| Autor |
Zpráva |
Sendy
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 17:35
- Nahlásit
Právě jsem zjistila tuto skutečnost. Nevím, zda se zbožím (na požádání) dodají i ceník výrobků, ale stránky asi brzy zmizí. Zatím tam nabídka i ceník je.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 18:53
- Nahlásit
Pastelka: rybí pilniny jste už měli? já jsem je objednala, ale je to taková kaše z ryb, jak to zpracováváte? to snad ani uvařit nejde, takže syrové?
|
joli
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 14:48
- Nahlásit
Taky by mě zajímalo co s těma pilinama......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 15:11
- Nahlásit
joli
Rybi piliny beru, vzdycky jen necham rozmrazit, vodu z nich sleju a dodavam do davky krmeni - vzdycky tak dve hrste... Varit je nema smysl, zadny kosti tam nejsou a syrovy pejskum chutnaji, az se jim delaj boule za usima. Jen jsou ty piliny dost smradlavy, takze uzavrit do neprodysne nadoby, jinak se smradu nezbavite a budete mit doma jak v rybarne!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:09
- Nahlásit
Fifi
já chci piliny také vyzkoušet, beru zatím ty ryby a ty jsou super.
Jinak volala jsem konečně na Vetamix, paní velmi ochotná a Liberec prý zavážejí každé pondělí! A přivezou mi i míň jak 50kg bez účtování dopravy, jen mi to nepovezou k baráku, ale musím se s řidičem domluvit a chytit ho na trase. Tak mám radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:17
- Nahlásit
Nikita
Tak super! Koukala jsem dneska na vousatici, uz je ji kousek! A piliny vyzkousej, ale fakt bacha na ten smrad!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:18
- Nahlásit
Já vzala piliny a smrděj i zmrazené tak jsem zvědavá až rozmrznou ale pejsové si mlasknou.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:28
- Nahlásit
Fifi: Jo jo, Xeňátko nám roste každý den, už je to skoro velký pes, ale jinak je pořád miminko
Pán co zatím kupuji Vetamix v jeho krámě, tak říkal, že piliny nebere, že mu smrděl celej mrazák. Tak to chce asi kilo na zkoušku, co hnedka skrmím, ale nebrat toho moc do zásoby, co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:32
- Nahlásit
Nikita
Prodavaj to v 1,5 kg baleni. Mrazak smrdel - ale je psi.... Jinak ja jim vezmu tak 2 pytliky na mesic, jen pro chut a vitaminky, jeden necham hned rozmrznout a druhej zaizoluju do x pytliku a ted uz je to s tim smradem v mrazaku lepsi...
ati
Az rozmrznou, budes se divit!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:44
- Nahlásit
Fifi
Já právěže nemám vyloženě psí mražák, takže tam musím nacpat i naše jídlo a nemůže mi to smrdět rybinou. Ale ony to holky nemusí mít denně, já to budu brát po jednom balení, které hnedka nechám povolit.
Jo a jinak Vetamix v Lbc prý opravdu žádné chovatele nezaváží, vše jen obchody. Tak proto jsem na netu nikoho z Lbc nesehnala, abychom se rozdělili...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:54
- Nahlásit
Nikita
Ja vim, mas par suplicku.. Se divim, ze si zadny pejskar z LBC nenechal jeste maso dovezt, vyjde to levneji... A ty piliny - fakt uvidis (a ucitis!), ja to s nima taky neprehanim, uvidis, co na to muzskej.. Ale erdelka se po nich muze utlouct, a popelnice sezerou vsechno...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 18:33
- Nahlásit
Fifi
Mužskej držkuje i na dršťky...
Ale já ho kdyžtak utluču, to se neboj!
|