Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / odkud jste??
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:23
- Nahlásit

No?? Odkud jste?? Já jsem z Náchoda neznáte někdo ňákej dobrej cvičák v okolí náchodska?? A co dneska jak se máte?? já jsem teďka ve škole na IVT a je to děsná nuda vůbec tomu nerozumim aspoň že mám zapadlej počítač a můžu být aspoň tady

Niko
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:37
- Nahlásit

Já jsem z Havlíčkova Brodu a teď jsem v práci... bébé, ale ve dvě padám domů, stejně nic kloudnýho neudělám a tak si doma budu s pejsou válet šunky a půjdeme ven....jéjé!!! a taky...přítel má odpolední a tak si aspoň odpočnu a udělám co mám a večer si půjdeme sednout na pivčo a vememe s sebou pejsu, aby byl nějakej rozruch... JUpí Zítra je volno a tak to je super!!! V pátek jsem si chtěla dát dovču, ale šéf mi to zatrhl s odůvodněním, že je hodně práce!!!! Chacha!!!! Dneska jsem udělala velký prd a žádnej záhul mě nečekal...nojo, to sou ty podnikatelé...

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:40
- Nahlásit

Já jsem z Brna - přesněji žabovřesk, ještě přesněji pomezí žabovřesky x kr. pole Mám se celkem fajn, jen by mohlo svítit sluníčko

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:42
- Nahlásit

Já to mám obdobné, taky jsem v práci. Jsem z Brna. Dneska jsem neuděla nic, ale vůbec nic. A protože tý práce teď momentálně moc není, tak my v pátek máme celofiremku...jupíííííí! Takže se budu věnovat pesanovi a budeme si taky spolu užívat

Meggi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:44
- Nahlásit

Já jsem od Jevan a praci chybí skoro všichni manažeři, takže je dnes pohodička a pak už budou pěkné 4 dny volníčka

Pajus
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:45
- Nahlásit

Koukám že je to dnes v práci nějaký podobný všude, u nás taky klídek, samá dovolená a já za dnešek vcelku nic neudělala taky...s pátkem se uvidí zdali volno či práce a jinak jsem z okolí Pardubek

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:52
- Nahlásit

Já jsem z Prahy a dneska tvrdnu doma. Pesan je nemocnej, tak na něj dohlížim, aby byl někdo po ruce, kdyby se mu udělalo hůř. Jenže jemu je líp a líp a pěkně prudím, že chce ven a ne se flákat doma

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:53
- Nahlásit

Já jsem ze Sedlce-Prčice okres Benešov a jsem v práci a za hodinu valím domu a v pátek si chci vzít dovču, šéf to sice ještě neví ale snad nebude problém. Jinak dneska v práci sem taky udělala prd a celý den sedím na netu. Pssst ale to nikdo neví.

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:10
- Nahlásit

já jsem z kraje Prahy, dneska u nás v práci taky klídek a navíc v pátek taky máme všichni volno. Taky budu lítat s pesanama po venku. Už se těším, jak si zas odpočinu na duchu.
birma

copak je Altárkovi?

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:10
- Nahlásit

Teda, koukám, že produktivita práce našeho národa se dneska nějak blíží nule. Eště, že jsem tady já, abych ten průměr trošku povznesla.
Ale teď už mám skoro všechno hotovo, tak se zas můžu pustit do luštění tohoto fóra. Jo a taky jsem z Prahy

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:19
- Nahlásit

Shadow
Výborný je ŽERNOV.Platí se 50kč za dopoledne a supr tam cvičí.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:32
- Nahlásit

já jsem taky v práci a mužu říct že jsem se dnes taky nepředřela, a v pátek mám dovolenou tak veget. Jinak jsem z Velenic u Nymburka

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:49
- Nahlásit

Pááááni, tak koukkám, že v pátek to je samá dovolená...
To bude času na psí miláčky!!

monika
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:59
- Nahlásit

Já jsem z Frýdlantu nad Ostravicí (severní Morava)a v pátek budu makat jak barevná.No jo, holt někdo tu ekonomiku musí podržet.

Lenny
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:06
- Nahlásit

Meggi
Ahoj, nevíš o nějakém dobrém cvičáku v tvém okolí?
Bydlím kousek od Říčan.
Díky

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:06
- Nahlásit

v pátek budu vařit péct a nevím co všechno na sobotu mám nahlášenou tchýni tak zkažený víkend, ale jinak na miláčky si určitě čas udělám

iva
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:39
- Nahlásit

Ahoj lidi, můžu vám jen tiše závidět. Já nemám čas si v práci ani "odskočit", natož být u počítače. K tomu se dostanu jen doma, když si ho vybojuji na mých 3 mužských! Ale na svoje 4nohé miláčky si taky čas udělám!

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 18:20
- Nahlásit

monika
Jej to vim na Frýdlantem jsem lítala letadlem

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 18:22
- Nahlásit

Lenda
Jo to vim kde to je tam jsme hráli betlém ty tam chodíš taky???

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 18:24
- Nahlásit

Já do školy musim žádný volno nám nedali a ostatní školy v Náchodě maj taky volno a my jdem psát písemky...

Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:10
- Nahlásit

Shadow
jasně, lítá se přímo nad naším domem.letiště máme kousek

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:30
- Nahlásit

Shadow
Chodím.Opravdu ti to tam doporučuju.

Azoráček
# Zasláno: 16 Lis 2005 20:21
- Nahlásit

Tak já jsem z mini městečka v okr. chrudim, kdo neví, Pardubický krajPřesněji řečeno naše městečko je téměř na pomezí středočeského a pardubického kraje

Velvetka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 20:27
- Nahlásit

Já jsem z Českých Budějovic

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:20
- Nahlásit

Lenda
dobře dobře doma už to mám schválený je to od nás kousek no tak za pár měsíců se tam ukážu

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:23
- Nahlásit

Azoráček
pozdravuj Azorka tak jak Vám to všechno de? znám tvůj příběh a fandím ti tak to jseš ode mě tak 60 Km...

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:24
- Nahlásit

Velvetka
ahooj a co ty??? už se vám to blíží co?? včera jsem psala těm lidem do Zařickýho údolí zatím mi ještě žádný mail nepřišel tak snad napíšou...

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:25
- Nahlásit

Lenda
jo a ještě v kolikpak se tam cvičí?? díky

Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:52
- Nahlásit

Ahoj,já jsem z Newry,Severní Irsko..mám ráda tento server,ještě se musím zaregistrovat..není nad to počíst si v rodném jazyku..miluju zvěř..pa..Hanna

Azoráček
# Zasláno: 16 Lis 2005 22:35
- Nahlásit

Shadow
Jde to zatím docela dobřeDěláme co mužem, zaleží hlavně na mě, jak se v určitých situacích zachovám, aby ve mně neztratil duveruTo je to hlavní. Ale musím říct, že Azorek je šikula a děláme pokročkySnažíme se zabavit jak mužem, stavím mu na zahradě překážky, děláme stopy...(respektive se o to snaížme:biglol. Víc info a taky podrobnosti je na " target="_new">www.azorek.ic.cz

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání