| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:11
- Nahlásit
cernej caj
třeba by byl někdo schopnej ten trám nějak vyšpiónit
pěkný náramky http://www.fler.cz/zbozi?ucat=151427
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:15
- Nahlásit
cernej caj
hele co jsem ti našla, za pár korun si najdeš trámek a máš to
http://www.elektronika-dalkove-ovladani.cz/p/3773- Detektor-DR-217-napeti-kovu-a-dreva-s-LCD/?rid=6f0 3cfc37cac204dbbed5bb0925cfde3
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:18
- Nahlásit
denyk jaký je okruh: Tomášov - Zlodějská cesta - Wachberg - Kaiserberg - Tanečnice - Tomášov ?? Celé po značených cestách, půlka Německem...
Dá se parkovat někde u té hospody?? Nebo je lépe začít u Tanečnice na parkovišti a pak se tam vrátit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:20
- Nahlásit
po dlouhé době tetování, co se mi líbí a které si dovedu představit, že bych měla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:22
- Nahlásit
maya
naramky boziiiii
no ja myslimze mrknem z pudy a podle tiho cca odhadnes kde je. blby, ze potrebuju ideal aspon metr a pul od zdi a muze se stat, ze bude jen metr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:23
- Nahlásit
birma
ty sou nadherny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:24
- Nahlásit
birma
to geometrický se mi moc nelíbí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 18:52
- Nahlásit
Dnes slaví své 1. narozeniny moje malá, červená, plesnivá, střelená Clouíííí
Tímto jí přeji hodně zdraví, spoustu energie, šikovnosti, síly a taky empatičnosti, kterou bude potřebovat
Věřím, že Vás všechny zase brzy uvidíme a ač asi už ne s Brutem, který je v zaslouženém důchodu a užívá si hlavně společnosti páníčka , tak Clo s Alu budou paničku doprovázet, doufám, hodně dlouho A když se zadaří, tak s námi půjde i nejmenší dvounožec, ale největší uličník ( teda hned po Clo )
Přejeme všem krásný víkend plný sluníčka, energie a odpočinku byť aktivního
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 18:57
- Nahlásit
Maya
pěkný náramky
jsou nádherný na ruce... právě se na ně chystám .. jen kde vzít ten čas, abych si mohla vše rozložit a nebát se, že mi malý spolkne korálek nebo minimálně všechno shodí ..... Věci už jsou na ně doma připravený od podzimku ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 19:28
- Nahlásit
brut
tak všechno nejlepší Clouí
no takový věci jako náramky pod. můžeš s mrnětem dělat akorát když spí, jestli spí ještě po obědě, tak to máš ještě dobrý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 20:51
- Nahlásit
Xerxová mas sms
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 20:51
- Nahlásit
brut
vsechno nejlepsi Clouiii
a taky si uzijte krasny vikend a vubec
tak to su zvedava, jak se ti poradi naramky zmaknout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 20:53
- Nahlásit
tak si můžu vybrat, jestli zejtra intenzivku nebo boty. Obojí určitě nestihnu. uááááááááááááááááááááááááááá
brut
Clouí vše nej!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 21:11
- Nahlásit
birma
tak uvidis rano dle nalady
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 21:20
- Nahlásit
cernej caj
uvidis rano dle nalady
bych se měla na tu intenzivku asi přihlásit předem kdyžtak.
štve mě to, páč chci prostě obojííííííí!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 21:21
- Nahlásit
birma
tak se hecni a zkus to, pokud intenzivka neni v oteviraci dobe bot celej den
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 21:37
- Nahlásit
cernej caj
boty maj otevřeno 10 - 13 h a intenzivka je 11 - 13 s tim, že boty mám tak 30 a víc minut od domova a nějakou dobu budu zkoušet a intenzivka 20 minut od domova... bych se musela naklonovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 21:58
- Nahlásit
z FB:
Krušnohorský dogtrekking 2015.
První tři longaři jsou v cíli. Ten nejrychlejší v čase 12 hodin 52 minut na trase dlouhé 92 km !!!! Gratulujeme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2015 22:41
- Nahlásit
birma
to se snad ani nedá uběhnout za půl dne??
ty lidi fikslujou, jinak to není možný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 02:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Uz ted chybis, moc. Stalo me to hodne sil, ale rozhodnuti bylo spravny a uz te nic neboli. Pozdravuj tam Dorotku a dalsi... Nejak tomu furt nemuzu uverit, ale realita prijde. Fifi a jen dvoupsi? co nadelam...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 06:16
- Nahlásit
Fifi rozhodla jsi se správně - i když to strašně bolí... Drž se, holka... Nezvažuješ pořízení štěněcího dua??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 06:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
pořízení štěněcího dua??
Boze chran. Dvoupsi jsem myslela, ze mi zbyl z puvodniho kvarteta uz jen Kremylek a Skritek. Nic porizovat nehodlam. Dokud nedojde zase na naky ouvej, aby tu nezustala jedna psice sama.
Jo a uzijte si vylet, kdybyste se stukli s denyky enyky, tak moc pozdravuj Bukvicku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 06:30
- Nahlásit
právě vyrážíme...
No právě jsem si myslela, že když jsi smečkoidní, tak stejně smečku doplňovat budeš. A dvě mrňata by tak neotravovala starší dámy a až bude ouvej, budeš už mít tryskové komando doma...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 06:59
- Nahlásit
Xerxová
tak stejně smečku doplňovat budeš.
Nebudu. 4 jsou moc, 2 budou, az si clovek zvykne, akorat.
A dvě mrňata by tak neotravovala starší dámy a až bude ouvej, budeš už mít tryskové komando doma...
V zivote bych si neporidila dve stejne stary zvirata, uspavat pak dva duchodce v kratkym case, to fakt ne.
A jsem se zamyslela, nad tema "starsima damama", co mi tu zbyly. A uprimne jsem sem vydesila, ze Skritkovi bylo sedm let a tahne ji na osmej?? coze??? rok? a Kremylovi za chvilicku deset? a vobje jsou jak pubertacky, prasteny, zamrzly, momentalne zavostaly nekdy na ctvrtym roku. Necht jsou zamrznuty este dlouho. A ze bych zkusila jit usnout, symbolicky aspon, tak dobrou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 08:13
- Nahlásit
Fifi
drž se, určitě to bylo správné rozhodnutí ve správný čas, i když jedno z nejtěřších
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 08:52
- Nahlásit
Gábinka ("velká" sedmiletá sousedka) "víš, Kačenko, já ti řeknu, tyhle kapesníky (myšleno látkový) dřív existovaly, to ještě nebyly papírový"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 09:00
- Nahlásit
Fifi
drz se, ale urcite ses rozhodla spravne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 14:11
- Nahlásit
Fifi
moc na tebe myslim. Jak to nesou holky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 14:23
- Nahlásit
birma
Kremyl je nejstastnejsi rtw na svete, ze ji zmizela konkurence a je pro ni vic hlazeni a mazleni, svine zarliva. Skritek je smutnej, zarazenej a hleda ji chvilema. Ale zadna velka hruza. Uvidime za par dni.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2015 14:45
- Nahlásit
výlet jsme si trošku v Německu protáhli. Bylo tam kráááásně - jen pravda to dnešní klesání a stoupání bylo až dost výživný... Pochodovali jsme 4 hodiny, pak se potkali s Denykem, dali si obídek na terase, pokecali... a teď jsme dojeli dom. Hezky je tam na konci světa...
Night padnul - přeci jen si musí zvyknout na teplo (byl hodně ufuněný) a taky dlouhý úsek vodítkový městský ho asi unavil. Alespoň mohl v hospodě dělat vzorného psa
|