Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / co na to říct
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
nefer
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2005 13:52
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/04/91/28.html

Evicka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2005 15:18
- Nahlásit

Psychopat a nebo ta ženská byla fakt hrozná- asi kočka, když je na psy.

nefer
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2005 16:03
- Nahlásit

No, Evičko, já když si představím svého přítele, jak usíná večer u televize a chrápe, tak si říkám, že tomu mužskýmu z článku docela rozumím. Páč docela často usínám v objetí se svojí čubinou

Evicka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2005 08:59
- Nahlásit

Ti chlapi jsou všude stejný. Chceš si s nima večer v klidu pokecat a oni si klidně usnou u televize a chrápou. Pak už člověku zbývá jen ta němá tvář.

Evik
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2005 13:47
- Nahlásit

no to je tedy zajímavý článek. Fakt ale je, že ta němá tvář je opravdu jednomu dražší než jedinec vlastního druhu....Když mám na toho svého chlapa vztek, můj pes to vždycky vycítí a honem mě jde sám od sebe uklidňovat....Většinou jsou to sice ženy, které hledají lásku a útěchu u psů a koček, ale nikde není psáno, že by nemohli i chlapi Opustit ale ženu kvůli čubě, to už trochu zavání....

nefer
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2005 13:59
- Nahlásit

Eviku, jak se to vezme. Já bych si taky balila kufry, kdybych zjistila, že můj přítel čubinu nějak týrá. Člověk, který nemá rád zvířata nebo k nim nemá alespoň patřičnou úctu, nemá po mém boku co dělat

cruela
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2005 15:42
- Nahlásit

Beru to tak trochu s "rezervou", páč mi přijde dost ujetý, že tohle ta ženská nepostřehla před tím, než s ním šla před oltář
...ale souhlas s nefer, kdo nemá rád zvířata, tak s tou láskou k člověku to moc valný taky nebude

haha
# Zasláno: 5 Úno 2005 18:23
- Nahlásit

no můžu vám na to taky říct že chlap kterej by neměl rád mýho psa by mi mohl být taky ukradenej

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 03:12
- Nahlásit

Tohle téma mi přišlo názvem příznačný pro to, co chci popsat za zážitek s Vlčáčkovou, která m.j. tvrdí, že nemá nic jen tak, že se jí pořád něco děje....už jí věřím....
Původně jsme spolu jely cca 15 km od Brna na pouhé dvě hoďky pryč, t.j. od 21 - 23 hod. Po 2 km jízdy to začalo, na benzínce si do benzínového auta hodlala nabrat naftu. Po dalších asi 8 km jsme totálně zabloudily v místech, kde to snad ani nejde, ale stalo se. Jely jsme jakousi cestou mezi poli a lesy, kde mám před auto skočila srnka. Pak, až jsme vyjely na silnici, málen jsme přejely dva cyklisty, kteří byli v polích ve tmě úplně bez odrazky a čehokoliv. Poté, co jsme v dědině o pár číslech bloudily sem a tam a dojely do jiné dědiny a zpět, jsme narazily na tři mužíky, kteří nám ukázali cestu a namísto, abysme jely dopředu, Vlčáčková omylem dala zpátečku a málem jsme jednoho z nich vezly na blatníku ssebou. Při cestě zpět jsme najely na jinou silnici a dojely opět jinam, ale to neva, bylo to po cestě ale na jiné straně dálnice, nicméně již z dálky byl vidět velikej požár. Vlčáčková měla pocit, že to nemusel nikdo vidět a že se tam musíme jet podívat, kdyby bylo třeba volat hasiče. Jely jsme za ohněm směr zpět od Brna a na poli hořel obrovskej stoh a po najetí na polní cestu jsme dojely k požáru a tam dvě hasičská auta, nikdo nehasil, jen hasiči, cca 15 lidí, leželi všichni na zemi - asi došla voda. Tak se otočíme a jedem směr domů na Brno no a já chtěla jet ke mně domů takovou zkratkou opět mezi zahradama. Tam jsme vjely do velké díry a po pár set metrech ležel před náma na zemi zajíc, sraženej. Žil, snažil se zvednout, ale nemohl. Vlčáčková
zavolala městskou policii a tam řekli, že pošlou hlídku, ale že utratit jej může jenom myslivec. Zajíc měl přeražený obě nohy, že mu visely na kůži jenom. Čekáme na ně asi tak půl hoďky, dojeli i s odchytovou službou a zajíce naložili. Odjíždíme, už jsem to měla jen 2 km dom a ze zadu slyšíme nějakej divnej zvuk od kola. Dodávka s policií jela za náma, obojí jsme zastavili a co asi...píchlé kolo. Policista vylezl, že kolo vymění, ovšem netušil, že tři roky staré zimní kolo, zcela zarezlé na nápravě bude oříšek, neřku-li ořech. Vlčáčková se kasala, že kolo mění běžně, že to je v pohodě, borec byl těžce nabušenej svalovec a kolo ani houby. Od rzi jej musel doslova odervat a dát tam ještě svůj hever a auto podložit, protože to vypadalo že při tom lomcování spadne z heverů. Resume: kdo byste někdy chtěl někam jet s Vlčáčkovou, vemte si dovolenou a balíček na přežití

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 09:15
- Nahlásit

Eninka
21 - 23 hod
4 Srp 2013 03:12
tos psala z domova, nebo z mobilu???

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 09:46
- Nahlásit

kachna_

tos psala z domova, nebo z mobilu???

z domova, ihned po příjezdu

Dana2
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 10:32
- Nahlásit

http://www.pozary.cz/clanek/67306-v-zabcicich-hore l-stoh-nemelo-smysl-ho-hasit-ochranilo-se-pouze-je ho-okoli/

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 10:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Eninka

A to buď ráda, že jsem s váma nejela ještě já jsme na tom s Vlčáčkovou podobně I když v počtu kalamit na jednu cestu...tak to bych řekla, že může být i na světový rekord Každopádně bych se poptala v Pelhřimově...alespoň nějakou medaili za český, by dostat mohla (či tu nerezovou pamětní desku na most )

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 10:59
- Nahlásit

Dana2

j=o=o=o, to je ono, tam to bylo, nám právě bylo divný, že je voda jenom na cestě, za kterou byla alej vysokejch stromů. Tak to oni tam v tu jednu v noci už jen hlídali, aby se to nerozšířilo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 11:08
- Nahlásit

worick

alespoň nějakou medaili - koupím jí čokoládovou

nerezovou pamětní desku na most )

ano, její stopy obzvlášť po jižní Moravě jsou nesmazatelný...

buď ráda, že jsem s váma nejela ještě já

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 15:52 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Jenom doplním a uvedu na pravou míru.

Eninka píše:

na benzínce si do benzínového auta hodlala nabrat naftu
To bylo proto, že jsem díky tomu, že na mě Eninka stále mluvila, přejela stojan. Uvědomila jsem si totiž v té době ke své hrůze, že budou potíže s trasou, což se později potvrdilo.

Po dalších asi 8 km jsme totálně zabloudily v místech, kde to snad ani nejde, ale stalo se.
No, dyť to říkám. A každý uzná, že když jsem z Ústí nad Labem, že se kolem Pohořelic určitě příliš neorietuju. Naštěstí jsme potkaly nějakou omladinu na zastávce.

Jely jsme jakousi cestou mezi poli a lesy, kde mám před auto skočila srnka.
Eninka laškovala pod záminkou ptaní se na cestu s pěkným mladým hochem a jeho slečna nám pak poradila tuhle turistickou cestu. Chlapec nás posílal na opačnou stranu, ale slečna se zdála taková seriozní... no. Srna byla nejmenší problém, horší byly točky a keře zarostlé do "silničky" šířky max. 2 metry. A to nemluvím o dřevěném mostě, který se po přejetí za námi zřítil.

až jsme vyjely na silnici, málen jsme přejely dva cyklisty, kteří byli v polích ve tmě úplně bez odrazky a čehokoliv
Nebyli vůbec vidět. Eninka stáhla okénko a vynadala jim používajíc výrazů vybraného slovníku starého opilého zedníka.

jsme narazily na tři mužíky, kteří nám ukázali cestu a namísto, abysme jely dopředu, Vlčáčková omylem dala zpátečku a málem jsme jednoho z nich vezly na blatníku ssebou
No, měla jsem již poněkud porušenou duševní rovnováhu. Protože zatímco jsme tam měly být hned(!) - těch 15 kilometrů, fakt byl ten, že jsme vyjely za světla, ale když jsme potkaly pány, byla již hodinu tma.

jsme dojely k požáru a tam dvě hasičská auta, nikdo nehasil, jen hasiči, cca 15 lidí, leželi všichni na zemi - asi došla voda. Tak se otočíme a jedem směr domů na Brno
Tohle byla teda perla dne. Nejdříve mě Eninka donutila jet až k hasičům, i když už z určité vzdálenosti bylo vidět, že tam jezdit nemusíme. Pak stáhla okýnko se slovy, že si tam asi opejkají buřty. Když jsem vyprskla smíchy, zavřela okýnko a řekla mi, ať jedu pryč. No a když jsem se otočila a odjela, řekla mi, že jsem blbá, že jsme se měly na něco zeptat. Na moji námitku, proč tedy zavírala to okno, mi sdělila, že za to můžu já, protože jsem se smála a co si o nás hasiči pomyslí, tak prý radši zavřela. (!!!???!!!)

Zajíc měl přeražený obě nohy
To bylo fakt hnusný, chudák zajíc.

borec byl těžce nabušenej svalovec a kolo ani houby
Opilá Eninka navykládala panu policistovi stousty věcí. Času na to díky tomu zarezlému kolu k disku měla dost. Byla jsem ráda, že jsem jí dosud neprozradila žádné své trestné činy. Nicméně zcela případně také vyjádřila největší moudro toho večera a noci, a to: "že jsme radši neseděly doma na prdeli!"

Jen pro úplnost. O dvě vesnice dál, co jsem Eninku vyložila, jsem málem přejela nějakou dvojici, která se líbala uprostřed silnice a nebyla shodou okolností skoro vůbec vidět...

Když to shrnu: dojela jsem domů o 4 hodiny později, prošvihla jsem prášky psovi, nezaúčtovala, co jsem měla v plánu, několikrát jsme se málem zabily, párkrát někdo málem zabil nás, najely jsme asi 500 kilometrů, a to vše, prosím, jen kvůli tomu, abych si odposlouchala heavy metal, který jinak moje folkem a klasikou vytříbené ucho vůbec neposlouchá!!!
(Ačkoliv teda musím uznat, že to vůbec nebylo špatný.)

Poučení, které z toho plyne: bacha na Eninku a koncertní akce, na které zve!

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 16:28
- Nahlásit

Musím dopřesnit některé detaily....

Uznávám, že můj popis mohl sugestivně čtenáři podsouvat, jakoby za vše mohla Vlčáčková, čemuž tak není, jen zčásti

přejela stojan

houby, normálně tam přistála, vzala pistoli do ruky a já uviděla nápis "nafta", tak jsem stihla zakřičet, že bere naftu, i když by se jí to vzhledem k tloušťce pistole nemělo podařit dát do benzínového vstupu do nádrže...

horší byly točky a keře zarostlé do "silničky" šířky max. 2 metry. A to nemluvím o dřevěném mostě, který se po přejetí za námi zřítil

jo, to bylo jako v hororu, a ten most, ztlučenej z pár prkýnek, na kterej jsme najely byl krutej, pod náma hloubka do řeky cca 3 metry, byl to mostek spíš pro přecházení zvěře, tipla bych.

Eninka stáhla okénko a vynadala jim používajíc výrazů vybraného slovníku starého opilého zedníka.

byli to úplní idioti, za to Vlčáčková nemůže, lekla jsem se, že kdyby je sejmula a zavřeli ji, že budu mít doma o 6 psů víc - jejich psů

měla jsem již poněkud porušenou duševní rovnováhu

já taky, již z Modřic bylo jasný, že s Vlčáčkovou to nebude jen tak, dojet do pár kilometrů vzdálenýho místa

Nejdříve mě Eninka donutila jet až k hasičům, i když už z určité vzdálenosti bylo vidět, že tam jezdit nemusíme

no protože ze silnice bylo vidět, že tam stojí auta a nic se neděje, tak co kdyby náhodou ti hasiči byli třeba nadýchaní od kouře a potřebovali umělý dýchání - leželi všici na zemi.

Opilá Eninka

no teda, Eninka vypila prosím 3 malé panáky jakéhosi sajrajtu 30% od Božkova, víc alkoholu musela mít v sobě moje spolujezdkyně - 3 nealko piva

"že jsme radši neseděly doma na prdeli!"

několikrát jsme se málem zabily, párkrát někdo málem zabil nás, najely jsme asi 500 kilometrů, a to vše, prosím, jen kvůli tomu, abych si odposlouchala heavy metal, který jinak moje folkem a klasikou vytříbené ucho vůbec neposlouchá!!!

náhodou, chtěla jsem ukázat Vlčáčkové, jak hraje a zpívá můj kamarád, kterýho m.j. ode mě zná a vídává jej taky,
málokdy měla tuto možnost že měli koncert tak blízko Brna..
i když možná, že kdybysme na ně jeli do Prahé, asi by to na kilometry vyšlo lépe.

bacha na Eninku

nonono

já jsem byla jen navigátor, ostatní měla ve svých rukách, po heavy metalu toužící, Vlčáčková

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 16:46
- Nahlásit

pro info kde ta včerejší dědina byla, no prostě fakt kousíček

http://www.titanicband.cz/

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 16:49
- Nahlásit

kamarád, ten vlevo

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 17:42
- Nahlásit

Eninka Vlčáčková

..s váma musí bejt docela prdel.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 18:06
- Nahlásit

Eninka Vlčáčková
to sme me dost pobavily

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 21:40
- Nahlásit

vlk
cernej caj

holky, kdyby mi tohle někdo vyprávěl předem, co všechno je možný, vzala bych si ssebou baťůžek s chlastem, pitím, jídlem, stanem, kompasem a lexaurinem

Vlčáčková
je koneckonců osoba neuvěřitelnejch parametrů, např. včera si zakoupila motorovou pilu a dneska s ní celej den řezala dřevo, ona, vážící 40 kg i se železnou postelí....fakt před ní někdy smekám svůj slaměnej klobouk, ale příště beru prostě ten batoh. Ona je poměrně zvyklá na dobrodružství, je schopná vzít dalekohled a svačinu a sama jet někam v noci do odlehlýho místa a pozorovat tam ty svoje hvězdy.

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 21:56
- Nahlásit

Eninka
je schopná vzít dalekohled a svačinu a sama jet někam v noci do odlehlýho místa a pozorovat tam ty svoje hvězdy
šiš, doufám, že si aspoň bere tu motorovou pilu....

ale příště beru prostě ten batoh.
nebo aspoň Krabičku poslední záchrany....

impact
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:08
- Nahlásit

Eninka
je schopná vzít dalekohled a svačinu a sama jet někam v noci do odlehlýho místa a pozorovat tam ty svoje hvězdy.
V tom případě bacha na splašený myslivce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:19
- Nahlásit

Vlčáčková sem ani nemůže zatím napsat, aby objasnila ty myslivce, tady okolo byla děsná bouře a jim vypli elektriku a teďka jí zatím nejde počítač, nějakej zkrat či co, tak snad to dá do kupy. Já naštěstí odvezla na poslední chvíli Eninku k mamce, protože ona tohle pořasí nedává a u mamky se cítí tak nějak víc v klidu - v bytě a okolo všude baráky a není tam tolik slyšet ta bouřka. Při průtrži mi tady tekla okolo baráku řeka Orinoko, bojím se jít podívat ven, co to nadělalo za paseku na zahradě, ale dám panáka a seberu odvahu, byl o fakt děs běs.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:23
- Nahlásit

Eninka
Jsem myslela toho k*eténa, co dneska zastřelil toho mladíka bivakujícího v lese.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 22:25
- Nahlásit

impact

Jsem myslela toho k*eténa, co dneska zastřelil toho mladíka

no však já taky...ale jsou to fakt pitomci, člověk aby se bál někam vylézt do lesa. Ona má právě taky nějakou podobnou zkušenost s myslivcem a jeho domněnkou, že cosi, co se hýbe v lese, je zvěř a ono néééé. Asi to semka napíše, až to zprovozní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 08:07
- Nahlásit

ja pred bourkou vyndavat pc a vse nachylny z elektriky... to ze probije zasuvka nebo pri vypadku proudu se neco poskodi neni zas tak ojedinely... a ono to muze odnes jen zdroj, taky to muze proslehnout do desky a znicit od desky pres ramky po procak cokoli... coz nerikam, ze se stalo vlcackovy, jen ze pri bource radsi pc ze zasuvky...

to sem si rikala pri bivaku na vysocine, kdy sme uz ulehali kolem 22h a nekde od nas se ozvala rana nebo dve, tak me napadlo, jeslti si nas nekdo nemuze zplest... a kamarad me ujistoval, ze nee... tak ted se budu v lese bat

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 08:57
- Nahlásit

Eninka

v bytě a okolo všude baráky a není tam tolik slyšet ta bouřka

Podle mě některý domácí psi mají problém s bouřkou právě proto, že jí zažívají uvnitř, bez možnosti rozhledu a kontroly prostoru a tak nemají moc šanci zjistit, o co opravdu jde.
Když se psem zažiješ první bouřku někde venku, kde má pes prostor a rozhled, je to OK.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 09:16
- Nahlásit

Walda

Když se psem zažiješ první bouřku někde venku, kde má pes prostor a rozhled, je to OK

asi jak kterej. Murphy se začal bát právě proto, že nás jedna šílená buřina venku čapla /navíc pod vysokým vedením/, od tý doby konečná a omotanej kolem WC mísy.
Stará fenka, kterou teď mám naopak doma zalejzá pod gauč (ven se nechá ale vypamlskovat, takže úplně šílená z toho není), a včera mě překvapila, když s ocházející buřinou venku fungovala.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání