděj i zmrazenétak jsem zvědavá až rozmrznouale pejsové si mlasknou.

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:28
- Nahlásit

Fifi: Jo jo, Xeňátko nám roste každý den, už je to skoro velký pes, ale jinak je pořád miminko
Pán co zatím kupuji Vetamix v jeho krámě, tak říkal, že piliny nebere, že mu smrděl celej mrazák. Tak to chce asi kilo na zkoušku, co hnedka skrmím, ale nebrat toho moc do zásoby, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:32
- Nahlásit

Nikita
Prodavaj to v 1,5 kg baleni. Mrazak smrdel - ale je psi.... Jinak ja jim vezmu tak 2 pytliky na mesic, jen pro chut a vitaminky, jeden necham hned rozmrznout a druhej zaizoluju do x pytliku a ted uz je to s tim smradem v mrazaku lepsi...
ati
Az rozmrznou, budes se divit!

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:44
- Nahlásit

Fifi
Já právěže nemám vyloženě psí mražák, takže tam musím nacpat i naše jídlo a nemůže mi to smrdět rybinou. Ale ony to holky nemusí mít denně, já to budu brát po jednom balení, které hnedka nechám povolit.
Jo a jinak Vetamix v Lbc prý opravdu žádné chovatele nezaváží, vše jen obchody. Tak proto jsem na netu nikoho z Lbc nesehnala, abychom se rozdělili...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 17:54
- Nahlásit

Nikita
Ja vim, mas par suplicku.. Se divim, ze si zadny pejskar z LBC nenechal jeste maso dovezt, vyjde to levneji... A ty piliny - fakt uvidis (a ucitis!), ja to s nima taky neprehanim, uvidis, co na to muzskej.. Ale erdelka se po nich muze utlouct, a popelnice sezerou vsechno...

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 18:33
- Nahlásit

Fifi
Mužskej držkuje i na dršťky...
Ale já ho kdyžtak utluču, to se neboj!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání