| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:21
- Nahlásit
čau pitomci, co děláte? já jdu dělat ty bramboráky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
dogdy je třeba ty love..stačí do konce tejdne?
jj budu na vás hodná a záloha mi stačí do konce ledna
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:22
- Nahlásit
kejtlin
á jdu dělat ty bramboráky
už zas?????????? dyť´s je dělala nedávno ne???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:41
- Nahlásit
pawLINka
jednu kšiltovku ti dělat nebudu, s vyšíváním by ses nedoplatila, program stojí 600, to by museli chtít všichni, aby se to vyplatilo. Aspoň 20 lidí je na to dobrej počet.
Mikošky sou fajn, stejnak je užijem ze všeho nejvíc...koupíme si nějaký svoje a necháme si je pošít stejně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:52
- Nahlásit
Alexa
nedělala je včera???? ale dala bych si
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:56
- Nahlásit
Alexa
už zas?????????? dyť´s je dělala nedávno ne???
naposledy asi před půl rokem, chtěla jsem je dělat včera ale nedošlo k tomu bo jsme byli s radkem na číně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:01
- Nahlásit
Zdar lidi,
taky byl u vás mezi 5. a 5.30 ráno tak příšernej vítr? U nás to vypadalo na konec světa
Hlásím, že jsem skoro nespala krz ty záda debilní, při procházkování se to opět trochu povolilo, ale při čištění kotcůch zase na prd Tag nic, asi taky brzo scípnu a budeme s Gerdouscípnutý dvě, aspoň nám nebude smutno kdo scípne ještě s námi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
ty si taky měla riziko? Už cejtim, že mám hlad, ale je mi tak blbě, že se bojim něco sníst.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:14 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Gerda
Neměla jsem riziko, já scípám jen krzevá to zádo
Nezkoušela jsi třeba poblívku? Tu bys mohla v žaludku udržet, nějako málo kořeněnou, vývar ideálně. To by tě trochu zasytilo a přitom minimálně zatížilo žaludek.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:21
- Nahlásit
píča s venouškem zase perlila, ptala se mě jestli by si hráli tak jsem jí řekla že od tý doby co grina venoušek napadl fakt ne a ať si na toho hnusáka dává bacha protože příště už grina pouštim, načež se mi pizda jen tak mimochodem zmínila, že grin občas štěká když nejsem doma. To, že ale její pes řve prakticky furt a tim rozštěkává grina, tak to už ale nedodala. Mám strach jak tohle dopadne, dyť můj pes je větší, míň přítulnej a má pronikavější hlas, takže určitě všichni budou proti mě v baráku BOŽE JÁ SE Z TOHO POSERU KUNDA KRÁVA JEDNA!!!! Grina budu zavírat v obyváku a asi mu pustim rádio nebo něco, aby venouška neslyšel a neřval
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:36
- Nahlásit
EldogueroTag nic, asi taky brzo scípnu a budeme s Gerdouscípnutý dvě, aspoň nám nebude smutno kdo scípne ještě s námi?
Scípám s vámi, v pátek mě bolelo zádo, v sobotu jsem posnídala dva Nalgesiny a dalo se, večer jsem si hla zádem při stěhování IKEY do dodávky a do domku a k nešim, v neděli jsem posnídala dva nalgesiny a dalo se a při nedělní stavbě postele jsem si hnula zádem zas, páč to přeci nebolelo pod práškama a celej včerejšek trpěla jak Hus, dneska jsem posnídala prášek na zádo a jsem jen celá jak kdybych se kutálela strašnou rychlostí z velkýho kopce, taková jak omlácená, ale funguju
Kámen je vykousám jak díra do teplákůch a já si jdu vařit krmi, asi zde tolikrát zmiňované rizoto
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:37
- Nahlásit
Grin
Grina budu zavírat v obyváku a asi mu pustim rádio nebo něco
nebo plyn třeba
Né, to spíš tý babě debilní
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:40
- Nahlásit
Crysa
Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic
Jinak ale lity lity samo
já si jdu vařit krmi, asi zde tolikrát zmiňované rizoto
neblázni, koukni, jak dopadla chudák Gerda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:41
- Nahlásit
poslední pokus s vypíčenejma zamrdanejma bramborákama ještě jeden se mi rozpafne a vylejváám to do hajzlu do píči s celým robotem na kundu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:43
- Nahlásit
Eldogueroneblázni, koukni, jak dopadla chudák Gerda
já se nebojím, doma se po ničem neze**ru, to chytám jen v práci, naštěstí už taky tolika ne, páč už jsem si hodila bokem svoje nádobí a dovlekla tam antibakteriální mýdlo a nosím si z domova čistej ručník, kterej si vyvěšuju jako první věc po příchodu do práce, taková jako vlajka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:44
- Nahlásit
kejtlinposlední pokus s vypíčenejma zamrdanejma bramborákama ještě jeden se mi rozpafne a vylejváám to do hajzlu do píči s celým robotem na kundu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokud je to rozesračkatělý mlejnkem nebo robotem, taxe do toho musí dát trocha mouky, pak se ti to nebé trhat a rozpadat. A kundu bych si asi nerobotila :X to bude asi trochu bolet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:47
- Nahlásit
Crysa
bramboráky dělám 20 let a vím co do nich dát a jaký množství, prostě brambiory sekat na bramboráky ve vypíčeným robotu nejde takže je těsto už v hajzlu mrdám na to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:50
- Nahlásit
Grin
S Mařenou to tak dělám, že jí zavírám do pokoje, přesně proto, že máme na patře psa, se kterym se navzájem rozštěkávaj, takže Mařka putuje s puštěnym rádiem do pokoje a je klid.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:51
- Nahlásit
kejtlin
už mlčím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:56
- Nahlásit
Crysa
vyvěšuju jako první věc po příchodu do práce, taková jako vlajka
Dnes tu vládne Crysáááááá
Jasný, aspoň všichni vědí a daj si bacha
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:58
- Nahlásit
takže fakt nic ani když jsem přidala mouku, vejce a mlíko tak se trhaj leda bych je dělala jak dlaň a na to seru to bych tam stála do zejtra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:00
- Nahlásit
kejtlin
poslední pokus s vypíčenejma zamrdanejma bramborákama ještě jeden se mi rozpafne a vylejváám to do hajzlu do píči s celým robotem na kundu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:01
- Nahlásit
Gerda
A von nikdo jinej kšiltku nechce?
By mi stačil i potisk té kšiltky. Essi nebé dělat žádný žumpa, tak si nechám natisknout svoji, bo do jara je už děsně blízko a já nutně potřebuju novou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
jer bezva že se bavíš, výborný najíždím na nežrat nic končim s celym vařením čehokoliv jen naprosto zbytečná práce bejt na všechno sama nasrat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:13
- Nahlásit
pawLINka
já chci taky kšiltofku
Jdu se najíst a du makat, vypadá to, že venku neprší zrovna, tak si asi půjdu nejdřív udělat stopy
Zdáááár
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:14
- Nahlásit
kejtlin
Co blbneš? Kuli bramborákům
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
toho je víc gto nejsou jenom bramboráky ty byli poslední kapka, budu žrát maximálně křehkej chleba, rohlíky, chleby a to co se dá na ně mazat, co a salát ten se dá nasekat v robotu, vše ostatní naprosto zbytečná práce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:22
- Nahlásit
kejtlin
chleby a to co se dá na ně mazat, co a salát ten se dá nasekat v robotu, vše ostatní naprosto zbytečná práce
přesně, s tim souhlasim, taky jen mažu, ale spíš čekám, až mi někdo uvaří.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:28
- Nahlásit
Gerda
přesně, s tim souhlasim, taky jen mažu, ale spíš čekám, až mi někdo uvaří.
tak mě neuvaří vůbec nikdo takže vařený jídlo prostě žrát nebudu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:29
- Nahlásit
kejtlin
tak mě neuvaří vůbec nikdo takže vařený jídlo prostě žrát nebudu
tak zas lepší, než kdybych ti vařila já.
|