| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:30
- Nahlásit
Gerda
tak zas lepší, než kdybych ti vařila já.
to máš fuck
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:53
- Nahlásit
kejtlin
gdyž se rozpadají tak je to na 99% nedostatkem mouky. Polohrubé . Ji tam přisyp a je to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:01
- Nahlásit
kejtlin
jer bezva že se bavíš
a co bych jako jinýho měla na tvůj klasickej příspěvek napsat? .-))))) jako essi ve mě hodláš vzbudit pocit viny taxixs vybrala blbě.-)))) to už zkoušel můj bejvalej a taky marně
jinak eště brečíš na blbým hrobku...sem taktéž zcela úplně sama, mám 4 práce a živim psa a děcko,kerý nastoupilo na vejšku právě takže to na mě taky neplatí
biluše
máš na zdi toho bígla..ale malej je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
mám 4 práce a živim psa a děcko
mě by zajímalo, kdo bude živit mě...na vejšce nejsem, takže by to mělo bejt krz poplatky a úplatky levnější. Jesi chceš pátou práci, dám ti svou...ráda samozřejmě....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
a co bych jako jinýho měla na tvůj klasickej příspěvek napsat? .-))))) jako essi ve mě hodláš vzbudit pocit viny taxixs vybrala blbě.-)))) to už zkoušel můj bejvalej a taky marně
jinak eště brečíš na blbým hrobku...sem taktéž zcela úplně sama, mám 4 práce a živim psa a děcko,kerý nastoupilo na vejšku právě takže to na mě taky neplat
už asi nejsem vytočená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:05
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Jesi chceš pátou práci, dám ti svou...ráda samozřejmě..
a já svou, ale budeš mě pak a kníračky živit??? teda ještě s kníračem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:10
- Nahlásit
Biluška
myslíš ji přisypat za tím bramborákovým těstem do hajzlu? to už asi nepomůže, fakt dělám bramboráky 20 leta nikdy se mi nerozpadali, pokud jsem je nastrouhala jako kokot na struhadle, nicméně prostě robot to naseká na kousky ale stále to jsou kousky co nedrží u sebe, a ano mouku jsem tam předtím i přisypala a ano stále se rozpadali tak těsto šlo do hajzlu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:16
- Nahlásit
kejtlin
No tak šlo do hazlu, no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
dík, už jsem ho přeposlala. Ale asi takového chtít nebé
kejtlin
dělám je v robotu už roky (od té doby co robota mám). Předtím jsem je strouhala na struhadle. Prostě robotové těsto potřebuje víc mouky skrz ty menší kousky a víc šťávy z brambor no . Žádná trága.
Bože, ty naděláš, víš kolik jídla já už naházela slepicím a nalila do žumpy? (nemyslím tuhle, myslím tu opravdickou ). Zrovna dneska sem připálila rýži. Ale jenom lajt, takže to děcka sní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:38
- Nahlásit
Biluška
já už nezkurvím nikdy nic bo vařit nebudu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:47
- Nahlásit
kejtlin
Ty seš teda radikální! Kvůli jedněm nepovedenejm bramborákům mi to příde vtipný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to já bych už tímpádem musela seknou se vším
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:07
- Nahlásit
Ahoj zumpoberusky
jak se mate? Jsou nejake zasadni novinky? Mate taky jarni pocasi?
kejtlin
spravne, nevar. Na nevarenym jidle se da krasne prezit, stejnak vareni akorat nici vitaminky . Ti zavidim, ze si to takhle muzes rozhodnout, ja bych nevarila krome vody na caj vubec nic, ale bohuzel obcas musim. Ovsem minimalizuju neustale.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:14
- Nahlásit
leyenda
jééé, neodfouklo jí to )) ahojky
Mate taky jarni pocasi?
jasná zpráva, teď chvíli i slunko jasné
jdu ven, vítati slunko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:21
- Nahlásit
Crysa
jdu ven, vítati slunko
to dobre delas , ja jsem uplne stastna, jak je teploucko a slunicko, sucho, ani mi nevadi zalejvat. Sice dneska trochu mistraluje, ale to je maly zlo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:24
- Nahlásit
leyenda
jéééééé, ahoooj, ty žiješ
já mám jednu novinku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:25
- Nahlásit
leyenda
jééé lejendička - dobrý den, kde ste byla pani, ztracená ste byla?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:25
- Nahlásit
Monty
já mám jednu novinku
A jakou?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:28
- Nahlásit
Gerda
ztracená ste byla
no jo, ja se vzdycky ztracim na prelomu prosince a ledna, me nebavi az irituje ta vsudepritomna vanocni atmosfera
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:30
- Nahlásit
leyenda
Dobrý den )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:32
- Nahlásit
leyenda
no a kde ty jsi byla celou tu dobu???
no hádej
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:43
- Nahlásit
leyenda
no hádej
Ano, hádej, hádej, je to veliká novinka!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:45
- Nahlásit
No nic, jdu dodělat čočku, kterouž jsem ráno připálila (tímto se hlásím do klubu velkokuchařek). Nedělám čočku na kyselo, nýbrž s česnekem, tak to jím zamaskuji.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:49
- Nahlásit
leyenda
me nebavi az irituje ta vsudepritomna vanocni atmosfera
tak to chápu úplně ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 15:04
- Nahlásit
Monty
no háde
jak to mam vedet, probuh? Mas novyho muze nebo novyho psa nebo novy byt nebo novou praci..... Nebo jsi tehotna?
Ale ja ted musim pryc, tak to sem ani nepis, az tu zas budu, jo? Jinak to stejnak zapadne a nebudu vedet nic.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 15:42
- Nahlásit
leyenda
jééé ahoj paní, už sme vás postrádaly
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 16:45
- Nahlásit
Grin
Venouškovi se vyserte na hlavu a pojďte už venčit, nebo tu mojí obludu budu muset přispat, aby byl aspoň chvíli klid...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 19:11
- Nahlásit
Tak mám ucpanej votpad z umejvadla fkoupelně už jsem rozebrala syfon a z něj vytahala půlku vlasů na bohatou paruku, jaxi vopčas umeju vlasy nad umejvadlem,.. vyčistila peánem všechno co sem dosahla a je to přicpaný tam, kde jde ohyp do zdi, jdu k našim vybrakovat kyseliny a louhy dokud to odtéká aspoň 1dcl /10 minut.. snad to ještě rozhejbu.. chjoo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 19:18
- Nahlásit
Crysa
ty vado, tak to je radost teda...abys nepotřebovala instalatérovo péro....či pružinu nebo jak se tomu řiká...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 19:56
- Nahlásit
Gerdaty vado, tak to je radost teda...abys nepotřebovala instalatérovo péro....či pružinu nebo jak se tomu řiká...
no už mi bylo nabídnuto, tátovo péro, tátovo instalarérské péro, ale jsem dobrá! Dvojice Já a Krtek jsme to zvládli!!!! nebo spíš trojice, asi svatá trojice? Já a Krtek a konev horké vody!! udělali jsme jako trojice tak bouřlivou reakci, že jsem myslela že mě umejvadlo vyskočí ze zdi, ale voda odtýká tak rychle, že jak zmizí poslední kapka, umejvadlo lačně ještě chrochtá kdezi z útrob pod podlahou.
Jdu se pochvílit a dát si něco dobrýho k hamůůpapůůů
|