Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:28
- Nahlásit

Biluška
Normoš se rozběhneš, on ti nastaví rukáf, ty se zakousneš a on tě zvedne a prohodí. To dáš, neboj
no a musí to bejt f tý vodě????????
kterého ani nemá
hele ale to je ten leopard co s nim byli v jílu přece ne? holky ti řeknou..

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
hele ale to je ten leopard co s nim byli v jílu přece ne? holky ti řeknou..
no je, jenže ona už ho nemá

no a musí to bejt f tý vodě????????
Essi ten rukáf nasákne vodou tak se Elmuš pěkně nadře

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:31
- Nahlásit

Prave jsem videla v praze v metru na eskalatoru ponika. Mel asistencni vestu. Myslim, ze jsem se konecne zblaznila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:36
- Nahlásit

Biluška
jenže ona už ho nemá
kde je????
Grin
na eskalatoru ponika
toje Daušový husarskej kousek..první asistenční kun..Helppes

elmush
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
ve vodě klidně , ale sundám si tanga... :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:38
- Nahlásit

elmush
ve vodě klidně , ale sundám si tanga...

a prooooč?..že ty chceš bejt jako tedleten delfín?? volnej a přirozenej myslim

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:38
- Nahlásit

Nevíte něgdo jak Daušová zařídila, aby se ten ponlc v metru neposral? Mě to zajímá, chci to naučit Bramboráka. Dost mě dyzgomfortí gdyž jedu přes dědinu a on se mi posere přímo před starostčiným barákem Pak se tam musím vracet s lopatou a uklízet to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:44
- Nahlásit

Biluška
aby se ten ponlc v metru neposral
jí cinkni))))))))))))
voptám se Ilu posledně sme vo tom mluvily ,mě to sralo takovýdle manýry,ale má kámoše,co dělá masáže,je nějakej postiženej a slepej..a on měl toho koně pučenýho a byl naprosto nadšenej,řikal že se to nedá srovnat se psem,že čokl má úpa jiný potřeby a potřebu je řešit,jako čuchat ,zajímat se vo všecko a tak..to prej ten kůn vůbec nemá a soustředí se jen na toho čéka a nedělá mu to potíž prej..úpa jinak reaguje a je tam vlastně jen pro něj,netouží nikam běžet a vochcávat nebo si hrát s jinejma koněma,prej vede daleko líp technicky než pes..nevim no taghle mi to řikala,já jí snad i věřim,ona taky nesnáší maximálně zneužívání zvířat a slepecký psy obzvlášt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
bysem tomu i věřila, ale fakt nechápu jak ho naučili čistotě
Přece jenom když se ti na ulici posere pes tak se to dá buď sebrat, nebo ignorovat (chápu, že když je člověk nevidomý tak to guwno těžko sebere) a nic strašnýho se nestane, ale když se posere kůň tak je to krapet jiný level
A co když se posere v tom metru? Baron,nebo Žaneta serou prakticky neustále, ikskrát denně...

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:49
- Nahlásit

davidkova renata
netouží nikam běžet a vochcávat nebo si hrát s jinejma koněma,

Nj, a kolik jich f tom metru potká, že jo ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:50
- Nahlásit

Biluška
no mě to během hovoru napadlo,ale paxme to zamluvily..ale voptám se! a nemá pod prdelí takovej pytlík jako to maj ty nebohý koně na staromáku f kočárech?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 12:51
- Nahlásit

kinta
Nj, a kolik jich f tom metru potká, že jo ...

tak třá by si byl ochotnej hrát i s krávama,těch je navopak plný metro.-))))

musim ven a dřít jelyta..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 13:08
- Nahlásit

Já si myslím, že asistenční kůň je blbost. Podle mě mozková kapacita koně nedosahuje mozkový kapacity psa ani z půlky, netvrdím,že asistenčního psa může dělat jen nadprůměrně inteligentní (plus další vlastnostě) pes, ale úplněj degén to zas bejt nemůže. Podle mě by třá kanárek nemoch dělat asistenčního psa, páč kdyby ho nigdo co dvě minuty nepohladil, byl by v tom metru ve strašným dysgomfortu a nikam by nikoho už nevodved
To co píše davidkova renata má svou logiku, vo tom žádná, kůň má to myšlení nastavený jinak, páč je to "kořist" a býložravec k tomu. Ale, že bych se 100% spolehla na vodícího poncla, to bych se teda nespolehla, páč bych se bála, že při zahlídnutí prvního trsu trávy se mnou šmejkne pod tramvaj - třá na Karláku, že jo.
Navíc s tím sraním v metru je to podle mě řešitelný jedině s pytlíkem pod ocasem a taky by mě zajímal systém krmení, protože voni koně to maj na rozdíl od čokla, kterej žere jednou, max dvakrát denně (dospělej) trochu složitější. A už vidím toho chudáka slepýho, jak táhne na zádech v batožině otýpku sena a pytlík s vovsem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 13:19
- Nahlásit

du pryč, zdár

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 13:39
- Nahlásit

tak jsem se teď dozvěděla, že jedné pindě od nás z práce vadí, že chodím domů v 16hod. mě sere defka jedna, mám svojí práci udělanou, tak proč bych tam dřepěla a já nedostávám jako ona o asi 4000 Kč více

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 13:50
- Nahlásit

Du dom

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
Pravda, jedu ted zpet a potkala jsem dausovou s asistentem na skrtaku.

laguna
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 14:28
- Nahlásit

hlásím že jsem byla s daf dneska taky v metru seš si jistá žes potkala poníka a né lefa )))

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 15:03
- Nahlásit

jupíííí přišly mi věci pro maléjo, nebude mít růžový obojek a vodítko, protože kdyby to nedorazilo, tak by to asi musel nějakou dobu než by to přišlo nosit

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 16:36
- Nahlásit

Holky? Někde jsem někdy viděla obdobu plnícího míče co ho pes kutálí a kutá tak z něj pamlsky - byl to takovej šišoid a myslím, že to mělo být "nezničitelné"
Nevíte kde to najít???

Segry flat totiž ten koulecí míč otevřel asi po minutě alá konzervu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Dines
todle?
http://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_pot reby/interaktivni
http://www.baron.cz/pes/hracky-pro-psy/motivacni/i -0
Eldoguero
hele mám stejnej pohled,ale jaxem nakoupila tak prodávám..eště to proberem,,třá můžem ve vzniku až dorazí Ilu

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:25 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_pot reby/interaktivni/plysove_plastove/183373 tohle, děkujůůůů
Hm, ale píšou tam, že to není hovadům odolný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:29
- Nahlásit

Dines
jj to ale neni v zásadě nic..eště hledám cosi co vypadá jako handsgranát,ale nemůžu to najít.-(((( eště tam máš jeden link po úpravě

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:33 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

davidkova renata
Ono by asi stačilo, aby to bylo celý z tý měkký pevný gumy a ne z tvrdýho plastu.....čert se v tom vyznej.
A aby to bylo dost velký , aby to nešňupnul

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:50
- Nahlásit

ATUŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
koukej vokolo!
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5207-q-Beauceronka -cerna-s-palenim

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:51
- Nahlásit

Se na to fakt vyprdnu Celý týden je jaro, zítra potřebuju jet do Humpolce a jak bude zítra? Ledofky a humus Kurňa co sem komu udělala? A eště k tomu se tam musí po dálnici Essi potkám nějakého piráta tak přisámbohu,že se neovládnu a Puma se zase jednou nažere

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 17:58
- Nahlásit

davidkova renata
koukni sem
http://www.becres.cz/becres/eshop/1-1-MASO-VETAMIX

chtěla bych 5 kilo hovězího masa s droby á 27 Kč + kilo krmného sýra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 18:07
- Nahlásit

Gerda
tak já to napíšu hanče do emila a přihodim svoje,,ale jak moc to spěchá? páč já bych to vytiskla a dala o víkendu fandovi k nahlédnutí,asi by se přidal,dneska se zrovna ptal..že bysme dali vís kilo dohromady?
Biluška
Celý týden je jaro, zítra potřebuju jet do Humpolce a jak bude zítra? Ledofky a humus
to jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 18:14
- Nahlásit

davidkova renata
no ono to možná bude lepší objednat k tobě, protože my sme s hančou obě mobilní a dojedem si pro to, ale tobě by to někdo musel uschovat a pak ti to přivýzt....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 18:21
- Nahlásit

Gerda
no právě sem myslela na toho fanóše..že by s e to bud složilo u něj anebo by pro to někam dojel ..v obém přípatku by mi to dovez myslim..ale furt nevim jak moc to spěchá..a taky jak hanča má čas třá..aby se to někde neválelo dlouho a nerozmrzalo to..

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání