Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes a bazén
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 18:13
- Nahlásit

Azash
JJ, taky mám plovák, tam se uvolňování nastaví podle množství chloru v bazénu, samozřejmě chlor v bazénu a ph se musí testovat, prodávají se na to testovací sady, dělám to tak obden, hlavně ve vedrech a prostě to udržovat na těch daných hladinách, pak to nic nedělá, když je tam chloru akorát, tak cítit není, jak je cítit, tak je voda přechlorovaná, jinak chlor samozřejmě vysušuje kůži, ale nic dalšího, já mám celkem citlivou kůži a alergie a nikdy jsem z toho nic neměla.
Proti řasám se nic dávat nemusí, pokud se udrží ph, tak se řasy ani nic jiného nikdy neudělají.

datura
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:35
- Nahlásit

Já mám letos docela blbou zkušenost s nadzemním bazénem. Když na něm byla plachta, huplo tam štěně, samozřejmě propadlo a hlavu pod plachtou. Jen tak tak jsem ho vytáhla, tak jsem přestala plachtu na bazén dávat - a hezky denně lítám se síťkou.
Do odkrytého ho ani nenapadne skočit - a i kdyby napadlo, nemohl by se tam utopit.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 18:04
- Nahlásit

Tohle je dobry, to se zatahne a nikdo tam nemuže spadnout

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 18:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
No tak jistě, to je super, když ti nejde o peníze, otázka spíš je, jestli si teda pak nepřiplatit za normálně vysokou střechu, protože ta ti prodlouží koupací sezonu o několik měsíců, když můžeš pod ní. Brácha to má a koupou se od března do října, to jinak normálně nejde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 18:43
- Nahlásit

Maya

Brácha to má a koupou se od března do října, to jinak normálně nejde.

A to tam nējak vytápí? Tady to maj sousedi, asi je to prakticky ta vysoká strecha, ale mē se ro nelíbí, je to takovej hnusnej velkej sklenik na zahradē

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jo, hnusnej skleník to je.
Nijak to nevytápí, jen zkraje jara ohřeje vodu elektrikou. Ono stačí jak na jaře v tom březnu zasvítí sluníčko, tak pod tou střechou je hned 30 stupňů a i ta voda tam pak už vydrží teplá.
Nevýhoda je zase že v létě ve vedrech se to přehřívá, takže se střecha musí otvírat, aby to vyvětralo, jinak je tam jak v sauně. Ale zase v létě když je teplo, tak stejně se ta střecha na koupání odsouvá, aby tam člověk nebyl zavřený. No nevím, každý si to musí přebrat sám, co mu vyhovuje. Mě by se to líbílo víc než ten náš nadzemní, ale zase na to nemám prachy.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 21:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
No ještě mě napadlo, jestli se nemůžeš rozhodnout, tak si vem počasí jako bylo dneska - šla by ses vykoupat do bazénu? Pak je ta vysoká střecha nutnost. Pod ní je i takhle 30 stupňů, voda teplá, pohoda. Jestli tě láká do bazénu jen vedro a sluníčko, tak je ta vysoká střecha zbytečná. Taky znám takový lidi, co to mají a stejně se tam když je takhle nekoupou, pak jsou to vyhozený prachy.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání