Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nikdy nerikej nikdy :)
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 10:58
- Nahlásit

Ale musím teda říct, že jsem taky nebyla ráda, že přijde o kulky... Nějak jsem měla pocit, že u kluků je to trochu jako lobotomie... Nicméně mé černé obavy se nenaplnily. Ani se nezměnilo nijak výrazně chování jinejch psů k Hipíkovi. Až teda na jednoho dobrmana, kterej si splet Hipíka s háravkou a dělal mu neslušný návrhy, to Hipíka hodně nasralo... Jinak dobrý....

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 12:15
- Nahlásit

PetraK
To dáte. Oba
Oba???
A nestačilo by Bendu páníčka jenom zmlátit traverzou? (pokud teda nemá nějaký zdravotní problém)

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 12:57
- Nahlásit

kachna_
A nestačilo by Bendu páníčka jenom zmlátit traverzou? (pokud teda nemá nějaký zdravotní problém)

.... Nebuď měkká... Když řekla voba, tak voba... A ne že se to spláchne nějakým tím štulcem břidlicí....

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 14:53
- Nahlásit

Když řekla voba, tak voba

Tak tak bylo by arogantní odkulit jen jednoho, žejo

Benda

To dá! Myslím, že když to vezmeš v pohodě, a co už, když je to nutný, tak ten pes bude taky v pohodě.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 18:09
- Nahlásit

U nás teda žádná krev, ale ukapávání moči. Vet hned udělal sono a prostata byla zvětšená a plná cyst. Žádný zánět a se prý pak krev neobjeví.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 03:29
- Nahlásit

žanda
U nás se to projevovalo vždy při močení venku a hlavně tehdy když už jen dokapává a je vyprázdněny jen takové ty kapičky jak se říká i ta s paty vytažena a to vždy už byla krev a nebo růžové zbarvení to jsem věděla, že je zle. A kurát po kastraci se přišlo ještě na to, že má kameny v močáku což se mu dělalo s krystalku páč opravdu u pejsků nejde poznat taková ta skrytá infekce. Tak jsme hlídaly močení a za 2roky musel jít znova na operaci což už bylo velice s ním zle u narkózy umíral nestačilo srdíčko držet Bišonka při životě tak, že od této doby je v riziku a už nedám jen tak pod narkózu vždy jsem sní měla strach a teď už vím proč.

pigie
Mě bylo řečeno, že nejlepší na vyšetření je moč kterou odebereš a rychle letíš ji dát pod mikroskop nejpozději odebraná cirka 2hod. Čím starší tím horší a nepomůže ani lednička, že jako odeberu večer a dám do ledničky a ráno až zanesu. Jistě poznat se dá cokoliv i ve starší moči, ale taková ta brzká je prostě nejlepší.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 03:34
- Nahlásit

Maya
Ano ukapávaní ne, že proud moči s krví a Sono odhalilo po vyšetření moči ještě víc, ale už když moč byla v laboratoři tak vet hned hlásil nemocná prostata a pak Sono potvrdilo ano je to ono. Jo a ještě jedná věc jak se dá poznat nemocná, zvětšená prostata a to tak, že se kadí tkaničky ona jak je prostata zvětšená tak tlačí na hrubé střevo a stolice není pěkně válečková, ale uplácané tkaničky i to mi říkal vet a opravdu to tak u nás bylo.

nefritt
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:48
- Nahlásit

Taky jsme museli kvůli prostatě kastrovat. Už to je dva roky a pejsa je v pohodě. Teď mu táhne 11. rok

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání