| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 11:08 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Já jsem z Uherského Hradiště (Zlínský kraj). V okolí tu není žádná školka pro štěňata a nevím ani o žádném cvičáku, tak jezdíme se štěnětem do školky do Zlína-Příluky. Je to tam super (www.beny.estranky.cz)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:54
- Nahlásit
Shadow
Pokud tam není nějaká akce,tak od 9.V Náchodě se cvičí ještě za koupalištěm a snad za Jopekem,ale mě se zdá lepší popojet.Tak se asi potkáme.Jakého budeš mít psa?
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:29
- Nahlásit
Lenny
Ahoj,
no v Říčanech určitě nějaký ten cvičák bude, ale v okolí Říčan byli skoro všechny cvičáky zrušeny. V Ondřejově byl jeden dobrý a ve Skalici možná ještě je, ale tam to bylo vždycky takové divné a nepravidelné (byla jsem tam naposledy s čubinou NO, když mi bylo 13 let
tak to už je pár let zpět. Já s čubina nikam na cvičák nejezdím, neboť do mého autika se nevejdou a pick up by tam už asi ani nedojel. Kde přesně u Říčan bydlíš???
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:01
- Nahlásit
Lenda
no my se stěhujem tak to budu mít kousek budem bydlet v Řešetově Lhotě, To mám tak 3km
No budu mít Leonka.
Teď jsem tady dlouho nebyla promioň, že píšu tak pozdě
|
janina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:53
- Nahlásit
Já jsem z Havířova, ve kterém musí nosit pejsi náhubek i vodítkou současně!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 16:00
- Nahlásit
Lenny
web říčanského cvičáku
http://www.mujbox.cz/zko.ricany/zacatek.htm
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 16:49
- Nahlásit
Shadow
To máš opravdu ideální.Kdy ho budeš mít?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 01:34
- Nahlásit
Lenny
Meggi
Tak já jsem z Mukařova a na Strašín jsme chodili asi měsíc a půl letos o prázdninách a raději jsem začala jezdit do Prahy, musím říct, že jsem tam byla dost nespokojená!!!
|
Azoráček
|
# Zasláno: 11 Pro 2005 19:53
- Nahlásit
Halo lidi to se tu vážně ikdo nenajde z chrudimi nebo čáslavi a okolí
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:43
- Nahlásit
Velvetka
Alespoň někdo z jižních Čech-skoro jsem se chtěla leknout,že jsou tu lidi jen z Brna a okolí,no a taky z Náchoda,že jo ...
|
Lady
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 22:07
- Nahlásit
Jumi
Já jsem z Úval a také sháním cvičák tímhle směrem. Proč se Ti Strašín nelíbil? Já na něj slyšela jen samou chválu
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:02
- Nahlásit
Jumi
Lady
Já si zatím cvičák prohlédla jen na netu, zatím jsme tam ještě nebyli tak nemohu posoudit. Ještě jsme se dozvěděli o cvičáku v Pyšelích, byl tam někdy někdo??? No pro Lady to bude už moc daleko z Úval.
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:46 - Změnil/a: Sendy
- Nahlásit
Meggi a spol.
Chodím na cvičák do Pyšel a bydlím kousek od nich. Jsem tam spokojená. K nám jezdí 2 z Říčan a 1 od Č.Brodu.
Do Říčan (na Strašín) jsem loni (letos to nějak nevycházelo) jezdila jen na obrany (mimo náš výcvik a na změnu figurantů) a byla jsem spokojená, ale jako člen bych tam nechtěla být. Ono záleží, co se psem chcete dělat a podle toho hledat cvičák. Osobně mám dva chody.
Jinak cvičák v Ondřejově už není a ve Stř.Skalici myslím také ne.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:47
- Nahlásit
rendik
A odkud jsi ty?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:05
- Nahlásit
Dobrý cvičák nedaleko Říčan je Uhříněves-Rychety www.rychety.cz
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:16
- Nahlásit
Velvetka
Já jsem z jedný pr.... malý vesničky u Písku.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:08
- Nahlásit
Sendy
Ahoj,
tak jsme se ještě na cvičak dodopravili, ale furt o tom mluvime - bohužel jen mluvíme! V které dny a od kolika to tam je? Z Ondřejova tam chodi jedna znama s Ridgebackem, ale ne moc často.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:49
- Nahlásit
A já se smečkou bylím u Tábora.
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:52
- Nahlásit
Meggi
Výcvik je v sobotu a v neděli. Teď v zimě se začíná tak od 9 hod., na jaře od 8,30 hod. Uvažujeme ještě, že by byly středy odpoledne. Bližší info Ti kdyžtak písnu na mail.
Z Ondřejova k nám chodí jedna s ovčounem a jeden s RTW, RR jsem tam ještě neviděla. Ale je pravda, že teď dva měsíce jsem tam pomálu. Jestli nechodí teprve do kursů.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:49
- Nahlásit
My jsme s Aškou z Ostravy a okolí-spíš z okolí, Velká Polom střídavě s Ludgeřovicema.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 08:08
- Nahlásit
Sendy
Jejej to je docela vražený ranní čas
Tak mi prosím písni na mail lenkys@seznam.cz díky moc.
RTW maji v Ondřejově asi 4 lidi i s nami, ale kdo to je zjistime až tam. S RR tam chodili, když byla mala, teď tam asi moc nechodi.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:00
- Nahlásit
Zdraví Chomutov vy jste všichni docela z daleka
|
ira
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:18
- Nahlásit
My jsme z Jáchymova ( vesnico-město pořád do kopce ,ale nádherná příroda ) u K.Varů. To je do Chomutova kousek.
|