| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:24
- Nahlásit
Fajka
Tak hlavne ze mate to zbozi tahat z nich prachy teda spis z jejich pojistovny taky nic moc taky se nam v praci parkrat zadarill
O
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:31
- Nahlásit
Fajka s balíkem je to pech... ještě že se našel
O trase jsi nás varovat nemohla - neb to bylo náhlé rozhodnutí (od nápadu k odjezdu asi 15 minut). O volném pádu jsem něco tušila (ony ty vrstevnice na mapě byly dost varující )
Klidně piš, Lika by byla určitě nadšená - jednak jsi osoba pro Zvířetníky díky Petře "stará známá" byť to netušíš a hlavně tvé textíky jsou hezky čtivé a zajímavé a z akcí dostatečně praštěných. O hrubky se nestarej - na ty máme Liku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:34
- Nahlásit
Maya
nejaci finove?
a mas teda nejaky ty supr pastelky? nebo jen obyc? zajimala by me "recenze" a mozna si koupim nejakou knizku
HaZa
sem tim jen chtela rict, ze ferina je dost ujecena
Xerxová
ten volnej pad zni teda desne
Fajka
tak to je naprd, ze ste vy za kreteny kdyz to po*** v dopravni sluzbe...
jinak se taky hlasim za psani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:40
- Nahlásit
Xerxová
ony ty vrstevnice na mapě byly dost varující
to jo no ale né upá každej je umí správně vyhodnotit
- neb to bylo náhlé rozhodnutí (od nápadu k odjezdu asi 15 minut
no tak to bych asi fakt nestihla
jednak jsi osoba pro Zvířetníky díky Petře "stará známá" byť to netušíš
že až tak tak to jsem fakt netušila
O hrubky se nestarej - na ty máme Liku...
no tak essi je to tak tak to by šlo
hlavně tvé textíky jsou hezky čtivé a zajímavé a z akcí dostatečně praštěných
díky taky já jsem magnet na věci, který se jinejm normálně moc nedějou prostě praštěnec s jelitem na praštěný akci, to jsem jááááá
Dobrá, tak já jak dopíšu ten druhej díl Kérkonoš (už jsem skorem na konci) tak dám vědít.
Maya
hlavne ze mate to zbozi tahat z nich prachy teda spis z jejich pojistovny taky nic moc taky se nam v praci parkrat zadarill
O
no jednou to taky přijít musí, zatím byla klika ale vono to taky příjde...ale díky bohu neé s tímdle zbožím, páč čífa by fakt kleplo kdyby jsme to museli vyrábět znovu .-(
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:42
- Nahlásit
cernej caj
Pastelky mam akvarelovy od kohinooru 72 barev tusim
Jako jsou fakt super akorat ted mam prvne knizku kde jsou obrazky oboustranne a zjistila sem ze ten vyvarvenej ss trochu obtiskava kdyz se maluje z druhy strany listu tak na to budu muset myslet a davat si tam papir
Finove si maj za hesla davat ty pro cizince nezapamatovatelny slova a ne toto!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:43
- Nahlásit
Maya
tak ty akvarelovy mam taky ale jen nejakcyh 24 barev, ale mozna bych is koupila nejaky dobry na to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:49
- Nahlásit
cernej caj
No takco jsem videla maji i nejaky znackovy pastelky, dost drahy teda, ale tobe by se to asi vyplatilo kdyz umis kreslit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:50
- Nahlásit
Maya
to je dost silny slovo teda ale segra mi ukazovala takovy paradni omalovanky co dostala (mozna podobny nebo stejny co si posilala kdysi ty) a jak to ma vybarveny tak to vypada fakt krasne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 15:05
- Nahlásit
cernej caj
Jj z my knihy tipuju asi 3 se mi pivedli
Ale hezky to je vsechno to jo
Takhle zpetne ty cesky se mi libej asi nejmin ty lesy a zahrady co jsem sem davala maj na me moc mrnavy detaily a to se taky pak musi furt orezavat pastelka, asu by to slo lip fixem
Takze pro me ideal ty skandinavsky a pro nespavce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 15:07
- Nahlásit
http://www.kramekprodeti.cz/Mondeluz-72
Pastelky mam tyhle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 15:09
- Nahlásit
A koukam bych si mela koupit akespon jedny do zasoby nez bebudou, par barev mam uz polovicnich
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 16:53
- Nahlásit
Jak si lze omylem nalakovat nehty? Kačenka si je omylem právě nalakovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 19:11
- Nahlásit
kachna_
jak jinak alespoň pěkně červenou?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 19:40
- Nahlásit
stal se asi zázrak. Teď jsme přišli z procházky, při které Night ignoroval psíka jdoucího na druhém chodníku - jen přes úzkou silničku... Chvíli jsem si myslela, že psa nevidí - ale viděl ho, dokonce jsme po chvilce (když jsem to rozdýchala) šli i s prověšeným dlouhým vodítkem
No - nepřeceňuji to - ale první vlaštovka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 22:21
- Nahlásit
Xerxová
No paráda, však ono se časem zadaří, jen mu to musí docvaknout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2016 22:29
- Nahlásit
Tak my dneska podruhý obrany. Asi to budem muset naklikat, protože větší část se figurant chudák snaží a Adam stojí, zírá na mě a ptá se mě, co má dělat a jestli je dost vzornej, když na mě kouká, zatimco ten strejda tam dělá ty divný věci...
Xerxová
supéééér! první vlaštovka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 00:10
- Nahlásit
birma
Asi to budem muset naklikat, protože větší část se figurant chudák snaží a Adam stojí, zírá na mě a ptá se mě, co má dělat a jestli je dost vzornej, když na mě kouká, zatimco ten strejda tam dělá ty divný věci...
Jezis. Tak obrany ci hru se strejdou snad klikat nebudes, to mi prijde uz docela uchylny, ci jak to rict. Vzdyt prvne se mu to libilo, jakoze Adamovi, ted uz ma "hlavu az tak vymytou", ze si sam s cizim nedovede hrat? Upozornuju na ty uvozovky, aby ses nejak nenaprdla hned. Ale prijde mi to zvlastni u nej, kdyz si hral nadsene s pesickem pred predloni?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 06:53
- Nahlásit
Fifi
On si hraje nadšeně ve chvíli, kdy si tim řeší nějaký vnitřní pnutí a nerv a že toho měl na tom prvnim táboře požehnaně... A jo 3 roky ho učim na divný lidi reagovat tim, že kouká na mě a jich si nevšímá, takže v jednom směru jsem dost ráda, že to tak prostě funguje i na strejdu s kůží
A vzhledem k tomu, že naklikávaný má úplně kdysi dávno i hry se mnou, protože jinak by si nehrál vůbec, tak mi nepřijde o nic víc zvláštní mu naklikat hru se strejdou, když chválení evidentně nestačí k tomu, aby došel k názoru, že ta hra je vážně ta žádoucí činnost...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 07:10
- Nahlásit
kachna_
ecidentne bez potizi
Xerxová
tak to je skvely!
birma
jak sis ho naucila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 08:51
- Nahlásit
birma
Jakoze naklikas mu nejakej povel aby vedel kdy smi a kdy ne aby si pak nechtel hrat na obrany i s cizima lidma na ulici ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
ktery teda ty omalovanky bys mi doporucila? ty moc titerny asi nechcu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Jéžiš to byl krásnej prodlouženej víkend Majne líbe Kindr!!!! Nejni nad to, vzít si v pindělí jen tak dovču a tak jsme si pěkně zavýletili. V sobotu jsme vyrazili se čtyřma psékama a bylo krásně v lesích a v hospůdce. A Rumíček pádil a Bubiška utykaláá a pak voba chrněli. A v neděli a včéra jsme si uďáli pěkně procházkovýlet polema do Sobína na obídek do hospůdky a Bubi dělala hopiky a hrála fotbal. Rumouš pádil. A Rumouš honil rákosí a pak cípnul. Zato Bubiška necípnula, Bubiška sice mohutně tluče špačky, ale kdyby si kuwa do těch vočí sirky měla naládovat, tak nebude spát a nebude, protože by mohla náhodou přijít o kus žvanca Je příšerňácká. To vidíte jak mlátí tou hlavou vo okraj pelechu a ......... nyc, nyc, spát se nebude . A že teda z toho fotbalu byla utavená, protože jsme jí s Brtníkem hodně zlobili. A jí to hrozně ba. Potkali jsme obřího berňáka, kterej mi pravil :Táááky chci piškůty!" Úplně jsem se bála, co se stane, když mu piškůta nedám . A pak jsem doma vydrhla balkon po zimě, aby si tam BubiRumíčci mohli jít žvejka prasátkový ouška. A!! Aáááááá dneska ráááno bylo světloooooooooooo!! Bylo, byloo! Uuuuž je fuč ta tma tmoucí!! To byla krása!! A Bubi dělala otočky, a Bubi dělala slalom mezi lavičkama. A Rumouš lítal s latí a byl tím pádem velmi nebezpečnej . A co jste dělali / y vy? jdu to zjistit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:26
- Nahlásit
Hele! My tu měli vzácnou návštěvu!!Gerda - že hladím mou oblíbenkyni Marůůšku a Bubrdle že jí vzkazuje, že to náhodou není vůbec špatný - blbě vidět a slyšet, protože se nemusí vůbec poslouchat !!! a že tim přetržením zatim furt jen vyhrožujou.
Xerxová
stal se asi zázrak
tak vida ho, kloučka, broučka
Fajka
tak se balík našel? Gratuluju
adresát neznámej...přičemž se na tuto adresu s tím to přepravcem několikrát bez problému dodávalo...
jsou normální?
..berem spolehlivý kluky z šenkru!
no jistěě!
Maya
Ktery 4 debilove krome me pouzivaji u skypu moje pracne vymysleny finsky slovo s tim, ze to urcite nikdo mit nebude a je dobre zapamatovatelny????
Nenééé, nenene jehehééé, promiň, promiň, ale to je tak nepravděpodobný!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:39
- Nahlásit
PetraK
tak ty ji nazrat nedas, nediv se, ze nemuze oka zamhourit co kdyby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:46
- Nahlásit
cernej caj
tak ty ji nazrat nedas, nediv se, ze nemuze oka zamhourit co kdyby
ano, chudera nebohá u nás hladuje. měla včera jen:
Hovězí hrubomleté s řepou k snídani
cestou do hospody piškůty
v hospodě chroupací kostičky od paní vrchí a tatranku ode mne
obří prasečí ucho po příchodu domů
a k večeří vepřový plátky s mrkví a pekingským zelím.
Takže se jí nedivím, že se bojí, že bídně zhyne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:52
- Nahlásit
PetraK
Jste si to pekne uzili, taky premejslim ze si nekdy vezmu den dovoleny na odpocinek
Se moc nesmej mejm pokusum se skypem, jsem si nasla krasny slovo ktery v cestine znamena psik myvalovity a v domeni ze takovou blbost by si nikdo nedal ani v cestine si chci zalozit ucet a prt Toto jmeno je uz obsazeno, chcete psik myvalovity5?????
Boze lidi jsou desny a prijdou na kazdou kravinu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
Toto jmeno je uz obsazeno, chcete psik myvalovity5?????
hihihihi, hi- hi -híííí, promiň, prooooooomiň, to je bomba!!
Tak si tam zkus dát finsky Vruboun posvátný!
Jste si to pekne uzil
jo, moc fajn to bylo, a v tu sobotu bylo nejkrásnější počasí, jen jsme se tak potulovali lesem, čtyři čokle rotovali kolem nás... pohodička.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:00
- Nahlásit
cernej caj
No ty omalovanky muzu hodnotit jen ty co mam a asi taky zalezi co konkretne bavilo jestli spis celkovy ibrazy a nebo ty vzory
Ty titerny jsou priste vetsinou obrazek na strance, pak mam ty pro nespavce a skandinavsky a tam je tech celkovyxh obrazu jen par a jinak jen ty ruzny patterny
A ty promeny zvirat se daji najit ukazky na netu, to je real hlava zvirete prechazejici v nesouvisejici mrnavy detaily nebo nevim jak to popsat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:10
- Nahlásit
PetraK
Ted jsem to nasla vruboun je napillerinpyörittäjä
Mela jsem na mysli pro nasince zapamatovatelny slovo!!
A se vsadim ze stejne bude obsazeny taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2016 10:10
- Nahlásit
Mayajj ty promeny zvirat sou moc krasny ale tak ja mrknu do knihkupectvi co mi padne na to zrak, koupim si nejaky pastelky a zkusim.
taky bych mohla zacit zas vysivat
PetraK
voee co to je?
jojo, v sobotu bylo nadherne...
|