Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:17
- Nahlásit

Maya
kdybyste potřebovali vědět, kolikátej tejden je
to je hezký já mám zjišťování snadný - účastníme se s Adamem Waminy výzvy - každý týden nový trik, takže mi stačí se podívat na aktuální zadání

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:19
- Nahlásit

z FB (některým lidem bych brala volební právo):
Perla z dnešního dne - reklamace konzervy:
Dorazila za mnou zákaznice s otevřenou konzervou a slovy: Chci ji vrátit!
Já: Smrdí? Je zkažená?
Ona: NE! Není tam co tam má být! Tady se píše že obsahuje 1/4 kuřete, a v té mé je jen kuřecí čtvrtka!
Já: (čučím nechápavě)
Ona: Já chci tu konzervu kde jsou ty kuřata 4!
Já: Ale tak to není.
Ona: Jak není! Tady se jasně píše že obsahuje 1 až 4 kuřata
Já: Ale pani, to 1/4 znamená že je to 1 čtvrtka, né že tam jsou náhodně 1-4 kuřata Emotikona grin
Pani neřekla ani slovo a zmizela jak nejrychleji mohla Emotikona grin
A jen tak mezi námi: Dovedete si představit jak by jste do 850g konzervy narvali 4 celý kuřata?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:25
- Nahlásit

birma
pěkný a hezky tgo navazuje na tohle, z čehož mi teda taky trnou zuby
jako magořina na postupu, že mi někdy připadá, že ani Gaussova křivka už neplatí
http://www.protivna-blondyna.cz/2015/04/cislovkovy -prusvih.html

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:32
- Nahlásit

Maya
hezky tgo navazuje na tohle, z čehož mi teda taky trnou zuby
jj to máš pravdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:35
- Nahlásit

birma
tak to su zvedava teda, to mas mesic - uz nejak trenujes chozeni naboso?

tu konzervu kde jsou ty kuřata 4!

v nedeli ma kamaradka narozky, samo mi pro ni z nepalu jeste nedorazil darek

Maya
ja na tom s cestinou taky nejsu moc valne, hlavne mam "cit" pro spravnost nejak automaticky a ten cit nefunguje, kdyz pisu bez hacku a carek proste jak kdybych byla napul slepa

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:45
- Nahlásit

cernej caj
no ale s těma číslovkama, to už nejde ani tak o gramatiku, jako o totální magořinu a ty lidi, co jsou to schopní napsat jak je to v některých těch příkladech, tak musej bejt totální vypatlanci, já taky občas spletu mě mně a nebo nějaký i y, ale to je normální, ale toto???
jak píše birma, ale tohle chodí k volbám, děsná představa

tak sněžnej muž z Nepálu už ti asi nedorazí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:49
- Nahlásit

nekdo tu doporucoval web s povlecenim a janiii tam nakoupila tak pred vanocema, co to bylo?

pac ja ted jedno vyhodila nedavno a rozstrihala na hardya jedno se mi zacina uz celkem trhat, tak uz mam na stridacku jen 2 sady a to nekdy nestacim prat (neschne)

Maya
mas recht, ze napsat treba 3reti by me fakt nenepadlo, ale pisu treba s 5ti detma a tam asi to mam spatne, ale nevim jak je to spravne, od skoly fakt daleko

nevim, jestli by chtela sneznyho muze

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 13:59
- Nahlásit

cernej caj
já jsem kupovala před vánoci tady http://www.darre.cz/
jako kvalita dobrá, asi jako matějovský, ale trochu mi vadí, že jsou delší než uváděj, asi bonus 10% zdarma nebo co, ale u povlečení jako trochu kontraproduktivní
a jinak samo u matějovského, tam neprohloupíš, ale nemá tak pěkný vzory

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:01
- Nahlásit

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/nase-zdravi/41576-5-mytu-o-zdravem-spanku-aneb-k olik-hodin-denne-mate-spat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:05
- Nahlásit

Maya
dik.

no a to ja jednou koupila povleceni, to uz ted teda doslouzilo nedavno, ktery bylo asi o 5cm kratsi ale o neco sirsi, takze se v tom ta perina porad desne motala a furt se to muselo upravovat, hruza

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:07
- Nahlásit

cernej caj
no tak kratší musí bejt ještě blbší, tak to bych vlastně měla bejt ráda za delší

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:09
- Nahlásit

cernej caj
www.primoodvyrobce.cz
kvalita mikroflanelu perfektní, jiné jsem nezkoušelA

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:12
- Nahlásit

cernej caj
uz nejak trenujes chozeni naboso?
netrénuju ale tak bych v tom samože nešla celou trasu, ale střídala bych třá 20 km normál boty, 10 km 5F a tak

Maya
já taky občas spletu mě mně a nebo nějaký i y
mně/mě jsem donedávna nebyla schopná dát nikdy dohromady, až pak mi kamarádka poradila pro mě veleobjevnou pomůcku - kde můžu napsat Karlovi, tam je mně, kde píšu Karla, tam je mě. Takže třikrát sláva Karlovi, vždycky si na něj vzpomenu a mám to dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:18
- Nahlásit

kachna_
co je presne mikroflanel? nebo jakej je rozdil proti flanelu?

birma
no ale je otazka, jeslti s krosnou a kdyz nemas natrenovano by to byla uleva pro nohy?

ja to znam spis jako kde lze zamenit mi/mne, kde ne tak me. A kamarad ma pomucku tobe/mne, te/me

ale ze bych to pouzivala, to ne, no

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:22
- Nahlásit

birma
já znám taky jen tobě a tě, ale Karel je taky dobrej, jen nezapomenou co bylo s čím

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:25
- Nahlásit

cernej caj
mikroflanel je polyesterová imitace flanelu, sice to není takový ten polyester jako na oblečení, ale lepší, ale pokud ho nesnášíš jako já, tak se z toho můžeš opupínkovat, pocitově je to lepší než oblečení

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:30
- Nahlásit

cernej caj
ale je otazka, jeslti s krosnou a kdyz nemas natrenovano by to byla uleva pro nohy?
nevim, uvidim jak na tom budu s chozenim v nich před startem. Teď jsem fakt došla celá opuchejřovaná a i když to naštěstí prakticky nebolelo, tak bych docela ráda ty běžný trekovky prostřídala, že by se to třeba obešlo bez puchejřů

Maya
kamarad ma pomucku tobe/mne, te/me
to mi nikdy nevycházelo
Karel je taky dobrej, jen nezapomenou co bylo s čím
dlouhej s dlouhym a krátkej s krátkym

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:34
- Nahlásit

Maya
aha, to nesnasim, brrr. ale zas nekomu to asi muze pripadat supr, znam lidi co nedaj dopustit na takovy umely povleceni co se nemusi zehlit a pritom je to pro me fakt eeeee. ale tak zas ono kdyz kachna je spokojena s timto proti jinymu vyrobci tak asi to bude zas vsechno ve srovnatelny kvalite zrejme

zkusim i fler, protoze vsude maj 90x70 na perinu ale kdyz ja nemam stroj, tak fakt obsivat polovicni rukou je peknej opruz takze na to pecu

birma
dlouhej s dlouhym a krátkej s krátkym

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:37
- Nahlásit

Maya
pokud ho nesnášíš jako já, tak se z toho můžeš opupínkovat, pocitově je to lepší než oblečen
ty ho fakt nemáš ráda? Podle mě je to prostě boží

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:42
- Nahlásit

cernej caj
objednávala jsem si teď ještě froté, tak jsem zvědavá, Třeba jyskový prostěradla jsou fakt aušus

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:47
- Nahlásit

kachna_
ty ho fakt nemáš ráda? Podle mě je to prostě boží
no, mě je prostě polyester nepříjemnej, třeba i na chvilku jo, ale spát v tom celou noc, to ani omylem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:49
- Nahlásit

kachna_
to asi jo, no. i kdyz taky nejsou ZAS tak levny, jedny nejaky sem mela a teda byla sem prekvapena, rucniky maj mnohem v jysku lepsi

Maya
treba "satenovy kosilky" fuuuuj nesnasim jak to klouze

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:49
- Nahlásit

Maya
mě je prostě polyester nepříjemnej
já zas nemůžu satén. brrrr

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:54
- Nahlásit

cernej caj
kachna_

satén taky nesnáším, ale jen proto, že klouže, ne že by mi bylo nějak nepříjemný v něm ležet
já si kupuju jen krepový povlečení, příjemný a praktický a po jiným už ani nekoukám

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:54
- Nahlásit

vrtulník s kamerou a wifinou, asi vyšší levl od foťáku i kamery, to by byly záběry z treků co?
http://www.aliexpress.com/category/200116005/camer a-drones.html?spm=5261.1686984.1998392092.1.hE9dkt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:56
- Nahlásit

Maya
tak je fakt, ze me saten asi vadi min nez nektery ty latky ale tak zalezi dost na co... ja mam vetsinou bavlneny (i krepovy) anebo flanel.

tak kraaaaasnej vikend tem, co se tu uz neukazou

ps: zrada, rakosovy stropy ohozeny omitkou nejsou vhodnej matros na tyc leda by se trefil tram...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:56
- Nahlásit

cernej caj
není to tam někde u vás?
http://www.novinky.cz/krimi/367932-atraktivni-brun eta-s-pistoli-vtrhla-na-brnensku-do-banky-odnesla- si-sto-tisic.html

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:58
- Nahlásit

cernej caj
taky rákosový stropy?
co protáhnout tyč stropem až pod střechu do krovu někam?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 14:59
- Nahlásit

Maya
nevim, v jednom zbysove (brno venkov) sme meli svatbu a pak tu je jeste druhej (vyskov) presne na opacnou stranu od brna nez ten prvni
ale ani neivm zda tam maj banku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2015 15:01
- Nahlásit

Maya
no ony se delaj jakoze rozpera mezi podlahou a stropem, bezne do 275cm, tzn prikoupit k tyci za 9t jeste dalsi 2m delky za dalsi 4 t a provrtat strop je blbost, ze jo... navic kdyz to budes chtit sundat tak

to spis chce trefit tram a dat to pod nej ale aby mi to vyslo zas rozmerama, no... holt ty jednopatrovy baraky stary to maj asi vsechny, no...

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání