| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:40
- Nahlásit
Víte někdo jistě, že maso od Vetamixu se může konzumovat syrové? Na jejich www stránkách o tom přemražení nic není a ta paní na telefonu " není moc informovaná"...........
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:48
- Nahlásit
No ja to docela dlouho mrazim i doma krmim stim uz pres pul roku a nemam jediny problem. Odebiram cca 250-300kg mesicne.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:02
- Nahlásit
obecně platí a to pro lidi - pokud kvalitní zdravé hovězí nakrájíš na plátky cca 1,5 cm, zamrazíš na 6 týdnů, můžeš bez obav konzumovat i syrové ( třeba na tatarák). Tak proč by to nešlo pro pesany? Neplatí u vepřového a drůbeže. Ale kdo by chtěl dneska baštit syrové kuře...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:05
- Nahlásit
Lara
no Harryk by si syrové kuře rád dal !!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:45
- Nahlásit
Já maso stejně pak mám v mrazáku,tak myslím,že syrové není problém.
Tchoři,to si skládáte 300kg sami,nebo Vám chlap z Vetemixu pomáhá?
Právě před chvilkou mi záváželi 90kg a koukali jak makám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
Erin
mě to vždycky vytahal sám a to beru tak do 40 kil...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
No nekdy trochu pomuzou zvlast kdyz nejsem doma ja a taha to Sali.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:01
- Nahlásit
Tchor
No, jsem zvyklá makat,ale gentlemani to teda nebyli
Zaváží Vám který den?
Jinak ale to maso za to stojí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:05
- Nahlásit
Hele lidi a opravdu zavážej po celý republice, jak udávaj na svejch stránkách???
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:06
- Nahlásit
Erin
Jezdej kolem nas kazdej ctvrtek ale objednavame tak jednou za 3 tejdny po 200-250kg
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:10
- Nahlásit
k nám jezděj ve středu - zatim makali pokaždý
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:19 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
já se ptala, jestli to naváží i k nám,psala jsem maila,ale ani mi neodepsali.Jste tady někdo z okolí Frýdku-Místku komu to navážejí?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:26
- Nahlásit
monika
Chce to telefonovat oni pres net nejak nekomunikujou.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:40
- Nahlásit
monika
mail jim moc neříká,ale volala jsem tam a jsou velice ochotní.
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 18:11
- Nahlásit
Pár lidiček si k nám chodí kupovat maso pro sebe, třeba kuřata, ryby a hovězí, nijak se tím netají a dokonce jsou velmi živi a zdrávi Taky bych strachy nedělala, někdy mám dokonce pocit, že po tom mase kontroly jezděj víc než po lidskym, teda pro lidskou spotřebu samozřejmě
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 19:18
- Nahlásit
Ahojte, beru taky od Vetamixu, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte pesanovi i syrové kuřecí(maso, krky,žaludky apod.)?? Nebo jenom hovězí? Díky, Jana L.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 19:30
- Nahlásit
Ja od vetamixu kupuju bud ciste hovezi "tlacenku" nebo hovezi +drubezi "tlacenku" oboji davam syrovy obcas dostanou kureci kostry kupovany v normalni masne taky syrovy.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 20:02
- Nahlásit
My bereme od Vetamixu hovězí, hovězí hruboml., tlačenku, kuřecí s mrkví a z "lidskýho krámu"-kuřecí krky, žaludky,skelety. Dávala jsem jí všechno syrový, ˇpravidelně odčervujeme, ale radši se ptám, jestli jí tím syrovým kuřecím nemůžu nějak ublížit. Jana L.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 20:11
- Nahlásit
na svalovce je nevetsi nebezpeci zverina a veprove dukladnym promrazenim ale svalovce bezpecne zlikvidujes.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 20:20
- Nahlásit
Teď budu vypada asi jako úplnej blb, ale co je to ten svalovec a co u pesana může způsobit a jak se to projeví a pozná???
Jana L.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2006 08:56
- Nahlásit
Tak jsem si zavolala do Vetamixu pro informaci, jestli k nám (Děčínsko) taky zavážejí ... nad 50 kg v pohodě kamkoliv až do baráku (k nám každej pátek), platba hotově při odběru. Jupííí!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2006 08:58
- Nahlásit
No akorát jsem se nějak zapomněla zeptat, jak je to s objednávkama ... ten jejich e-obchod funguje normálně, nebo taky radši přes telefon? Nevíte někdo?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:05
- Nahlásit
Já jsem pokaždé objednávala přes telefon, Jana L.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:09
- Nahlásit
Tinta76
určitě radši přes telefon...netový objednávky jim zatím nejdou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:11
- Nahlásit
Ten jejich obchod ale vypadá docela vymakaně, no ale vzledem k tomu, že nereagujou na mejly, tak telefon to jistí ...
Díky za odpovědi ...
Martina
|
joli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:30
- Nahlásit
Já teď objednala ryby, chtěla jsem to vyzkoušet a nepřivezli je...........máte někdo taky zkušenost, že nepřivezli to , co jste chtěli a vnucovali vám něco jiného ?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:03
- Nahlásit
joli
To se mi zatím nestalo.Já už ryby neobjednávám. Raději rybí piliny. První balíček ryb byl naprosto ukázkovej, ale ten druhej byl samá kost. Nakonec jsem to vyhodila. Ale jinak super! Nemůžu si na ně vůbec stěžovat. Navíc mají teď krapítek lepší ceny a dovoz až pod nos i 20 kg.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:27
- Nahlásit
[b]joli[/b]
Mám pocit,že záleží na řidiči.Mě v pondělí nedovezli granule,tlačenku mi nutili taky jinou(prý to někde vyměnili).Záleží na lidech jako všude jinde.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:32
- Nahlásit
Já brala včera poprvé a jsem spokojená,odnesli mi to až domů a při objednávce jsem chtěla škvarky,neměli ale pani slibovala pokud budou přihodí. A přihodila.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:07
- Nahlásit
Měla jsem také zájem ale Kutnou Horu a okolí nezaváží takže
po celé republice určitě ne.Nevíte o nějakém dodavateli v tomto
regionu ?
|