| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 08:45
- Nahlásit
Ahoj všem,
mám letos na starosti rozlučku na cvičáku a chtěla bych posezení zpestřit nějakými soutěžemi jak pro psy, tak pro jejich páníčky. Ideálně se psí tematikou.
Nemáte někdo typy, co děláte u vás na cvičáku, na psím táboře, apod.?
Díky!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 10:00
- Nahlásit
bilksa Hele asi milion věcí já mám třeba nejhorší zážitek na štědrej den v srpnu a závod se psem a mnou na lyžích taktéž v tom srpnu (podotýkám že na raketě sem měla eště kopačák a po sestě fíka což značně ztěžovalo skjorink k cíli)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 10:04
- Nahlásit
bilksa
já věděla, že tu to téma bylo, http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_11535_0.html#9 , tak nevim, jsem dobrá, nebo si mám nadávat, že jsem si zasvinila paměŤ kravinama?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 10:15
- Nahlásit
kachna_jsem dobrá Jo já většinou nic nikdy nedohledám ani ve vlastním obejváku
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 11:41
- Nahlásit
Takové ty "klasické" jako aport buřta, na zemi matrace nebo deka a polštář s dekou - na čas, pes a pán musí ležet s hlavou na polštáři a přikrytí , na talíř 2 kopečky zmrzliny, oba musí sedět na lavici u stolu a sníst zmrzlinu ( zase na čas, je jedno jak se podělí, jestli oba kopečky sní majitel nebo pes nebo každý část) , lavor naplněný vodou a na dně nějaký aport, tunel na agility, prolézt musí oba, krabice s hračkami a aporty vzdálená třeba 50 m od čáry, kdo třeba za 3 minuty donese víc aportů - zase na čas, nosit se smí jen po jednom a nosí oba, klidně může pes donést na půl cesty, pán převezme a donese do cíle, zatímco pes běží pro druhý aport, záleží na nich, jak si to zorganizují .........
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 15:26
- Nahlásit
Díky všem za nápady, určo něco vyberu!
kachna_
Já to hledala pod různýma názvama a nenašla... Díky!
|