Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:51
- Nahlásit

Gerda
ale vona už to stejnak neslyší, je hluchá úplně jak poleno
Az ji zamavas tim pecenym kujatkem pred nosem, odhluchne, ckej, to bude posunku.
Pečený kuře smí jen hlídat, bo kuřecí nesmí vůbec
Ani krupicku? Ani kousicek kuzicky? Biskupa? Chudaaaky maly.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:53
- Nahlásit

kachna_
Normálně jsem našla na zahradě vyrašený hyacinty
A ja kliste na Bazune.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:56
- Nahlásit

Xerxová
Asi ti půjčím Nighta - ty bys jeho psí vášeň zvládla levou zadní...
to asi ne, Adamovu lovící a cyklistickou vášeň jsme zatím taky ještě nezvládli...

Fifi
Kdyz uz i bordere, tak fiiha
Měli jsme za sebou 1,5 hodiny tréninku a asi minutu předtim se vyřval na skupinku cyklistů, tak co by se před borderou nepředváděl jako naprostej vzorňák

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 18:57
- Nahlásit

dneska Night zvednul srnku. Asi. Neb to bylo jemné, štíhlé, bílozrcátkové - ale nemělo to vůbec šedou zimní barvu srnčího. Přemýšlím, jestli i daněla je v zimě šedá?? a jestli žije pod Kozákovem?? Nebo paní siková?? A nebo srna už měla letní kožich - koneckonců ten můj dement psí taky zimní kožich nemá

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 21:26
- Nahlásit

Jo a "špicí úlet" zjevně přešel do druhého levlu.
Dle důkazů (špičaté chlupy, zlámané větvičky) ten malej vlkošedej kretýno přelezl plot

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2016 22:53
- Nahlásit

Xerxová
jistě letní kožich, však je jaro, teda skoro léto
kachna_
drátěnej? to jakože fakt? to si nedovedu představit ani u Dorina natož u těžkotonážního vlčnouna

kdyby měl někdo zájem soutěži o mikinu a tepláky s tlapičkama
https://www.facebook.com/mara.el.moda/photos/a.100 567953617530.1073741828.100331080307884/2296086940 46788/?type=3&theater

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 06:11
- Nahlásit

Maya
drátěnej? to jakože fakt
je to v rohu, kombinace dřevěný laťkový plot + karisíť a ještě tam rostla planá švestička do Y. Ale jako nevidět tam ty chlupy, tak taky neuvěřim

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 06:19
- Nahlásit

kachna_
A co ji tak laka, za plotem? Nebo zdrha jen ze sportu, zkratka takovy to "a proc ne"?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 07:26
- Nahlásit

Gerda
tak taky vse neeeej k svatku a doufam, ze maryje si to kure uhlidala pred tebou?

kachna_
nemuzes si tam dat fotak do zasuvky a natacet celej den zahradu?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 08:30
- Nahlásit

kachna_
Teda to je fakt, video jak zdrha pres plot pomoci svesticky by bylo hitem internetu
Ale to je teda houdini, me by kleplo, ti snad jedine natahnout ty zahnuty draty

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 08:33
- Nahlásit

Fifi
Tipuju ze zdrha proto ze panicka si mysli ze ji to pekne zatrhla a uz to nejde a to se ji prece musi ukazat ze se plete

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 08:43
- Nahlásit

Maya
kachna ma fakt neco extra

jinak o vikendu uz pojedu do tech jizerek, tak su zvedava, no asi snehu moc nebude

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn, ve spolek

Xerxová
může za to Fajka

jasný za všecko dycky můžu já.. i za to že je/není sníh/ led

jako jestli jste šli z Kozákova dolu po žlutý a ledu tak to jako díky bohu, že jste si nikdo nic nezlámal! já tam bruslila po zadku a to byl čerstvej prašánek...ono to tam je na lezení po čtyřech i v létě natož ted na utapaným sněholedu... a vůbec ten celej krpál je dobrej leda tak na to lést tam po čtyřech nahoru i dolu
ale já když tam šla tak to byla moooc pěkná prochajda .-)

kachna_
rohu, kombinace dřevěný laťkový plot + karisíť a ještě tam rostla planá švestička do Y. Ale jako nevidět tam ty chlupy, tak taky neuvěřim

jako kdyby žila s Australanem tak to pochopim, ale že i špic bere plot vrchem a ještě k tomu fenka to mě fakt hlava nebere

Maya
kdyby měl někdo zájem soutěži o mikinu a tepláky s tlapičkama

soutěž dobrá, jen bacha kdyby chtěl někdo objednávat, tak s nima bejvaj trochu potíže... na Fleru nemaj moc dobrý hodnocení...
http://www.fler.cz/hodnoceni?uid=107692

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 09:51
- Nahlásit

Fajka
jeee, to sem zapomela xerxove napsat, ze tos ji teda dobre poradila sem se vcera docela i pobavilal tim jejim popisem

no ja na fleru jim psala, chtela sem vesticku a ani se neobtezovali odepsat, tak sem zkusmo napsala po par tydnech na pripomenuti a furt nic... takze od ty doby jako hezky, ale asi bych nic nekoupila, protoze me to odradilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 10:01
- Nahlásit

cernej caj
jeee, to sem zapomela xerxove napsat, ze tos ji teda dobre poradila
tssss já neradila že tam maj jít tak já si taky minulej víkend naběhla když jsem chtěla obejít Jabloneckou přehradu a místo prochajdy z toho byl akorát boj o to nerozbít si hubu na ledu páč takovej ledovatej ovál by i Sáblíková záviděla co se tam vytvořil od lidí...

ja na fleru jim psala, chtela sem vesticku a ani se neobtezovali odepsat, tak sem zkusmo napsala po par tydnech na pripomenuti a furt nic... takze od ty doby jako hezky, ale asi bych nic nekoupila, protoze me to odradilo
no právě a pak když si někdo něco objedná zaplatí a x měsíců čeká jestli vůbec něco příjde a nebo přišel o peníze tak to je dost na pytel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 10:06
- Nahlásit

Fajka
přesně tak...

nojo, taky si to mohli nechat na jaro, že jo

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 10:13
- Nahlásit

Maya
Tipuju ze zdrha proto ze panicka si mysli ze ji to pekne zatrhla a uz to nejde a to se ji prece musi ukazat ze se plete
áááno
Fajka
kdyby žila s Australanem
tak ona žije s Májou. Mája umí přeskočit plot na několika místech. Ale dělá to jen, pokud třeba odejdu s dětma BEZ NÍ pěšky.

Michal na to včera koukal (na ten plot, ona v naší přítomnosti nepřekonává ploty) a pak říká "A proto nikdo nechce špice"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 10:26
- Nahlásit

kachna_
musis rikat, jako muj muz, ze to je seltie ve vlcim kozisku

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 10:59
- Nahlásit

cernej caj
to nepomůže, na šeltie má Michal pifku, páč ječej jak pominutý

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 11:22
- Nahlásit

kachna_
Ne ne,to mas krizeny s necim, podvedli te, tohle by spic NIKDY neudelal

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 11:22
- Nahlásit

Na zviretniku je novy najti povidani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 11:59
- Nahlásit

kachna_

ja teda nevim, jestli selmie jecej vic nez ferinka

Maya

tak to se pak mrknu

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 13:25
- Nahlásit

Maya
tohle by spic NIKDY neudelal
jakože by si špic nikdy nechtěl dokázat, že je chytřejší než majitel. Ale fakt je, že podle průchodnosti terénem je zřejmě křížená s potkanem (kam narve hlavu, tam projde)

HaZa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 13:42
- Nahlásit

cernej caj jestli selmie jecej vic nez ferinka
vzpomeň si na mého Enžu ...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 13:43
- Nahlásit

kachna_
No jo to je celej Dorin, Kim takovej nikdy nebyl, u nej jen ta zabejcenost tohle se mi tak nelibi ze pres to vlak nejede

cernej caj
Chcesli pekny omalovanky kde si muzes delat i vlastni tak apka Colorfy

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 13:50
- Nahlásit

Ktery 4 debilove krome me pouzivaji u skypu moje pracne vymysleny finsky slovo s tim, ze to urcite nikdo mit nebude a je dobre zapamatovatelny????
Ja se picnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 13:53
- Nahlásit

Fajka jistě že jsme začínali "volným pádem" dolů po žluté A kupodivu jsem všichni tři dolů dorazili celí a bez pádu.
No - vypečená procházka to byla

maya ano - Night se opět zviditelňuje - slíbila jsem jednou za měsíc (tak jako i paní fóra). Protože je málo psavců. Kdyby se tak někdo chtěl přidat... třeba Fajky Krkonoše by určitě měly úspěch, či birmí přeměna Adama z "Adama" na normálního psa... i jiné by se mohly přidat. Kachna by mimo psí smečku mohla napsat i povídání o králíkách... všechno se hodí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:10
- Nahlásit

Xerxová
jistě že jsme začínali "volným pádem" dolů po žluté A kupodivu jsem všichni tři dolů dorazili celí a bez pádu.

tak to fakt gratulace k přežití !

škoda že jste se včas nezahlásili, bych určo varovala, že je to sebevražednej kopec směrem nahoru a dolu

Kdyby se tak někdo chtěl přidat... třeba Fajky Krkonoše by určitě měly úspěch
tak já bych klidně občas něco přihodila páč některý zážitky z trekování by si třá někdo rád i početl...ale nevim jestli moje volná forma psaní alá jak mě zobák narostl...je na to vhodná a taky essi maj nějakýho opraváře hrubek, bo bez toho by to asik nešlo

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:13
- Nahlásit

cernej caj
Tak nic ta apka je asi za par dni placena, ale je super
Xerxová
No je pravda ze pred par lety tam toho byvalo ke cteni vic, ted jak se zda to tam udrzuje par skalnich, ono i to stehovani sem a tam mo neprospelo
Ja nic psat nemuzu nemam basnicky strevo, jeste tak sesumirovat fakta muj top clanek nejvydavanejsi se tyka nemoci pro nespicare absolutne nezajimavy

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2016 14:14
- Nahlásit

Jo a hlásim že balík se našel, dneska se nám vrátil, díky bohu, jen teda jsme za kretény páč jsme nedodrželi dodací termín

a důvod proč se balík vrátil je adresát neznámej...přičemž se na tuto adresu s tím to přepravcem několikrát bez problému dodávalo... a štítek byl vyplněnej jako předtím , adresa správná... už sem jim to reklamovala ale posílat s nima už nebudu..berem spolehlivý kluky z šenkru!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání