| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 13:25
- Nahlásit
wami
To je super fotka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 13:28
- Nahlásit
Eimy
Jo, taky si rikam, ze se docela povedla...
Tak jeste jednu:
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 13:32 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
|
Břetislava
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
Ze včerejší procházky ....
|
joli
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 14:58
- Nahlásit
wami
úžasné fotky ,jsi druhý Saudek
Každý den si říkám, že na prochajdu vezmu foťák a vždy zapomenu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 15:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
joli
No, ja fotky nekoloruju, mimo lehkou upravu svetlosti fotky vubec nerada upravuju...
Ale stacilo by mi, kdybych byla druhy "pes Jira", jenze to mi zas chybi par (desitek) tisic na lepsi fotografickou vybavu...
Tak nejsem nic, jen fotograf amater, a doufam, ze se fotky libi...
Tahle tu jeste nebyla...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 15:53
- Nahlásit
wami
Ale stacilo by mi, kdybych byla druhy "pes Jira"
Hele nehodnotim technickou kvalitu fotek (pri svetelnejch podminkach pri jakejch jsi to fotila z toho moc vic vytahnout asi nejde) Ale cit pro okamzik mas a ty fotky podle mne vubec nejsou spatny.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 16:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Tchor
Diky!
Doufam, ze oko na foceni vcelu mam, jenze ty nejlepsi fotky pak dela prave i ta technicka kvalita, a priznejmne si, ze pak jsem svym kompaktem docela omezena... Mozna bych asi ani tolik nebyla, ale nerada upravuju fotky na compu. A i kdybych ty prachy mela, tak me nebavi s sebou porad tahat buhvikolik kilo zateze jen kvuli foceni...
Takze shrnute podtrzeno - delam co nejlepsi fotky podle sveho oka a citu, snad se libi, to mi staci a je to pro me hlavni. To, ze je nikdy nebudu vystavovat (kvuli technicke kvalite), tak to uz nejak preziju!
A jeste sem prihodim jednu gronskou radost z pohybu...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 16:15
- Nahlásit
wami
fakt super
|
Azoráček
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:05
- Nahlásit
Tak jsem dneska taky fotila,ale fotky jsem ještě nehodila na stránky...tak nevím kdy se toho dočkáte...
wami
Ty dáváš fotky do nějaké fotogalerie třeba sem na cz-pes a pak to sem jen vkládáš?Taky o tom uvažuju
P.s.: Dinulka bydlí někde poblíž vás?
|
Azoráček
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:24
- Nahlásit
Tak už tu mám fotogalerku založenou, tak sem aspon mužu dávat fotky
Pár na uvod...
Ušiska jsou to nejduležitější!
Už letíím!!
Musím ze sebe sklepat ten sníh
|
Azoráček
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:25
- Nahlásit
Já taky strašně ráda fotím, jenže jak chodíme sami, tak si pejsa furt jen čmuchá a to není ono, nejsou tam ty psí hrátky a tak A když mi pes lítá kdoví kde, tak se těžko fotí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:43
- Nahlásit
fromeli
jo je to můj haf
(omlouvám se za opožděnou odpověď)
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 21:32
- Nahlásit
tak tohle je dnešní naše vycházka s Endy
|
Meta
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:06
- Nahlásit
Hanna
A fakt to není klokan?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:18
- Nahlásit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:24 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Bohužel kvuli kvalitě foťáku je ta druhá fotka "trošku" přeexponovaná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:27
- Nahlásit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:29 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:26
- Nahlásit
Dnesni venceni s boxerkou Girodi...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:34
- Nahlásit
Hanna
taky tipuji na klokana
wami
zase super
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:51
- Nahlásit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:52
- Nahlásit
joli
Dekuji...
|
Azoráček
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:01
- Nahlásit
wami
Naprosto dokonalé Ty mě budeš dál a dál nutit abych záviděla psí kamarády, společný venčení, pěkný fotky, poslušný psy, plno zkušeností, vědoostí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:06
- Nahlásit
Azoráček
Dik za pochvalu fotek...
Ten zbytek uz neni tak docela pravda (snad az na to, ze obcas mam nekoho na spolecny venceni ), tak se netrap, vsechno jednou bude!
Tak jeste nejaky fotky...
|
Azoráček
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:09
- Nahlásit
Ta první je jak otočené znásilnování
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:13
- Nahlásit
Azoráček
Ne ne, znasilnovani je tohle! (to ji to pak vracel)
(Osobne to nazyvam "Radost z pohybů" )
|
Azoráček
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:18
- Nahlásit
Náhodou se ale ted musím pochlubit, že dnes, když jsem k Azorkovi přišla, nikdo nebyl doma, do baráku pro vodítko,mlsky, prostě nic jsem se nedostala, takže jsem si ho jen pustila na zahradu, že tam s ním aspon tu hodku a pul budu ( i tak jsem přišla domu jak preclík :tongue a kupodivu se mezi námi nic nestalo!!a to za sebou ani netahal vodítko. Sice si nejradši lítal kolem plotu, čuchal atak, ale když přišel, a třeba jsem ho navedla na překážku, skočil a bez pamlsku a pak se přišel pochlubit, měl radost, skákal na mě, no boží!!a taky,historická událost, mi poprvé ukradl míček když byl někde položenej a něhal po zahradě a pak mi ho donesl, v klidu pustil, hofila jsem, přinesl, pak s ním teda po dalším hození zdrhl, ale šla jsem za ním, on stojí, odvrací hlavu,ale míček si nechá v klidu vzít. A taky bral boty, ale když jsem mu řekla něco ostře, šla za ním (nebyl někde v rohu, uprostřed zahrady, jinak bych si netroufla) tak sem botu jen chytla, dala pust a pustil!A pak ještě 3x, asi chtěl dostat pochvalu Ano, kdybych ho třeba někdy chytla za obojek, zkoušela něco, tak se mezi náma asi něco stane, ale vím o tom, co by následovalo, kdybych udělala tohle a tohle, tak ho prostě nechám žít, nebudu to dělat a udělám to jinak Vím že to sem do toho fora nepatří, ale musím se pochlubit
|
Azoráček
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:21
- Nahlásit
Ty chceš abych si tu poprskala monitor vid To my když potkáme nakou fenuli, což se nestává, tak se Azorek dvoří jak něco, muže se zblánit, a bud se ho fena bojí, nebo vrčí ( jednu, co znám, byla už máma jednou či 2x a od té doby je to prostě dáma, žádný hrátky a tak), takže Azorek dykcy sklapne paty a holt hra nebude
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:21
- Nahlásit
Azoráček
Ja vim, jakou mas radost... Ja takhle kdysi davno jasala, kdyz se mi podarilo poprvy Denymu ve stanu vysvetlit, ze na spacaku spim ja, a ne on... Poprvy bez konfliktu - to bylo bajo !
|