Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:10
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:12
- Nahlásit

tak ho zachrante vy nány! budu si dělat co chci a kdy chci,mě svoboda stála tolik že je pro mne prostě nejky!a dycky bude..každej fstach nese omezení i když jsou soft,ale prostě musíš brát v potaz i někoho jinýho než sebe a to se mi nechce

Baico
změnáááááááááá ted psala jana,že s nima počítat asi nemáme a že v neděli asi jirka nebé moct bo jedou se žandou do chrustenic..jana s jardou chtěj jet taky,akorát zatim nevědí jak to celý bude..tak já bysem to asi odpískala,nebudu tam sama..jedině by jela grinofka eště

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:14
- Nahlásit

Biluška
Du si na to umýt hlavu, abysem se mu líbila
to ti ale nepomůže...vim co řikám

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
jáí bych jela, měla jsem to v plánu a fakt jsem se na kousačky těšila ale zase ty se tam nemas jak dostat ne

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
To my vime, ze se mu ted nikdo jinej nez ty libit nebude, Bilus se jenom pripravuje na to, az ho budem zachranovat z toho muzea, vis? Tam s nama nepudes asi, coz?
Ale jinak si ho nechavas? Jen tak jako ve volnym modu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš, že s mastnýma vlasama se mu budu líbit víc? .No tak dobře no, aspoň ušetřím za žampón

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:27
- Nahlásit

uáááááááááááááááááááááááá co se děje v psím pekelci?!!!! Dali jste sem mojí lady a tramp fotku s mym miláškem?aha?!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
mas taky novyho milaaaska?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:30 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Sízra Milanová

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:31
- Nahlásit

Jebloň

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:32 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

leyenda
mas taky novyho milaaaska?

pořád toho samýho....a vy jste mi furt nezařídily rande....te´d když vim ,že miluje Lady a Tramp,jsme si souzený chápeš....musim vyzvat Essinu aby se mi postavila a to hned

Jebloň

já to nevidim,je to tamto? huš to vidim

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
tak ho zachrante vy nány! budu si dělat co chci a kdy chci,mě svoboda stála tolik že je pro mne prostě nejky!a dycky bude..každej fstach nese omezení i když jsou soft,ale prostě musíš brát v potaz i někoho jinýho než sebe a to se mi nechce

o čem to mluvíš mamko....tys zase dalšího odkopla,nepřeháníš to už?!!!!!!!!!!!! a co by za to jiný dali..nemusíme ani jmenovat

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:36
- Nahlásit

Jebloň
jak tak na to koukam, ruda pusu privrenou zato sizra dokoran. Myslim ze pecene husicky do rudovi hubicky skonci v ty sizrine )) aby nam nezhubnul a neztratil silu jeste bude na hancu v dobrem vzpominat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:39
- Nahlásit

Tondas
jak tak na to koukam, ruda pusu privrenou zato sizra dokoran. Myslim ze pecene husicky do rudovi hubicky skonci v ty sizrine

:O jako byla bych ráda kdyby ses nepletl do mýho imaginárního vztahu s Rudou , nemůžeš ani tušit jaký to je po někom toužit že nemůžeš na nic jinýho ani myslet!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:40
- Nahlásit

Tondas
ruda pusu privrenou zato sizra dokoran
tra to neni o husickach

Sízra Milanová
vy jste mi furt nezařídily rande
prosim te, snad ses svepravna, ne? neumis si tam dojet? se koukni na stranky, kdy je nejaka akce a mazej, nez ti ho mamka vyfoukne, vis, jaka je

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:42
- Nahlásit

Sízra Milanová
me je jedno na co myslis, hodnotim vasi fotografii z italie z restaurace a jeho budouci stravovani

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:42
- Nahlásit

leyenda
prosim te, snad ses svepravna, ne? neumis si tam dojet? se koukni na stranky, kdy je nejaka akce a mazej, nez ti ho mamka vyfoukne, vis, jaka je

když já se ho plachá hrozně ,je to alfa,pan kynolog..prostě někdo....neni to tak jednoduchý,ale s mamkou máš pravdu...pozor na ní!!!!

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:43
- Nahlásit

leyenda
tra to neni o husickach
no jo to je fakt ona sizra porad rika nekomu drz hubu a ruda se toho asi uz drzi

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:48
- Nahlásit

Renčo můžu tě poprosit kdybysme mohli některý věci řešit spíš jen mezi sebou...díky. Nějak mě nebaví být středem pozornosti žumpího "hejna" nic ve zlym...mějte se

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:49
- Nahlásit

Tondas
no jo to je fakt ona sizra porad rika nekomu drz hubu

tak proč jí nedržíš?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
je to alfa,pan kynolog..prostě někdo.
ach jo, to mas pravdu... ale na druhou stranu on je mozna taky plachy, nesmely . Mas pravdu, potrebujes nekoho, kdo vas da dohromady. Ale nesmi to byt mamka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:50
- Nahlásit

Nazdar magoři
Sízra Milanová
krááásná fotka, mooc krásná doufám,že už jí probírají i jinde

Co novýho zde?
Hlásím, že u nás OPĚT prší
Odpoledne jsem naštěstí stihla vyvenčit a vyběhat všechny psy a dítě, což bylo nejhorší, začíná to bejt pěkně nebezpčný, už dá tři kratší procházky, ještě na podzim dala jen 2 takhle to do léta natáhnem na 1 dlouhou a ostatní dle potřeby Jen se trochu děsím, aby to pak nevyžadovala, jak ty čokle
Pokusila jsem se po dlouhé době udělat pár fotek a fakt to nešlo, za prvé bylo hnusně zataženo a za druhé mám fšechno mázlý a ještě to v tom fotošopu vůbec neumím upravit du se zabít asi uš

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:51
- Nahlásit

DannyCZ
nebud tak nesmelej a neboj, z muzea te zachranime, Biluse uz si meje hlavu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:51
- Nahlásit

leyenda
Ale nesmi to byt mamka

měl by to být někdo ze starého dobrého czpsa co jezdil nebo jezdí pořád k Rudovi.....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:53
- Nahlásit

DannyCZ

Nějak mě nebaví být středem pozornosti žumpího "hejna" nic ve zlym...mějte se

asi pozdě čéče)))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:53
- Nahlásit

davidkova renata

změnáááááááááá ted psala jana,že s nima počítat asi nemáme a že v neděli asi jirka nebé moct bo jedou se žandou do chrustenic..
A nechcete teda v nedělu přijet s Hancou k nám. Šli by jsme na prochajdu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:54
- Nahlásit

DannyCZ
Renčo můžu tě poprosit kdybysme mohli některý věci řešit spíš jen mezi sebou...díky. Nějak mě nebaví být středem pozornosti žumpího "hejna" nic ve zlym...mějte se
nějakej háklivej, stejně fšecko víme

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
šmarjá, uš nic, rači mlčím

Jebloň
Člen
- Nahlásit

DannyCZ
A co si čekal od obhroublého hejna?

Tondas
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:55
- Nahlásit

Sízra Milanová
měl by to být někdo ze starého dobrého czpsa co jezdil nebo jezdí pořád k Rudovi...

volal me nekdo

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání